- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Most nézem, Firmware Finder talál frissebb ROM-ot a
B352-t.Változások:
Ez a frissítés helyrehozza a hibát, amikor az alkalmazászár nem reagál rögtön egy zárt alkalmazás megnyitásakor.
[Optimalizációk]
Optimalizálja néhány UI elem megjelenítését.
A Google biztonsági javítások integrálása a rendszer biztonságának növelése érdekében.
[Javítások]
Helyrehozza a hibát, amikor az alkalmazászár nem reagál rögtön egy zárt alkalmazás megnyitásakor.
Frissítési tudnivalók:
1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy a frissítés előtt készítsen biztonsági mentést a fontos adatokról.
2. Ha a frissítés közben bármilyen problémát tapasztal, kérjük, hívja a Huawei ügyfélszolgálat telefonszámát, vagy kérjen segítséget az illetékes Huawei szervizközponttól.Telefon még nem jelez, pedig már augusztusban adták ki.
-
PACSA75
őstag
Félre ne értsetek, nem azt mondtam hogy rossz telefon, imádom, de egy picit többet vártam tőle, ami lehet hogy az én hibám. És persze az is lehet hogy egy f.r. el minden megoldódik. Mint már mondtam én romcsere után a beállításokból csináltam gyári beállítást, pedig recoveryből kellett volna wipe és factory reset. Arról nem beszélve hogy tele vagyok minden szarral: facebook, watsapp, viber, stb...Viszont ezek továbbra is kelleni fognak, mert használom őket
.
-
aRm1n
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat! Azért a Nougat frissítés nem lenne rossz, hátha kijön rá valóban még ebben a félévben. Igazság szerint én a teljesen tiszta Android felületet szeretem leginkább, az vált be és ezért elsődleges szempont, hogy van-e rá custom rom. Ahogy néztem, a P9 Lite-hoz készült romok jók ehhez is. Azért nyugodtabb lennék, ha valaki olyan is meg tudná erősíteni, aki használja valamelyiket.
-
daver88
aktív tag
Na felraktam én is, simán ment, ahogy t1 írta...
Különösebb változást nem vettem észre egyelőre. A rendszer sebesség nem lassult, hogy gyorsabb lett-e azt nem tudom eldönteni, de a lényeg, hogy rosszabb nem lett
Szemvédelem mód valóban bekerült, de jól eldugták leghátulra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest