Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
válasz
vpityesz #199 üzenetére
Nagyon tetszik ez a telefon, szerintem sokkal szebb, mint a tesó (P9 Lite), de bizony vannak akadások, nem mindig lép ki akadás mentesen appokból, pedig a hardwere adott ahhoz hogy ez ne így legyen. Olvastam valahol hogy nincs jól optimalizálva a soft. Létezik rá valami frissítés? Ha igen, akkor jobban műxik vele?
-
Nessiel
tag
Egy kedves barátom sorait tolmácsolnám most felétek, hátha tudtok valami okosat mondani a problémára. A válaszokat előre is nagyon köszönöm.
"Barátnömnek van egy Honor 7 lite ja. 2 hete vettük, alig van használva. A probléma az, hogy amikor beszél a telefon mikrofonjába, akkor alig lehet hallani, pedig minden létező hangerő fel van már véve a telefonon.
Mi lehet a probléma? Valakinek volt ilyen esetleg?" -
Joccy88
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, Honor 7 lite készülékem van (Magyarországon vásárolt Media Marktból) érdeklődnék, hogy USA-ban tudom-e használni?
Főnököm kiküldött pár hétre dolgozni, és ezt jó lenne előre tudni.
Bocsánat a buta kérdésért, teljesen analfabéta vagyok.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
PACSA75
őstag
Én is beruháztam egy ilyen készülékre, egyelőre nagyon tetszik.
És hogy a kérdésre is reagáljak, nálam nincs jelen a fényerő probléma. -
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
Találkozott már valaki azzal a gonddal, hogy a fényerő automatikusan visszaáll minden indításnál alapra?
Vagyis az automata fényerő mellett is a minimális fényerőre veszi le. Így szívás minden indításkor azzak kell kezdeni, hogy felhúzni a fényerőt csúszkájátVan erre valamilyen megoldás?
Normális körülmények között azon kellene maradni amivel kikapcsoljuk. -
daver88
aktív tag
Na felraktam én is, simán ment, ahogy t1 írta...
Különösebb változást nem vettem észre egyelőre. A rendszer sebesség nem lassult, hogy gyorsabb lett-e azt nem tudom eldönteni, de a lényeg, hogy rosszabb nem lett
Szemvédelem mód valóban bekerült, de jól eldugták leghátulra...
-
t1
veterán
-
t1
veterán
Próbálta valaki? B130 Update
-
gabenh
tag
Szerintetek ez a telo meg kapja majd a Nougatot Emui 5el?
-
vpityesz
csendes tag
válasz
borkerag #178 üzenetére
Hat ez telefon, de meg inkabb feluletkezelo (Touchwiz, EMUI, Miui) sajatossaga. Huawei/Honor keszulekeken EMUI van, itt ha felfele huzol egy ikont, ra a kukara, akkor torli az egesz applikaciot, nem csak az ikont.
Mashol lehet, hogy betette az "alkalmazasok menu" ala/koze, passz...
Ha meg ismeretlen az EMUI, erdemes lenne atolvasni, bongeszni a felhasznaloi kezikonyvet, sokat segit. -
borkerag
csendes tag
-
borkerag
csendes tag
Sziasztok. Véletlenül kitörlődött az " alkalmazások " ikon. Hogyan lehetne előhozni valahogyan ?
-
turikcsaba
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom ezen a telefonon, viszont sehol sem találtam arról infókat, hogy a mikrofon hogy szuperál videózás alatt hangos körülmények között, például ha elmegyek egy koncertre vagy klubba, ahol elég hangosan bömböl a zene. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, hamar betorzít a mikrofon, vagy jól kezeli az ilyen szituációkat? Ha valaki tudna mutatni egy mintavideót is róla, azt nagyon megköszönném! (például magas hangerőn üzemelő hangfal melletti videózás) Köszi szépen!
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Jó teló, a Zasszony sem morog esténként a face miatt, hogy akadna.
Üdv Nagya -
spider80
őstag
válasz
gretzky77 #169 üzenetére
Én sem értem igazából. Nekem annyira megtetszett a Galaxy S6-om mellett(tényleg sok dologban ugyan olyan gyors, az akksija meg 2x annyi ideig birja,mint az S6-nak),hogy 2 napja vettem egy Honor 8-at,ami most minden igényt kielégit. Igy az S6 és a H7 lite megy eladásra.
-
gretzky77
veterán
Sziasztok páromnak szeretnék telefont venni és ez lenne a befutó vagy még az 5x. Melyiket ajánlanám ok?
-
ha.ro
csendes tag
Tapasztaltatok olyat, hogy hívás fogadásakor nem hallanak benneteket az első kb. 5-10 másodpercben?
Próbáltam már a zaklatásszűrőt ki-be kapcsolva, hátha, de nem az okozza. -
espi38
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna erre linket adni,hogy letudjam tölteni sehol nem találok róla infot előre is köszönöm.
NEM-L21C432B100 -
vpityesz
csendes tag
válasz
spider80 #161 üzenetére
+1
Oda-vissza "rohangaltam" egy uzletben a P9L es a H7L kozt es vegul en is a honor mellett dontottem, nekem is ez jott be jobban kulsore, de ez csak egy velemeny...Ugyan regen (kb 3-4 hete) probaltam frissiteni az EMUI-t, de akkor meg en sem talaltam uj verziot belole.
-
Fall-N
veterán
Tegnap vettem egy ilyen telefont és tetszik. Az EMUI is bejön, pedig én csak Nova Prime launchert hasznàltam eddig. A 2 giga RAM lehetne 3 is, de akkor már erősen konkurense lenne a nagy testvér Honor 7-nek.
Azt viszont nem értem miért nem olyan népszerű ez a telefon, amikor gyakorlatilag egy igényesebb házba tett Huawei P9 lite ez is olcsóbban. Én is azért vettem ezt a P9 lite helyett, mert szebb formára és fém hátlapja van. A tesztben szereplő szoftveres lassúlások a jelenlegi sw verzióval nincsenek.
Remélem hátha valakinek tudtam segíteni, aki ez és a testvér Huawei telefon közt akár dönteni.
-
spider80
őstag
válasz
ssoobbrrii #158 üzenetére
Tárhelyből nekem 10.45 Gb rémlik. Memóriából meg nem az számít mennyi a szabad. Androidnál az a jobb, ha minél többet használ a rendszer. Amúgy belakva, használva 500 mega és 1Gb közötti szabad RAM a jellemző.
-
ssoobbrrii
csendes tag
Sziasztok, infót szeretnék arról,hogy a 2 Gb rambòl illetve a 16 Gb tárhelyből mennyi marad a usernek. Köszönöm !
-
t1
veterán
Sziasztok.
Találkozott valaki olyannal, hogy nem ismeri fel a Win10? Eddig minden oké volt, ma meg akartam felrakni zenét, de ismeretlen eszköznek látja, próbáltam több kábellel 5 portban de semmi . Esetleg tipp mit lehetne megpróbálni?
-
daver88
aktív tag
válasz
#32577792 #152 üzenetére
Volt esetleg valakinek problémája beszéd közben a mikrofonnal? Mostanában kezdi el azt játszani a teló azt, hogy én hallok mindent, de engem nem hallanak vagy csak szakadozva...van egy telenor és egy vodafone kártya is benne, mind a kettőnél fenn áll a hiba, úgyhogy nem hálózatprobléma...
-
törölt tag
válasz
#32577792 #150 üzenetére
7 -es droid biztos lesz rá, 8 -as igazából kétesélyes. Elvileg 2 éves támogatás esélyes az eddigi készülékek alapján, de ez nem biztos, hogy a 3. droid főverzióra is vonatkozik.
Amennyiben Huawei P8 Lite -ra megérkezik a 7 -es droid, akkor nagyobb esély van itt is 8 -as droid támogatásra.
-
törölt tag
Sziasztok
Van-e valami információ, hogy meddig lesz verzió frissítési támogatás a készülékhez?
-
Zalaym
tag
Sziasztok!
Most szeretnék ilyen telefonra váltani egy Sony Xperia Z3 Compact-ról. Van esetleg valamelyikőtöknek arról tapasztalata, hogy rendszer sebességben illetve amúgy hogyan viszonyul a két telefon egymáshoz? Nem szeretném, ha kevésbé lenne gördülékeny a rendszer, vagy visszalépés legyen az új teló.
-
kontrobi
aktív tag
válasz
spider80 #144 üzenetére
Nekünk értelmetlen bekapcsolva hagyni a telót, éjszakára mindig kikapcsoljuk. Attól, hogy ezt használja Samsungtól - Iphoneig mindenki, még totálisan logikátlan dolog. Nem baj, majd a következő frissítésben is lesz újdonság ha kitalálják és megmarketingelik azt amit most én mondok.
A "spanyolviasz" feltalálása lesz ez!
-
Nagya21
addikt
Üdv!!
Tegnap megleptem a Zasszonyt egy illen ketyerével, nagyon tetszik nekijeja
Főleg, hogy Aurum szinben pompázik.
Rögtön vettem is rá müa bugyit (Extrem Digital), nagyon elegántos, az üvegfóliát most fogom rendelni rá.
Jók a fényképező beállításai, a manuál mód forever.
A G8-amat kenterbe veri (Antutu 39000vs52000), de a fényképező része jobb a G8-nak.
Szerintem automatán nagyon agresszívan tolja rá az ISO-t, azért nem szép részletes a fénykép.(sötétebb helyeken)
Üdv Nagya -
kontrobi
aktív tag
válasz
spider80 #141 üzenetére
Nekem ez így tök logikátlan.
Kikapcsoltam a sim pint, hogy ne kelljen vacakolni vele mert az ujjlenyomat van. Erre meg kéri a hozzárendelt kódot? És ha visszaállitom a sim pint akkor azt is meg ezt is kéri? Kipróbáltam, kéri! Kínai logikát nem biztos, hogy megértem ebben az életben.
Feleségem gyengénlátó, ezért lett volna fontos, hogy ez úgy működjön ahogy most nem.
-
kontrobi
aktív tag
-
spider80
őstag
válasz
kontrobi #138 üzenetére
Szia! Van benne téma áruház viszonylag sok témával. Témák ikonra kattints az asztalon. Kellhet hozzá huawei azonosító. A szabad ram meg egyetalán nem jelent semmit android esetén. Illetve minél több minden használt dolog van betöltve a memóriába, annál gördülékenyebb a rendszer. Szóval igazából a sok szabad ram nem.is olyan jó. Pl egy 4gb-os S7en átlagba ugyan ennyi szabad ram van, vagy kicsit több csak.
-
kontrobi
aktív tag
Sziasztok!
Páromnak vettünk egy ilyen kis telefont - én a 4x-et használom, meg vagyok elégedve vele - de létezik az, hogy ilyen "gazdagon" témázható a teló? Tényleg csak egy saját téma van oszt csókolom?
Meg teljes pucolás után - értsd guglis cucck tiltva - is csak 900-1000Mb ram szabad? -
törölt tag
Igen. Egyes programok írnak az SD -re adatot, de fizikailag maga az app a belső memórián marad.
vpityesz:
A BL nyitás érdekesen működik a Huawei -nél (/Honor). Mindig azt szoktam mondani, hogy a nyitás elméletben garancia megvonással jár, de gyakorlatban mégsem.A Huawei álláspontja szerint a BL kinyitásával megszűnik a készülék garanciája, viszont a kutya sem foglalkozik vele a szervizben. Innentől kezdve jön az egyéni mérlegelés.
-
vpityesz
csendes tag
Valaki root-olta mar ezt a telefont?
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Masnal is van ilyen gond? hogy alapertelmezett tarolokent az sd kartya van megadva de kb mindent a belso tarhelyre telepit, es az Alkalmazasok menuben sem talalok olyat ahol at lehezne helyezni az appokat. -
S. Szabi
őstag
Üdv!
Másnál is van olyan probléma, hogy nem működik sem a wifi, sem a Bluetooth? Eddig jó volt, aztán "elromlott". Akié, azt mondta jól fel is forrósodott, és úgy emlékszik azóta nem jó a wifi sem.
Lehet összefüggés a kettő között? Hardverhiba?
Vagy inkább egyből garancia-szerviz, én nem érdemes találgatni?
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!
Nektek is gyenge a rezgése?Olyan gyenge,hogy alig érezni zsebben! -
lajos75
senior tag
-
SaGa59
őstag
Sziasztok!
Két kédrésem lenne:
1: tényleg dual aktív a lite?
2: ha tényleg az és nem igazán izgat az, hogy a kamera milyen, és zenét se telefonon szoktam hallgatni, szól-e bármi a Honor 7 mellett a Lite-tal szember, tekintve az árkülönbséget? A fémház/műanyagház se izgat tólzottan, úgyis kap egy flip tokot.Ami nekem kell: két nap (de legalább másfél) üzemidő úgy, hogy napi 2-3 órát olvasok rajta, 8-9 órát megy a mobilnet és időnként hotspotként is szolgál. Telefonnak is használom természtesen, játszani viszont nem szoktam. Iránytű kell, értesítőled jó ha van, rootolni szeretném. B20 kell.
-
vpityesz
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vasarlas elott allok es a Honor 7 lite-ot neztem ki. Egy kerdesem volna..., a P9 lite-nak "unokatesojanak" voltak gondjai a Vodas kartyakkal, errol itt eddig nem irtak.... Nincsenek Vodas tulajok vagy minden rendben mukodik (nem dobalja a halozatot)?
Koszi!
-
daver88
aktív tag
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!Bocs a sok kérdésért,de miért van az hogy feltettem egy időjárás progit és nem mutatja az állapot sávban a hőfokot?Pedig be van állítva.A régi telómnál is az volt és ott működött.Vagy én a 3g watchdoggal mérem az adatforgalmat,ami ki van rakva a képernyőre de nem frissíti,csak ha mindig belépek a programba.Az smseket ékezet nélkül küldi el.
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!A hívószámkijelzést,hogy tudom beállítani?
-
Egzee
őstag
Tényleg válasszam inkább a Nexus 5X-ft, ahogy a tesztelő tanácsolja?
-
daver88
aktív tag
válasz
Cöletibi #100 üzenetére
Üdv!
Én nem próbáltam, relatíve én a csengésen kívül nem használom a hangszórót (nem hallgatok rajta zenét, ha meg mégis, akkor bluetooth hangszóróval)...
Nekem semmi bajom vele, szoftver szépen fut akadás mentesen..kamera képe szerintem teljesen vállalható, visszább tekersz, raktam is fel pár képet, amit a sajátommal lőttem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Honor tavalyi csúcskészülékének névleg kalóriacsökkentett változata igencsak visszafogott élményt kínál, cserébe a hazai forgalomba szánt verzióból nem maradt ki az ujjlenyomat-olvasó.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest