-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
clon
senior tag
válasz
DaWehun #2431 üzenetére
Itt egy videó a Nilkin átlátszó tokról, én ugyanezt rendeltem (kaptam) a speed-től.
Nilkin tok videóA Nilkin szilikon tok (Nillkin Nature TPU hátlap tok Honor 8, átlátszó)
- körbe mindenhol véd,
- a gombok helye nem kivágott, felül van két lyuk, alul a Type-c és a fülhallgató helye dugós ami szükség esetén kifordítható, ugyanez fülhallgató dugónál, a hangszórók helye ugyanolyan furatos mint a telefonon (nálam pontosa nem takarja)
- oldalt recézett alulról kb. 2/3 részig felfelé,
- kicsit feljebb ér a kijelzőtől de nem annyival, hogy le-fel vételkor esetleg magával a mozdulattal ne tudjon esetleg annyira összenyomódni, hogy mégiscsak hozzáérjen,
- jól illeszkedik, de a vastagsága vagyis a vékonysága miatt a hosszanti oldalakon a kijelzőn végigtolt újjal ne lehetne kicsit (könnyedén) eltolni a telefontól, -
berek21
őstag
válasz
DaWehun #1638 üzenetére
Tulajdonképpen egy teljes rendszer visszaállítást csinálsz, és még mielőtt bármit is telepítenél, felrakod a frissítést és csinálsz mégegy visszaállítást. Ez töröl mindent a készülékről amit elötte rátettél(képek, videók, fiókok). Így viszont kapsz egy szinte tiszta telepítést.
Nem csak a kamera bug van benne javítva, hanem a google aktuális biztonsági frissítései is benne vannak. Ezért nem kérdés hogy fel kell tenni. -
törölt tag
-
berek21
őstag
válasz
DaWehun #1128 üzenetére
Urban legend. Keress egy oppo find 7 tulajt, és kérdezd meg ahogy én is tettem. 4-5 éves készülékek, és semmi bajuk. A lényeg hogy gyári kábelt, és töltőt használj. Ha mégis zavar, akkor régebbi minőségi készülékek 500-800 milliamperes töltőfejeivel is kipróbálhatod. Viszont a az idő olyankor 3-4 óra is lehet mire megtelik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged