- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
daver88
aktív tag
Na sikerült...
Írom a menetét:
1. Firmware finder telepítés
2. Az alkalmazáson belül a beállításokban bekapcsoljuk a "Use proxy for install"-t, ezután felajánja, hogy telepíteni kell a Firmware Finder Proxy progit...telepítsük
3. Ezután beállítások --> mobilhálózat --> hozzáférési pont neve--> csináljunk egy újat: NÉV: ff proxy, APN: internet, PROXY: localhost, PORT: 8080...majd oké...
4. az előző menüben állítsuk átaz általános cimke alatt a jelenlegi beállítást az FF PROXY-ra...itt ki kell kapcsolni a Wi-Fi-t, és mobilhálózaton csatlakozni, mert csak így találja meg a frissítést..
5. Menjünk a beállítások --> rendszerfrissítés menübe, majd kerresünk rá a frissítésekre...megjelenik, hogy új frissítés elérhető...mielőtt elkezdenénk letölteni, kapcsoljuk át a mobilnetet ismét Wi-Fi-re, ezután kezdjük a letöltést...(ne felejtsétek átállítani a hozzáférési pontot az alapértelmezésre, mert akkor nem lesz mobilnetetek..az ff proxyra nincs tovább szükség..)
6. türelmesen várjátok, hogy letölti, majd frissíti automatikusan..
7. KÉSZ -
daver88
aktív tag
Na én letöltöttem, de nálam 6%-nál hibát jelez telepítéskor
-
daver88
aktív tag
Indiában tegnap megjött hivatalos Nougat...kiváncsi vagyok, mennyi idő kell az EU készülékekhez...
-
daver88
aktív tag
válasz
ererandras0 #340 üzenetére
utolsó bekezdés:
"A fenti esetek nagy része nem minden készülékre jellemző, egy bizonyos szegmenst képviselnek, illetve minden android rendszernél előfordulhat hasonló hibajelenség"
Azért ez komoly megállapítás...most akkor hogyisvanez?
-
daver88
aktív tag
Random módon kiválasztva raktam fel néhányat, elvileg még mindegyik a régi rommal készült...amiket a tesztben látsz képeket, ott valami nagyon balul sült el, olyat nehéz csinálni vele...
nekem ebben az árkategóriában teljesen megfelel, többet nem is vártam tőle..
midegyik automata módban készült, semmi piszkálással...
-
daver88
aktív tag
Vállalkozó kedvűeknek EMUI 5.0 Beta NEM-L21-re...
-
daver88
aktív tag
Én ezt az Gmail dolgot végleg nem értem...napközben az esetek 80%-ban csak akkor jelez a telefon, ha felébresztem a telefont...éjjel viszont ő ébreszt fel engem
Hiába van bekapcsolva éjszakára a "Ne zavarj" mód, mindig bejelzi a mailt...Ez már a gépek vs ember háborúja
-
daver88
aktív tag
Na felraktam én is, annyit tennék még hozzá az előttem hozzászólokhoz, hogy a Google Duo rendszeralkalmazás lett, nem lehet törölni...
-
daver88
aktív tag
Egyébként érdemes az oldalt átnézni, remek témákat lehet találni
-
daver88
aktív tag
Innen letölthető a 132-es ROM...
-
daver88
aktív tag
Na felraktam én is, simán ment, ahogy t1 írta...
Különösebb változást nem vettem észre egyelőre. A rendszer sebesség nem lassult, hogy gyorsabb lett-e azt nem tudom eldönteni, de a lényeg, hogy rosszabb nem lett
Szemvédelem mód valóban bekerült, de jól eldugták leghátulra...
-
daver88
aktív tag
válasz
#32577792 #152 üzenetére
Volt esetleg valakinek problémája beszéd közben a mikrofonnal? Mostanában kezdi el azt játszani a teló azt, hogy én hallok mindent, de engem nem hallanak vagy csak szakadozva...van egy telenor és egy vodafone kártya is benne, mind a kettőnél fenn áll a hiba, úgyhogy nem hálózatprobléma...
-
daver88
aktív tag
-
daver88
aktív tag
válasz
Cöletibi #100 üzenetére
Üdv!
Én nem próbáltam, relatíve én a csengésen kívül nem használom a hangszórót (nem hallgatok rajta zenét, ha meg mégis, akkor bluetooth hangszóróval)...
Nekem semmi bajom vele, szoftver szépen fut akadás mentesen..kamera képe szerintem teljesen vállalható, visszább tekersz, raktam is fel pár képet, amit a sajátommal lőttem.. -
daver88
aktív tag
[Hohe Wand] ill. Sonnleiten (Sebestyén-vízesés)
Még néhány kép, hogy kedvet is csináljunk a kiránduláshoz, ill. hozzászoljunk a fórumhoz is:
-
daver88
aktív tag
Nekem kb. 2 hete van meg a telefon...a cikkel pedig nagyon nem értek egyet néhány tekintetben...Ami biztos, hogy elbírta volna a 3 GB RAM-ot...
Amióta megvan a telefon, én még akadást nem vettem észre a szoftverben..egyszer sem
Akkuidő alaphangon 5 óra fölött van, de volt az már 6 óra is...
Fényképek...néhány általam készített kép, én nem látok akkora elmosódottságot, mint amiről a cikk említést tesz, de lehet nekem alacsony az ingerküszöböm ilyen tekintetben (valamennyi persze látszik, de mégsem olyan mértékben, mint a cikk írója által készített tesztfotókon, de ez továbbra is egy telefon, és nem fényképezőgép)Én Piston 3-al hallgatom a zenét a telefonon, de a cikkben említett háttérzajról nem tudok beszámolni...A készülékbe beépített hangszóró pedig valóban kicsit laposan szól, de teljesen vállalható, háttérzaj nálam semmilyen szinten nem hallatszik.
Az ujjlenyomat-olvasó parádés, nem lehet belekötni...
Hirtelen ennyi a teszt hatása utána, biztos lesz még, ami eszembe jut...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest