- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazel71
aktív tag
Mondok egy példát.
Sokat használom olvasásra a telót, olvasok egy könyvet épp, valaki ír viberen.Alk.váltó, átlépek viberbe, elrendezem, utána ugyanott simán visszalépek az olvasóba, nem kell újraindítanom, betöltetnem a könyvjelzőt...Így értettem azt hogy gyorsabb, nem úgy hogy 10 nanoseccel gyorsabban lapoz a képernyők között.
Ha nincs számottevő eltérés(lehet hogy csak hoszabb távon érzékelhető), a kényelem akkor is amellett szól, hogy had fusson, ha nem lassú a teló.
Kicsit olyan ez, mintha vennék egy v8-s kocsit, aztán 4 hengert folyton letiltatnék vmi elektronikával, mert a 130-at tudja négy is.Akkor minek vettem v8-at?
Ha már belette a Huawei a 3 gigát, akkor nekem használja is ki rendesen.
Ennek az egész memóriapucolósdinak akkor volt értelme, amikor még 1-1.5 giga ramokkal jöttek ki a telók, amit kb. csontra fel is zabál a rendszer, és pár száz mega maradékon kellett bűvészkedni a futó appoknak.Persze ez csak az én véleményem, ha valakinek meg az a jó, hogy minél több ram hever parlagon, akkor csinálja úgy.
-
soundman1
senior tag
OTA-n simán felment nekem is a 330-ról a 370. Végignéztem mindent. Semmi nem változott a 450 Mb-os csomagtól. 😃 Se jobb, se rosszabb nem lett. Egyedül a 6382. hsz-i havi kijelzés, és a Beállításokban a Huawei azonosító jelent meg. Animációk értéke szerintem átállt 0,5-re, visszaraktam 1-re. Ami fura - bár nem mértékadó - az Antutu 47-ről lement 37-re?!
Ettől a frissítéstől azért többet vártam, a lolliban jól működő dolgokat visszarakhatták volna! -
-
soundman1
senior tag
A védett alk.-hoz, automatikusan induló app-okhoz listák megvannak, de a wifihez hogy hívsz elő listát, melyik menüben MM alatt?
És lolli alatt, hogy hívod elő?
Back button-t újraraktam, nem segített. Az alkalmazás tulajdonságait ha lekérem, nincs olyan, hogy automatikusan indul a rdsz-ek. Így ez nem fog menni.
-
kosmoo81
tag
letezik ccleaner de sokan az sd maid pro verziojat hasznaljak.
en nem jatszom es semmi "felesleges" dolgot nem telepitek, csak amit tenyleg hasznalok.
keves a 16 gigas tarhely, alapbol amugyis csak 10-11 marad...
navi meg programok amiket surun hasznalok.ezert fogom lecserelni egy p9-re es inkabb lesz 2 telom aztan a masikon elferek majd jobban
-
kosmoo81
tag
Én feltettem.
Frissítés után kapásból kérdezte engedélyezem-e a b330as frissitést otan.
Rányomtam, egyszerre feldobta a frissítőben is, azóta is ezt használom.
Hétvégén 4,5óra sot jött össze, mobilnettel kb a fele de mindkét kártyám aktív és szar a térerő abban a 10 órában míg melózok meg vezetek.
Nem csináltam gyári visszaállítást sem, eddig semmi negatívum, pedig szokott szarakodni ha nem törölsz főverzióváltáskor... -
-
unskillful
aktív tag
Igazából nem volt semmi bajom a gyári rommal sem, nálam nem jelentkeztek az értesítési problémák, jó volt az akkuidő, ráadásul mint béta teszter már nagyon hamar megjött OTA-n a 6.0. Csak én szeretek "mókolni" próbálkozni, kísérletezgetni a telefonjaimmal :-) Bármikor vissza tudok állni a teljes gyári állapotra még a bootloadert is vissza tudom zárni, szóval sok veszteni valóm nincs vele. Viszont vannak előnyei a custom romoknak és a root-nak: pontosan látom ha valami jobban eszi az aksit mint szabadna, jobb a TWRP (custom recovery) mint a gyári, én használok Titanium Backup-ot amihez szintén root kell stb. De mondom egyébként igazad van, ezt a telefont tökéletesen lehet használni mindenféle mókolás nélkül is ;-)
-
kosmoo81
tag
nekem van ilyen nillkin super frosted...
nagyon keveset ved a telefonbol, a sarkainal repedezik el, igaz egyszer leejtettem, de nem minden sarka akkor repedt meg.
en kinabol rendeltem mostmar harmadszor ra tokot, kicsit nagyobb es vastagabb tole a telo de nekem nagyon tetszikhttp://www.aliexpress.com/store/product/Huawei-Honor-7-Case-100-Original-iPaky-High-Quality-PC-TPU-w-Frame-Silicone-Case-Back/1763504_32460745956.html?src=google&albch=search&acnt=479-062-3723&isdl=y&aff_short_key=UneMJZVf&albcp=266121556&albag=7593673036&slnk=&trgt=aud-36580442288:dsa-42862830006&plac=&crea=64152518716&netw=g&device=c&mtctp=b&memo1=1t2&gclid=Cj0KEQjwhZm7BRCUyfS6ho2VjOEBEiQAumpGMoYGnHUz258jDvPMLH5MyyHtIjt_HXYvs0ufMs_KNecaAmsQ8P8HAQ
-
Golota
aktív tag
2 hét alatt itt van Kínából. Nekem 10 hónapja van ilyen és most kezdi megadni magát. Az élek gumizása kezdett leválni. Figyelembe véve, hogy zsebben hordom napi szinten, igen jól bírta és a telót remekül védi. A vastagság viszont megugrik.Elégedett vagyok vele, már úton van a következő.
-
nickedez89
senior tag
-
kinzo
csendes tag
Hali,nekem ilyen van...a telefon nem esett le,nem dobáltam és ez a nyomorult "drága" tok mégis eltörik...most kb fél éves,nagyjaból 1hónapos kora óta vettem êszre,hogy bomlik a sarka!Többen is írtak hasonló tapasztalatot korábban ha jól emlékszem. Majd dobok be néhány képet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged