Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
Nekem nagy ablakos smart flip tokom van, nem gyári. Be kell kapcsolni a mozgásvezérlésnél, hogy felemelés esetén vegye fel a hívást, 95 %-ban működik. Elvileg a tárcsázásnál is működik emeléssel a hívásindítás a gyári tárcsázóban, de nem próbáltam, mert truephone-t használok. Nálam az okosgomb nem kapcsol be, csak ha a bekapcs gombbal előbb felébresztem a telót. Az okosgombbal a funkció kikapcsolása már működik. Nem tudom miért, de ez van, pedig jó lenne, mert a tok eléggé védi az okosgombot a véletlen benyomódástól.
Az animációk és grafikák nekem nem tetszenek, túl koreiaisak, talán az MM-en nincs meg annyira rácsos tok miatt szögletesített grafikát. Az értesítések korrektek, de a hívó nevét beúsztatja a képernyőre, így várni kell míg látod a teljes nevet.
Tok vétel előtt keress egy erős mágnest és tedd az értesítési sáv bal sarkába és látni fogod, hogy miről beszélek. -
Azazel71
aktív tag
Azt értem, de van olyan a menüben valahol, hogy automatikus helyreállítás, frissítés után sz épen visszapakolja az appokat.Az be volt kapcsolva?
Próbáld törölni a Témák alkalmazás gyorsítótárát.
Ebben is vannak online témák.Honnan töltötted le a romot?
Ez tuti hibátlan: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest