Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Most nézem, Firmware Finder talál frissebb ROM-ot a
B352-t.Változások:
Ez a frissítés helyrehozza a hibát, amikor az alkalmazászár nem reagál rögtön egy zárt alkalmazás megnyitásakor.
[Optimalizációk]
Optimalizálja néhány UI elem megjelenítését.
A Google biztonsági javítások integrálása a rendszer biztonságának növelése érdekében.
[Javítások]
Helyrehozza a hibát, amikor az alkalmazászár nem reagál rögtön egy zárt alkalmazás megnyitásakor.
Frissítési tudnivalók:
1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy a frissítés előtt készítsen biztonsági mentést a fontos adatokról.
2. Ha a frissítés közben bármilyen problémát tapasztal, kérjük, hívja a Huawei ügyfélszolgálat telefonszámát, vagy kérjen segítséget az illetékes Huawei szervizközponttól.Telefon még nem jelez, pedig már augusztusban adták ki.
-
PACSA75
őstag
Félre ne értsetek, nem azt mondtam hogy rossz telefon, imádom, de egy picit többet vártam tőle, ami lehet hogy az én hibám. És persze az is lehet hogy egy f.r. el minden megoldódik. Mint már mondtam én romcsere után a beállításokból csináltam gyári beállítást, pedig recoveryből kellett volna wipe és factory reset. Arról nem beszélve hogy tele vagyok minden szarral: facebook, watsapp, viber, stb...Viszont ezek továbbra is kelleni fognak, mert használom őket
.
-
aRm1n
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat! Azért a Nougat frissítés nem lenne rossz, hátha kijön rá valóban még ebben a félévben. Igazság szerint én a teljesen tiszta Android felületet szeretem leginkább, az vált be és ezért elsődleges szempont, hogy van-e rá custom rom. Ahogy néztem, a P9 Lite-hoz készült romok jók ehhez is. Azért nyugodtabb lennék, ha valaki olyan is meg tudná erősíteni, aki használja valamelyiket.
-
daver88
aktív tag
Na felraktam én is, simán ment, ahogy t1 írta...
Különösebb változást nem vettem észre egyelőre. A rendszer sebesség nem lassult, hogy gyorsabb lett-e azt nem tudom eldönteni, de a lényeg, hogy rosszabb nem lett
Szemvédelem mód valóban bekerült, de jól eldugták leghátulra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Honor tavalyi csúcskészülékének névleg kalóriacsökkentett változata igencsak visszafogott élményt kínál, cserébe a hazai forgalomba szánt verzióból nem maradt ki az ujjlenyomat-olvasó.
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Home server / házi szerver építése
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest