- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
Párom is,gyerek is most kapott 358-as frissítést április elsejei biztonsági patch-el
-
-
gretzky77
veterán
válasz
tillatrilla #537 üzenetére
Ok ez így tiszta sor,így már értem! Ha viszont függő akkor a telekomnak ingyen kell függetleníteni! Viszont a Huaweit sem értem, nézzék meg ha függő akkor igazolják,a Telekom meg oldja meg! Nem szabad rájuk hagyni
-
gretzky77
veterán
válasz
tillatrilla #535 üzenetére
Ha lejárt a gari akkor te fizeted,mit befolyásol,hogy függő vagy független? Gari szempontjából mindegy!
-
gretzky77
veterán
válasz
tillatrilla #533 üzenetére
Szia sajnos passzolom a kérdést! Nézd meg a számlát esetleg és ha ott szerepel az SL (simlock) akkor függő! Kódot sajnos nem tudok,esetleg másik szolgáltatós kártya?
-
gretzky77
veterán
A párom után a gyerek is egy ilyen telót kap karácsonyra, telekomtól lett véve C432B132 volt rajta az frissült OTA B351-ig utána letöltöttem a Firmware Findert kiválasztottam a nagyobbik fájlt és ott az utolsó app -proxy lehetőséget választottam,wifi beállítás proxy beállítások és már látta is a gyári frissítő. Visszamentem a wifi beállításokba proxy kikapcs és letöltés! Minden gond nélkül felment és már B352 van fent!
-
gretzky77
veterán
Párom telefonjára most tettem fel,minden gond nélkül felment!
Én úgy csináltam,hogy FF-ben kiválasztottam a Romot majd wifi beállítások ott az itthoni wifin átállítottam,amit kell,egyből jelezte is a frissítést majd újból wifi beállítások vissza az eredeti és már töltötte is!
-
gretzky77
veterán
válasz
AngeloDivina #491 üzenetére
Szia van rá 7-es droid és OTA is kijött!
-
gretzky77
veterán
válasz
tillatrilla #470 üzenetére
Ezt a nevet bemondom dolgot passzolom,nem is használta soha és nem is hiányzik neki így passzolom!
-
gretzky77
veterán
válasz
tillatrilla #467 üzenetére
Zárképernyő igen amiről beszélsz,ha feloldod akkor lesz egy ilyen először de ez majd minden telónál így van! Ha be van állítva az ujjlenyomat feloldás akkor nincs ilyen,egyből bedob a lapozható oldalakra! Amit érzéketlenségnek gondolsz az szerintem csak kisebb akadások! Én amúgy frissitenék a helyedben,sztem jobb a nougat
-
gretzky77
veterán
válasz
tillatrilla #465 üzenetére
Szia párom használja a készüléket,de nem panaszkodott sem a hangerőre sem a képernyőre! A vacakul szól mit jelent,halk vagy minősége nem jó? Ha a képernyő néha nem érzékel akkor viszont én azonnal visszavinném! A főképernyő előtt van egy másik képernyő ez mit takar,mire gondolsz?
-
gretzky77
veterán
Sziasztok páromnak szeretnék telefont venni és ez lenne a befutó vagy még az 5x. Melyiket ajánlanám ok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest