Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szendo777
tag
válasz
fornettisuti #998 üzenetére
Tedd fel nyugodtan, nem befolyásolja a működést.
-
fornettisuti
veterán
Valami pár kB-os rendszerparaméterfrissités jött most.
-
nolan42
tag
Srácok
A Telekomos Nova 5 független? Vagy már mindegyik az? -
hangyász2
aktív tag
OH Browsert. Fizetős, de nekem megéri. Egykezes használatra optimalizált, gesztusokkal. Gyors, stabil. Itt ajánlották alkalmazásos topikban, nem bántam meg. Egyedüli "hiányosság", hogy nem szinkronizál, de lehet, hogy jobb is. Adatokkal együtt tudom menteni így is, a jelszavak is jobb helyen vannak azért talán a gigászoknál.
-
hangyász2
aktív tag
Az nekem se teljesen.
Talán azért, mert sokszor a kisebb méretű kép lesz a jobb minőségű, és inkább azoknak kell a nagy felbontás, akik értenek is hozzá, tudják, mit csinálnak. És így kevésbé bénáznak az automatának kattingatók. Mert ugye sokaknak az az első, hogy felnyomják 48-ra, hiába nem az az ajánlott. Erre tippelnék.
-
oszi666
őstag
sziasztok,
honor 20 legfrissebb androidon a gyári home screen launcheren a gmail app nem akar notification badget adni. Ezt valahogy meg lehet kerülni? A snooze miatt nem szeretném lecserélni az appot.
A nova+tesla unread nekem sehogy sem akart működni az felejtős
A settings - notification -App icon badges listában sincs felsorolva (ami ott van többi, az mind szépen működik) -
pulffy
őstag
Most vettem észre hogy nem tudom állítani a fényképezőnél a felbontást, egyszerűen nincs ott olyan opció, pedig volt, mert szoktam állítgatni, de most nincs ...
Az új frissítés óta lehet...
-
fornettisuti
veterán
válasz
Pinyo16689 #976 üzenetére
mert az mire jó?
-
gretzky77
veterán
Úgy tudom a 10-es droidtól rendszer szinten nem támogatott a hangrögzítő, EU irányelvek miatt! Tájékoztatnod kellene a másik felet blablabla
De ez csak sejtés a részemről -
danika025
csendes tag
Sziasztok !
Valakinek volt már olyan problémája , hogy az utolsó frissítésig (10.1.0.230) működött rendesen a hívás rögzítő funkció ?Utána nem . Valaki tud e megoldást rá hogy ismét működjön? Köszönöm szépenhttps://huaweiblog.hu/igy-aktivalhatod-a-hivasrogzitot-emui-9-alatt/
-
Orgi
addikt
válasz
fornettisuti #965 üzenetére
Köszi
-
Orgi
addikt
Én telón, Ubuntus laptopon és asztali w10 gépemen is Operát használok ezer éve, tök jól szinkronizálgat is, fagyni még nem fagyott
-
oszi666
őstag
válasz
Pinyo16689 #953 üzenetére
A chrome nekem a legelso bekapcsolastol kezdve folyamatosan szet fagyott kb a hasznalhatatlansagig. A kiwi browserrel ilyen nincs
-
sniper112
aktív tag
Én ezért nem frissítem a telot. Nekem jó az android 9.
-
Orgi
addikt
válasz
Pinyo16689 #955 üzenetére
Nálam semmi sem fagy (remélhetőleg így is marad), igaz nem Chromet használok.
-
Pinyo16689
senior tag
Lesz ebből még downgrade.. Fél éve van meg, eddig nem fagytak az appok, most meg...
-
dunc
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #953 üzenetére
Rommá fagy nálam is.
-
Pinyo16689
senior tag
A frissítés óta a Chrome (ha widgetből kerestem) többször lefagyott. Eddig nem volt ilyen..
-
Sinu
senior tag
Viszonylag friss tulajdonosként kérdezem, honoréknál mitől függ a frissítés? Vagy itt is teljesen random?
-
dunc
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #943 üzenetére
Akkor passz.
-
dunc
nagyúr
Nekem nem jött frissítés. (telenor)
-
lajos75
senior tag
Sziasztok!
nekem is meg jött a frissítés,amit fel is raktam.
Észrevettem hogy javították azt a hibát,hogy minden újraindítás után újra és újra be kellet kapcsolni a "véletlen érintés megakadályozását" -
Orgi
addikt
válasz
Pinyo16689 #932 üzenetére
Nagy változásokat nem tapasztaltam kinézetre, de szerintem egyértelműen gyorsabb lett a felület.
-
fila
senior tag
válasz
Pinyo16689 #932 üzenetére
Nálam minden ok. Semmilyen változást nem vettem észre egyenlőre. A Huawei todayt, vagy mit nem raktam fel.
-
fila
senior tag
Új firmware: 10.1.0.230
Magic UI 3.1
4,63 GB -
nolan42
tag
Tiszteletem. Karcmentes fél éves Nova5T hogyért futhat most? Reálisan, de okosan árazva. Eladás lenne, nem vétel.
-
Faresz1976
aktív tag
60k-ért nem kapsz H20-nak megfelelő Xiaomi-t.
A 8T 4giga rammal 128 giga tárhellyel 85.000 Ft! -
Nova 5T-re most jött meg a 10.1. Érdekes módon P30-ra még mindíg semmi....
-
Sinu
senior tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg a készüléket, most kezdem belakni. Melyik google pay működik, vagy mi a különbség a kettő között amit apkmirror-on találtam?
Google Pay vagy
Google Pay (Tez) -
oszi666
őstag
Nektek nem halk a fülhallgató? nekem a régi galaxy S7-hez adott füles, egy soundmagic füles és két bluetooth fülhallgatóval is sokkal halkabb mint akármelyik másik régi mobilom. Spotify és youtube és mp3 is, akármilyen equalizerrel vagy gyári értékkel birizgálom
-
dunc
nagyúr
Sziasztok Az volna a kérdésem hogy ha szemből nézem a telefont és fent jobb oldalon kb a belső egyharmad nál Mi az a port Mire szolgál nem a mikrofon nyílása hanem a másik felén Az mi?
-
dunc
nagyúr
válasz
fornettisuti #911 üzenetére
Brutto
-
Orgi
addikt
válasz
Pinyo16689 #908 üzenetére
Nálam egyértelmű, ha a bal felső sarokban a bejövőre kattintok, előjön 4 db + 1 összes mappa mutatás 5.-nek és az alatt van.
-
Pinyo16689
senior tag
Tudja valaki, hol van a gyári e-mail alkalmazásban a levelszemet mappa?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok tudtok ajánlani teljes kijelzős üvegfóliát?
-
Orgi
addikt
válasz
fornettisuti #905 üzenetére
Nekem is megjött, 125 mega.
-
fornettisuti
veterán
most adta be a májusi biztonsági frissítést
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Különösen igaz ez a Honor 20-ra, ami remek felszereltséggel és kiemelkedő ár/érték aránnyal mutatkozott be, de már a piacra kerülése is bizonytalan volt.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest