- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dussy
őstag
Nekem az első időkben 5 óra SOT is kijött, de a frissítések után egyre csökkent az üzemidő. Mostanában inkább a 3-4 közötti, igaz nálam is minden fut rendesen.
Az android rendszer a legnagyobb fogyasztó. A hardver-szoftver arány általában 35-65%ban alakul.https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Darksiders84
aktív tag
A fényerő automata mobilnetem nincs de wifin sokat vagyok és a töltés pedig ahogy írtam káros vagy nem én ilyen régiesen töltöm és szerintem ezért ilyen másfél év után is az eredménye. Meggyőzni nem akarok senkit mert engem se tudtak az ellenkezőjéről de írták mások is már előttem pl a p7 ma is megy neki így töltve másfél napot ami hány éves lehet vajon 4-5?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest