Hirdetés
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
hangyász2
aktív tag
Ez nem hozzáértés kérdése, egyszerűen csak azt nem értetted meg, mit kérdez.
Senki nem mondta, hogy tudok BL-t nyitni, és van twrp-m.
Csak te egyáltalán nem arról beszélsz, amit kérdezett. Az ő kérdésére a válasz meg egyszerűen nem.
Olvasni kell, nem felkapni a vizet. Én tudom, mi a rollback, csak szerintem nem ezt kérdezte. ennyi a történet.
Látom, erőlködsz tovább szokás szerint, ahelyett, hogy elolvasnád, amit ő írt, és amit én.
A komplett rendszer nálam nem a rollback, hanem az utolsó bájtig visszaállítás. Majd kiderül, ő mire gondolt. De legalább azt érthetnéd, amit én írtam.
Vicces, mikor magaddal vitatkozol. -
hangyász2
aktív tag
Mert nem "csak" visszaállna 9-re, hanem konkrétan azt a ROM-ot szeretné visszaállítani egészben, ami rajta volt. Adatokkal, appokkal, beállításokkal stb. A teljes rendszerképet. Mint pl. windowson vagy androidon twrp-ből lehetne. Ez nem rollback alapvetően. Mert lehet ilyet csinálni ugyanazon builden is.
Rendszer-visszaállítás mentésből, ennek ez a neve. Nem rollback.
Legalábbis a "komplett rendszer" ennek tűnik.
-
Dhampir
félisten
Ebben igazad van. Átsiklottam a megemlített mobil típusa felett automatikusan, mert a Honor 20 topikban vagyunk. Valóban a kérdésben a Nova 5T szerepelt, aminek egyébként van külön fórumszála is:
Most látom, hogy fórumtársunk oda is írt.
(Habár annyiban is azonos a két készülék, hogy én is Nova 5T tokot vettem a Honor 20-hoz, lévén, hogy csak ahhoz gyártottat kaptam, de tökéletes rá, csak feliratban más.)
-
szemesi69
addikt
Párom s8-a csinált ilyent, jó nem huawei, lényegtelen, sim kártya csere megoldotta. Gyenge térerő és a volte is bekavarhat. Ezért van igazad, nem rögtön a rendszert kell hibáztatni.
Nekem egyszer vágták, ott helyben kuka lett, olyan jól vágta a csaj, én eleve cserét akartam, nem engedte, miután elcseszte még is csere lett. -
-
Dimond G
senior tag
-
-
svgyula
addikt
A gsmhome nevű cégtől. Megvan az ÁFA-s számla is. DE a Huawei Magyarország az IMEI szerint azt mondta ez Holland(vagyis az is EU) régiós. Ja és ezzel együtt elhajtott a p....ba. A "cég" a kérdésemre azt nyilatkozta "postázza el hozzánk a készüléket és a szervizben megnézik" Margit! Normális!? Egy frissítéshez szervizbe kell küldenem a telefont mint a 90-es években? Meg is kérdeztem tőlük, hogy tényleg hülyének néznek?
Azt a szállító sem tagadta, hogy EU-n belüli beszerzés. DE ugye az európai union belül nincs különbség, vagy legalább is nem kellene lenni. Viszont az engem is mellbe vágott, hogy egyes alkalmazásoknál csak Kínai régió van és ez nem is módosítható. Ha ezt tudom akkor kb ennyiért megrendelem kintről a pro verziót és sz..rok a garanciára. Akkor legalább tudom mit is kapok. Sajna elkövettem azt a hibát, hogy itthon vettem telefont! Soha többet! -
svgyula
addikt
Nem Azért írtam, hogy felháborodj. Ez szimpla tény megállapítás. A Huawei ügyfélszolgálat mint már fentebb is írtam az üzenőfalon simán elküldött a p..cs..ba! Annak ellenére, hogy itthon vettem , cégtől, rendes ÁFA-s számlával. A szériaszám szerint viszont Holland IMEI száma van..................... Az ezek(Huawei) szerint nem EU tagállam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Különösen igaz ez a Honor 20-ra, ami remek felszereltséggel és kiemelkedő ár/érték aránnyal mutatkozott be, de már a piacra kerülése is bizonytalan volt.
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- EAFC 25
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- OLED monitor topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest