Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Én nyitható tokot vettem - a legnagyobb baromság volt a részemről.... fényképezésnél automatikusan mindig hátra teszem...következő egy egyszerű szilikonos tok lesz(kivéve ha sikerül leszednem a nyithatósról
).
Okos tok elvileg létezik de nem lehet beszerezni...vagy ha igen horror árban
-
Cunaja
addikt
Szívesen, azért írtam, hogy neked is élvezhető telefonod legyen és ne egy ipari hulladék.
[Javaslom elolvasni részletesen ] -
Cunaja
addikt
Szia!
Nem szokásom senki telefonját leminősíteni, de a tiédet kénytelen vagyok.
Köztudott, hogy nekem is Nova 5T van és semmi bajom vele.
Nem tudom hol vetted a telefont, de ideje lenne szervizbe vinni, mert amiket írsz, az nem normális jelenség. Egyszerűen a telefonod selejt termék lehet.
Vidd el szervizbe és kérj minőségi felülvizsgálatot, mert te nem ezért fizettél és át lettél verve.
Olyan szinten szidod a telefont, hogy azt már nem tudtam nézni.
A fényképező éjszakai képeknél, van bőven javulás.
Várjuk mindannyian a szerviz véleményét.
Tudod jól, hogy nekem is van P9 és nem is akármilyen, de azért amiket leirtál az nem állja meg a helyét a két telefonnal kapcsolatban.
Más:
T-mobil és Android 10(EMUI 10) nincsenek semmi hívási anomáliák.
Eddig sosem volt nem fogadott hivásom, pedig a munkám miatt, naponta rengeteg bejövő hivásom van.
Szerintem a hiba okát itt kell felderiteni a fórumon, mert itt többen vagytok.
A hálózatok és a rom verziók alapján, első körben. A Novára a T-mobil kiadott egy Patch frissítést, ez lehet kizárja a hibát.
A következő lehetőség a SIM-kártya lehet, a régebbi kártyák, nem mindig kapcsolódnak fel a 4G-re és nem mennek át 3G-re, hanem nincs hálózat.
Harmadik lehetőség egy FR. Ha még mindig nem jó, akkor lehet a szolgáltató nem teljesen kompatibilis még a készüléken az Android 10-el.
Ezt tőlük kell megkérdezni a telefon típussal.
Végezetül, ha ezek után is csinálja akkor már lehet antenna hiba is, ami már szervizt igényel.
Ha EMUI 9.1-en tökéletes, akkor szolgáltatói hiba lesz. -
Dhampir
félisten
Elhozza az EMUI 10 újdonságait is.
-
bubus66
nagyúr
Szia
Ha ezt a csomagot nem kapod akkor nem tudod használni a 4G mert ebben a van benne a 4G-hez szükséges beállítások. A Telefon ettől még nem lesz fűggő kiveszed a Telekomos kártyát teszel bele egy másikat akkor már nem fogja ezt a patchet telepíteni.ű
Itt egy leírás, hogyan tudod megnézni, hogy függő vagy független.
-
Cunaja
addikt
*#*#2846579#*#* tárcsázóba Üsd be.
Veneer informations és azon belül version info
A Hálózati zár nem keverendő össze a rom, illetve régió verzióval.
Ez a T-mobilnál vásárolt készülék, C150 T-mobil régióval. Azt jelenti, hogy nem nem tiszta EU rom, vagyis a T-mobil kezeli a frissítéseket. A BL nem nyitható, így nem lehet tiszta EU romra C432-re átállitani.
A telefonba bármilyen kártyát berakhatsz, mert nem hálózat függő. -
Cunaja
addikt
Ez a T-s kártyának köszönhető.
Igen, jól látod, akkor jön majd a 10-es droid, amikor a drága T, elérhetővé teszi.
Nem a Huawei-n múlik, mert az már elküldte a T-nek.
Nekem November 6-óta ez van rajta. Írtam is a Huawei Ügyfélszolgálatának, hogy felháborító, hogy szeptemberi biztonsági frissítés van a telefonomon, mikor már az 1-éves Huawei tabletomon is novemberi van. -
nolan42
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Különösen igaz ez a Honor 20-ra, ami remek felszereltséggel és kiemelkedő ár/érték aránnyal mutatkozott be, de már a piacra kerülése is bizonytalan volt.
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest