Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
balage06
tag
Csak nekem írja a B364, hogy letöltési hiba annak ellenére, hogy elvileg jóvá van hagyva telepítésre?
-
balage06
tag
Újabb rendszerfrissítés (B361) érhető el a Firmware Finderrel, ami telepíthető a készülékre. Biztonsági frissítéseket tartalmaz.
-
balage06
tag
Sajnos nálam is időről-időre jelentkezik az SD-ről történő zenelejátszáskor, hogy egy-egy pillanatra megszakad a lejátszás. És mióta Spotify-t használok, többször volt már olyan, hogy utazás közben egyszerűen kilőtte a rendszer a lejátszó szolgáltatását, ezért kár, hogy a Google lecserélte a "védett alkalmazás" funkciót a Nougatban. Ennek a készüléknek hírhedten rossz a memóriakezelése, egy ideje már én is gondolkodom a lecserélésén, csak még nem sürget semmi (ezzel is elvagyok még és az árkategóriában sem volt azóta ugrásszerű fejlődés).
-
balage06
tag
Szia, jól sejtem, hogy otthon nincs, vagy nem használjátok ilyenkor a Wi-Fi-t?
Alapvetően a telefonok három forrásból tudják bemérni a lokációjukat:
-GPS alapján
-Az elérhető Wi-Fi hálózatok és jelerősségek alapján
-És ha az előző kettő nem áll rendelkezésre, akkor a mobilcella információk alapjánUtóbbiról pedig azt kell tudni, hogy rendkívül pontatlan (jellemzően csak durván, néhány km pontosan tudja megbecsülni a pozíciót, a hálózat jellemzőitől is függ). Én Budapesten élek és ha itthon tartózkodás közben kikapcsolom a Wi-Fi-t, akkor rendszeresen jelzi azt a telefonom, mintha a közeli Aquaparkban tartózkodnék, mivel éppen annak a tetején van egy mobil adótorony.
-
balage06
tag
válasz
tillatrilla
üzenetére
Én egyedül a Huawei gyári alkalmazásainál - mint pl. az alap Üzenetek, Zene appok - vettem észre, hogy sokszor nem, vagy rosszul reagálnak az érintésekre. Sűrűn előfordult velem is, hogy a vissza gomb harmadik megérintésére léptek csak vissza az előző képernyőre, vagy úgy kellett dobolni a következő zeneszámra váltó gombon, hogy végre tovább lépjen. (Hozzáteszem, hogy nincsenek túl vékony ujjaim
) Viszont az általam telepített alkalmazásokkal több, mint egy év alatt sosem volt ilyen jellegű gondom, szóval gyanítom, hogy ez szoftveres probléma és nem maga az érintőképernyő gyenge minőségű. -
balage06
tag
válasz
KillerBlue
üzenetére
Furcsa, én ennek éppen az ellenkezőjét tapasztalom, pedig jelenleg még háttérben futó alkalmazásokat sem tiltottam le. Azt érdemes tudni, hogy az értesítéseket jellemzően push notificationnel oldják meg az appok, ami nincs összefüggésben azzal, hogy futhatnak-e a háttérben, tehát ha az üzenetek nem érkeznek meg időben, akkor olyan irányban is érdemes nézelődni, hogy a Google Play Services az elérhető legfrissebb verzió-e a telefonon. Illetve az energiatakarékos üzemmódok aktiválása szintén okozhat olyan viselkedést, hogy a rendszer nem ébreszti fel minden egyes értesítés beérkezésekor a készüléket, hanem csak egy későbbi időpontban egyszerre süti el őket.
-
balage06
tag
Itt is megvolt a frissítés + factory reset, egyelőre zökkenőmentes a váltás, hasít minden.

Viszont azt jól látom, hogy a "védett alkalmazás" funkció már megszűnt és most éppen az ellenkező irányból közelítik meg a kérdést? Azt lehet kiválasztani, hogy melyik alkalmazásokat állítsa le a képernyő kikapcsolása után.
-
balage06
tag
válasz
vizibolha
üzenetére
Abban egyetértek a cikkíróval, hogy a hangszóró hangzása pocsék. Viszont ugyanazzal a fülessel még jobban is szól, mint a notim, persze nincs kizárva, hogy valaki azt is vállalhatatlannak minősítené, de a lényeg, hogy szerintem ezen a téren annyira nem gáz a helyzet, mint ahogy a cikk sugallja.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Viszont az általam telepített alkalmazásokkal több, mint egy év alatt sosem volt ilyen jellegű gondom, szóval gyanítom, hogy ez szoftveres probléma és nem maga az érintőképernyő gyenge minőségű.