- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Bocsi, hogy nem írtam, sajnos meló miatt nem volt időm pontos leírást csinálni. Mire írtam volna t1 megelőzött. 😀
Közben viszont barátnőm megörökölte a telót, és én vettem egy Xiaomi Mi A1-et.
-
Fall-N
veterán
Most nézem, Firmware Finder talál frissebb ROM-ot a
B352-t.Változások:
Ez a frissítés helyrehozza a hibát, amikor az alkalmazászár nem reagál rögtön egy zárt alkalmazás megnyitásakor.
[Optimalizációk]
Optimalizálja néhány UI elem megjelenítését.
A Google biztonsági javítások integrálása a rendszer biztonságának növelése érdekében.
[Javítások]
Helyrehozza a hibát, amikor az alkalmazászár nem reagál rögtön egy zárt alkalmazás megnyitásakor.
Frissítési tudnivalók:
1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy a frissítés előtt készítsen biztonsági mentést a fontos adatokról.
2. Ha a frissítés közben bármilyen problémát tapasztal, kérjük, hívja a Huawei ügyfélszolgálat telefonszámát, vagy kérjen segítséget az illetékes Huawei szervizközponttól.Telefon még nem jelez, pedig már augusztusban adták ki.
-
Fall-N
veterán
Nincs rá frissebb ROM. A B351 a legutolsó.
Egyébként látszik, hogy nem Huawei support van. P8 lite olcsóbb és alacsonyabb kategóriájú meg régebbi kiadás, mégis több frissítést kap(ott), mint ez.
Mondjuk én nemsokára váltok Xiaomi Mi A1-re ott a frissítések is ki lesznek pipálva egy ideig.
-
Fall-N
veterán
válasz
Beca1990 #429 üzenetére
Nem rájönni kell, hanem a Huawei-nek kell kiadnia hivatalos rollback-et. Mivel ezidáig ez még nem történt meg, jobban jársz ha írsz nekik, hogy szeretnél. Valószínű akkor kiadják és lesz. P9 lite-ra is úgy kérték az itteni PH!-s fórumozók.
Ha nincs panasz akkor ők maguktól nem adnak ki ilyet, mert felesleges lenne.
De amúgy minek a rollback? Egyáltalán nem jobb a 6.0. Én semmilyen negatívat nem tapasztaltam az új ROM-mal, pedig én a régebb óta használom, minthogy kijött volna OTA-n. Más örülne ha a telefonja megkapná a Nougatot...
-
Fall-N
veterán
Mindenkinek:
Nyugodtan lehet frissíteni, az ujjlenyomat-olvasóval sem lesz gond. Frissítéstől függetlenül ha kezd pontatlan lenni, akkor tisztítani kell.
-
Fall-N
veterán
válasz
Schutyimatyi #413 üzenetére
Nem tudom mi lehet nálad a gond, nálam hibátlanul fut a Nova (Prime).
-
Fall-N
veterán
válasz
Beca1990 #405 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond, én több mint egy hónapja raktam fel FirmwareFinderrel és semmi bajom nincs. Természetesen Factory Reset volt rögtön.
Az akksi merülést bármilyen app okozhatja, így ez lehet egyedi hiba. Pl. Insta, FB, FB Messenger is elég akkuzabáló. De mutatja az Akkumulátor menüpontban a fogyasztást az EMUI, ott meg lehet nézni, mi okozza a bajt.
Ha a Google szolgáltatások, akkor kell neki egy cache + adattörlés.
-
Fall-N
veterán
Srácok, kijött a Nougat EMUI 5-tel! Igaz még OTA-n nem jelez, de a Firmware Finder jelzi a B351 FullOTA-MF-PV frissítést (2.01 GB). (MF=multi file, több fájlos, PV-point version, főverzió frissítés.)
Még nem próbáltam ki.
-
Fall-N
veterán
A hiba sajnos a te készülékedben van! Nekem stabil (B132), pedig sok program van rajta. Sőt rengeteg témát készítek rá, amit folyamatosan tesztelek (bl4ckv0id a nevem G+-on, ott elérhetőek ha érdekel valakit.) Szóval aktívan használom és dnem fagyott, nem lassult be.
Egyszer az én hibámból kellett FR-t csinálni, ott egy félre sikerült téma okozta a bajt. (Nem tetszett az EMUI témázónak egy png ami a kapcsolók mögött lett volna. Utána nem lehetett más témát beállítani.)
Mondjuk nálam nincs fent semmilyen Facebook cucc, Messenger. Lehet nálad ez lehet a gond. De XDA-n sem olvastam panaszt.
-
Fall-N
veterán
Indiában folyik a Nougat béta teszt a Honor 5C-re, így esélyes, hogy lesz rá. Ha OTA-n nem is jön hamar, majd fent lesz XDA-n és manuálisan fel lehet majd tenni. Egyébként 2017. április a hivatalos EMUI 5 start több készülékre is. A Huawei Magyarország nem tud semmi természetesen, de @HonorUK twitter csatorna sem tudja még, mikor jön ki.
Első körben már a P9 és a Honor 8 megkapta a frissítést és ha jól tudom a Mate 8-ra is beesett már.
-
Fall-N
veterán
Feltettem én is ma a B132-t. Eddig OK, de nem hiszem, hogy probléma lesz vele.
Én XDA-n lévő linkről töltöttem le ADM Proval, majd kicsomagoltam zArchiver Pro progival és szervíz menüből feltettem.
-
-
Fall-N
veterán
Tegnap vettem egy ilyen telefont és tetszik. Az EMUI is bejön, pedig én csak Nova Prime launchert hasznàltam eddig. A 2 giga RAM lehetne 3 is, de akkor már erősen konkurense lenne a nagy testvér Honor 7-nek.
Azt viszont nem értem miért nem olyan népszerű ez a telefon, amikor gyakorlatilag egy igényesebb házba tett Huawei P9 lite ez is olcsóbban. Én is azért vettem ezt a P9 lite helyett, mert szebb formára és fém hátlapja van. A tesztben szereplő szoftveres lassúlások a jelenlegi sw verzióval nincsenek.
Remélem hátha valakinek tudtam segíteni, aki ez és a testvér Huawei telefon közt akár dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest