Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
-
Dhampir
félisten
Ebben igazad van. Átsiklottam a megemlített mobil típusa felett automatikusan, mert a Honor 20 topikban vagyunk. Valóban a kérdésben a Nova 5T szerepelt, aminek egyébként van külön fórumszála is:
Most látom, hogy fórumtársunk oda is írt.
(Habár annyiban is azonos a két készülék, hogy én is Nova 5T tokot vettem a Honor 20-hoz, lévén, hogy csak ahhoz gyártottat kaptam, de tökéletes rá, csak feliratban más.)
-
Dhampir
félisten
Elhozza az EMUI 10 újdonságait is.
-
Dhampir
félisten
válasz
Bontógojó #389 üzenetére
Igen, van belőle még.
A Nova 5T 130 000 Ft-ért is elérhető hivatalos partnereknél:
Huawei Nova 5T - Árukereső listája -
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
Igen, ez elég érdekes. Egyébként már találkoztam hasonló, kissé "ellenséges" hozzáállással Huawei promóter részéről egy Media Marktban. Lehet, hogy ezek a dolgukat egyébként biztosan jól végző emberek is kirendelt promóterek voltak, de ezt nem tudom, mert nem kérdeztem meg. Korábban emlékeim szerint az Euronicsban kék pólós eladók voltak.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Az egyik Euronics üzletben a kiállított mobilok között a Honor 20-at is keresgéltem, amikor a közelben tartózkodó két fekete pólós eladó közül az egyik kedvesen megkérdezte, hogy milyen telefont keresek. Mondtam, hogy a Honor 20-at.
-Még mindig azt keresem? - kérdezte. Nagyjából két héttel ezelőtt is nézegettem ott és szóba került ez a típus, talán még emlékezett rám. Már nem lehet kapni, körülbelül ezt mondta, majd odafordult a mellette álló eladóhoz is, aki valami olyasmiről beszélt, hogy azért nem lehet kapni, mert a Huawei már nem támogatja.
Az üzletlánc honlapján az adott bolt esetében ebből a telefonból készleten lévőt írtak, de nem firtattam tovább, úgyhogy inkább kifordultam az üzletből.
-
Dhampir
félisten
Függetlenül "sufni gsm"-ben olcsó, ám megbízható hazai boltból, 2 év gyártói garanciával ~125 000 Ft-tól kezdődik az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Különösen igaz ez a Honor 20-ra, ami remek felszereltséggel és kiemelkedő ár/érték aránnyal mutatkozott be, de már a piacra kerülése is bizonytalan volt.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest