Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Atomgeszi #96 üzenetére
Köszi a megerősítést. Én is ezen a véleményen vagyok. Tesóm kért telóvételben tanácsot, és P20 Prot javasoltam neki. Főleg a kamerája lenne döntő szempont - általános használatra kéne neki, skype, gyerekek fotózása.
De elbizonytalanodtam, mert a Dxomark más véleményen van.[link]
Azzal nyugtattam magam, hogy a Honorban a kamera lehet, hogy jobb (ha már a P30-ból jön), többet ki tud hozni belőle egy profi, de laikusként főként az automata fényképezés minősége lenne a döntő. És az itteni tesztképek alapján ez a Honor 20 nem hozta a vártat. Nem hiszem, hogy a mobilarenások elfelejtettek volna jól fényképezni.(#97) espi38: Valóban nagyon szép lett, (a Honor 8 óta szerintem a külalakra nem lehet panasz), de ez nekünk most sokadlagos szempont a választásban. Szerintem tokba fog kerülni. (3 gyerek mellett muszáj
)
-
törölt tag
-
BiP
nagyúr
Nagy a dilemma, ártól függetlenül véve melyik a jobb? Ez a Honor 20 vagy P20 pro. Esetleg Honor View 20?
Legfőképp kamera szempontból.
(#86) Holdfény_:
Én a Nexus 5X-em utódját keresem. -
jololo89
tag
Vett már valaki ilyet? Alzán 145.000-ért nem rossz, de áprilisban pont ennyiért vettem Mate 20 pro-t :P
-
törölt tag
Nekem nagyon bejön.
Vagy ez vagy P20/Pro... Sokáig keresgéltem készüléket. A legjobb kamerája egy Lumia 950-esemnek volt, amivel nem mellesleg gyorsan tudtam fotózni, méltó utódja nincs. .. Korábban volt egy Xiaomi Redmi 4X-em, de az első telefonom volt, aminek betört a kijelző üvege, pedig volt egy pár, mindenféle tok, Gé glass és plusz üveg nélkül, de így nem jártam... Bár MIUI 9 után meg is utáltam a MIUI-t, de anyám sincs jóban a Redmi 4A-val... Aztán lett egy Meizu 15-öm, ami Super Amoledes, de nem szeretem... Ha olvasok valamit, amiben sok fekete, vagy sötét sáv van, akár a billentyűzetem, akkor olyan árnyékot húz maga után mintha egy nazgul vonult volna el, de... A hab a tortán, hogy a jack csatija már halott, és mivel itt is egy év gari volt, bukta... Elég volt az 1 év gyártói garis készülékekből... Huawei-m, vagy Honorom még nem volt, na majd ha lehet kapni Ténél :D
Egyébként, ha valaki ma szolgáltatótól vesz készüléket, már nem számít, mint régebben, nem szolgáltató által belehákolt OS kerül rá, ami miatt később jönnek frissítések, ugye?
-
DanielVon
csendes tag
A 9ces szeria is nagyon jo lett. A 8 is. Nagy elorelepes nem volt, inkabb dizajn es ujjlenyomatolvaso elore helyezese. De amit tudott, azt hibatlanul tette. Szerintem az akkori piac legjobb es legpontosabb ujjlenyomatolvasoja, a kamera valami elkepeszto volt. A 10 es szeria ujabb, de felhasznaloelmenyben gyengebb lett, meg egyszer nem valasztanam. Szerintem ha meg vagy vele elegedve ne vegyel mast egyelore.
-
PietPunto
tag
Most vagy én vagyok finnyás, de amióta Honor 8-at használok, egyszerűen nem találok olyan (szintén Honor) alternatívát amire a jelenlegit lecserélném.
Itt van ez a Honor 20-as is. Szép, szép de nem érzem benne azt a hú b.meg ez ütős lett dolgot.
-
DanielVon
csendes tag
A view 20 7 honapja piacon, alig valami hozzaszolas. A nemzetkozo portalokon is alig foglalkoznak ekek kozul barmelyikkel az emberek. Ilyenkorra mar ezervel kene jonniuk a hozzaszolasoknak, fogyasztoi ertekeleseknek, osszehasonlitasoknak. Vagy nezz csak meg egy Gear S3 okosorat, majdnem 6000 hozzaszolas, egy mobil marka zaszloshajojatol az ember tobbet var. Alattam hozza szolok. Igem, a Honor 8 _9 nagyon jol sikerultek, en banom, hogy a 9et 10re csereltem.
-
-
DanielVon
csendes tag
Jól mutatja a készülék iranti érdeklődést, meg ugy mostanaban a Honorok irantit a csoportban lévő nagy csend....
-
-FreaK-
veterán
Feleségemnek épp telefonkeresésben vagyok, és hát nem nagyon győzött meg ez a Honor20, az ára a legnagyobb problémája szerintem is.
Jelenleg a Telekomnál a Mate 20 88e Ft-ért elhozható, előfizetés mellé.. vagy ha már ekkora az összeg akkor kicsivel többért OnePlus7, ami kb. mindenben jobb, és főleg, hogy nem kell szenvedni az EMUI-val. -
nrg_52
addikt
válasz
mjani1172 #73 üzenetére
Felesegemnek immar masfel eve van szijamijauja. Sose butykolte, global stable rom van rajta. Megerdemli a nevet, atomstabil, szuperul mukodik, meg egyszer nem hallottam panaszkodni ra. Jol optimalizalt, porgos, pedig nem nagy cucc a telo, egy redmi note 4. Kinek, hogy, en az emuit is szeretem, meg a miui is tetszik. Samu utan feludules. 😄
-
válasz
mjani1172 #73 üzenetére
Ha tudtad, akkor nagyszerű. Az a gond, hogy az alapját nem tudtad.
A Xiaomi alapvetően szoftverrel indult neki a mobilos ismertségnek, saját MIUI rendszert tudtál tenni különféle gyártók mobiljaira. Összefonódott a ROMolás a névvel. Sokan azért is vesznek ilyen telefont, mert ezt szabadon megtehetik.
Emellett ott van az a tény, hogy vagy a ritkábban jövő stabil ROM-ot használod a MI telefonodon, vagy élvezed a változtatásokat és a heti weekly update-eket választod, részt véve a bétatesztelésben. Te többnyire ez utóbbiról olvasol, és ezt véled tévesen úgy, hogy a Xiaomi telefonokat folyton ROMolgatni kell.
Ezt a felhasználók egy elhanyagolható része választja, de ők írogatnak tapasztalataikról, hiszen ennek a választásnak pont ez a része. -
válasz
mjani1172 #70 üzenetére
Az ugye megvan, hogy akik bütykülni akarnak, azok felpakolgatják a különféle romokat (máskor ROM-okat), akik pedig stabilan akarják használni, azok használják stabilan. Csak épp a cserélgetők írnak be, a boldogan használók pedig nem.
Nem kell ROM-olgatni, használható stabilan. Ráadásul évek óta. -
mjani1172
addikt
válasz
Atomgeszi #62 üzenetére
De egyetlen egy, viszont hatalmas nagy különbség, a szoftver.
A Huawei stabil mint a beton, a Xiaomi meg egy napi tákolást igénylő valami. Minden Xiaomi topicban ez megy és mindig. Elég végignézni hogy pl MI9 nél a szoft verziók felsorolása sem ment elsőre, és a többi pedig ezután jön. Root, twrp, global, dev, felmegy, nemmegy, ugyanaz a verzió mégis más az kamerán az ikonok száma is, stb....
A Mate 9 et meg 3 hetente újra indítom és ennyi.
Annak aki nem akar bütykölni nem való Xiaomi, még (5 majd 3éve ugyanezt mndtam) -
nrg_52
addikt
válasz
Atomgeszi #62 üzenetére
Foto, video, nagyjabol nem erdekel, amennyit en kattintgatok mindegy. Samoled szinten hidegen hagy. Infra az van, az mondjuk pont egy olyan funkcio ami erdekel is. H8 utan H9-em van jelenleg, 2 ev utan nem erzem, hogy le kellene csereljem. A H10 pont ezert kimaradt, ha nem tortenik valami a H9-el akkor ez is ki fog, de ha szukseges lesz a csere, nekem ez lehet az egyik befuto.
-
DanielVon
csendes tag
Szerintem a cikknek az kellett volna legyen az alcíme, hogy az ára a legnagyobb gyengéje, már ha valóban annyiért fogják adni, mint ahogy beharangozták......
A legnagyobb konkurenciája a telefonnak a fél éve megjelent Honor view 20, és az egyre olcsóbbá váló P30, Mate 20.Ugyanaz lesz a sorsa, mint a Huawei P20- Honor 10 páros esetben. Mire én megvettem a H10-et majdnem ugyanannyiba került, mint a P20, nem mentem utána kellő módon a dolgoknak, és puszta márkahűségből vettem, mert a korábbi modelleket imádtam.
Ehhez képest a P20 mindenben verte a H10-et. A párommal egyszerre vettük, ő vett egy P20-at.
Itt is most már a piacon lévő modelleknek szépen esik az ára, és mire ez megjelenik, addigra a házon belüli konkurensek 3-6 hónapja piacon lesznek. Ez nem csak azért lényeges, mert olcsóbbá válnak, hanem mert elérhető lesz hozzájuk több száz/ezer felhasználói tapasztalat.
Ha tavaly novemberben rendesen utána olvastam volna a H10-nek, biztosan soha nem veszem meg. Az elődökhöz képest szerintem gyengébb ltt egy csomó olan funkcióval, ami még nem forrt ki. Kinek házon belül volt korábbi készüléke, az pontosan tudja mik ezek...totál inkompetens ujjlenyomatolvasó, kamera, stb..
Félek, hogy itt is bele lehet szaladni majd hasonlókba. Hiába a szépnek tűnő specifikációk, a felhasználói élményen ez nem biztos, hogy meg fg látszani.
Ha valakit érdekel, akkor nagyon szívesen mutatok H9 - H10-el készített fotókat és a kettő közti elképesztő különbséget.
-------------------
No de, ha jól értelmezem, akkor a P30 -H20 az alábbiakban tér el:-P30 Némileg kompaktabb
-P30 Oled kijelzős
-Akksi ugyanaz, hardver ugyanaz
-Felhasználói élmény és összeszerelési minőség alapján a H10-P20-at alapul véve biztosan a P30 a nyerő
-Akár hol is nézem, 160 körül lehet kapni a P30-at
-Április óta a piacon van, és egy rakás 1-2 hónapos készülék van aa piacon, mert nem jött be, Iphonet vesz, stb, stb. meglehetősen jó áron.
--------------------
Honor View 20-al összehasonlítva.
View 20-nak vaskosabb az akksija
Midenmásban gyakorlatilag megegyezik
120 e Ft kötül már mindenhol kapható, így egy 40 e Ft-tal olcsóbb.
Mivel 6 hónapja a piacon van, így nagy meglepetések már nem érhetnek a funkcióival kapcsolatban, mert meglehetősen sok felhasználói visszajelzéás van.
-------------------
Ha valóban 159900 lesz az ára a H20-nak, akkor miért venne bárki ilyen telefont????? -
Atomgeszi
nagyúr
160-ért gyengébb fotós és videós képességek, ugyanolyan vagy netán szarabb akksi. Gyengébb kijelző(SAMOLED után soha többet IPS, főleg a dark módok után, de épp elég, ha este többet nyomkodod, utána az IPS még kamerázás közben is (ugye ahol natívan sok a fekete részlet) zavarni fog a fekete). Nincs Infra sem.
Vezeték nélküli töltőről sem olvastam a cikkben. Esetleg akinek számít, és kényelmesebb a kijelző alá rejtett ujjlenyomatolvasó, nekem asztalon és kocsiban tartóban is sokkal kényelmesebb, illetve egyből kézre áll, mert jobb kézbe megfogom, jobb hüvelykujjal oldom a kijelzőn, és már tapicskolom is. Ehhez képest az oldalsó az plusz 1 mozdulat. -
Atlantis
veterán
Nem akarjátok lecserélni ezt az elavult táblázatot az összegzésnél? Telefonkönyv kapacitás, meg ébresztés kap külön sort (igaz már 10 éves semmi haszna nincs egyik adatnak sem), de azt vadászni kell, hogy pl.: van-e Qi-töltés vagy nincs...haladjunk a korral, kérem, haladjunk.
-
janeszgol
félisten
Jó kis telefon. A kamera eléggé mos, ezt leszámítva frankó.
-
csakzolcs
tag
Szörnyűek azok a fotók
-
Nirvanus
aktív tag
Erre sem cserélem le a honor8-at. Szép meg jó meg minden, de nekem valahogy nem tetszik. Van még a piacon telefon sima, nem lekerekített fhd kijelzővel, kameralyuk vagy sziget nélkül, nem kiálló hátsó kamerákkal, infrával?
-
válasz
Fuxosbömis #50 üzenetére
Mit szeretnél mondani? Jól megalapozott szakmai kommentednek facebookon a helye.
-
válasz
Fuxosbömis #50 üzenetére
-
Fuxosbömis
tag
Nem értem az ajánlott plecsnit.....csak vicceltem....dehogynem értem.
Na ezért utálok mindent ami kínai cégtől ered ...... nem Kínában történő gyártásról beszélek. -
Indy1
tag
válasz
Wallenberg #48 üzenetére
ezeket az arakat latva...nincs dilemma
en egy hasznalt Mate 10 pro- ra vadasznek:
6 inches Amoled, 6/128 , dupla leica kamera, 22,5W toltes.
ara kb 60 ezer (fel/harmad ara). minek a garancia, ha leejted , ugyse ervenyes
a kamera kulombseg, normalis napsutesben, az ujakkal szemben - elenyeszo.
hacsak nem koromsotetben az algutban keszitsz mestermunkakat -
Wallenberg
senior tag
Tehát:
Honor 20: 160e
Huawei P20 Pro: 150e
Huawei Mate 20: 150e
Huawei Mate 20 Pro: 180e
Huawei P30: 170-200eEzek mind hazai, gyártói garanciás telefonok (Edigital).
Tessék, lehet választani!
Nagy a dilemma?
-
Wallenberg
senior tag
Edigital kínálatát néztétek mostanában?
Huawei P20: 100.000 Ft
Huawei P20 Pro: 150.000 Ft
Huawei Mate 20: 150.000 Ft
Huawei Mate 20 Pro: 180.000 Ft
Huawei P30: 200.000 Ft
Huawei P30 Pro: 300.000 Ft.
Ezek persze akciós árak, de közülük a Mate 20 Pro áresése döbbentett meg a legjobban!
-
válasz
7Heads Drago #40 üzenetére
Ez számít "2 év teljes körű gyártói garancia" mellett?
Mármint azt értem, hogy hivatalos viszonteladót kérdezett, csak érdekel, hogy tényleg fontos-e, ha nem bolti a garancia. -
mjani1172
addikt
válasz
7Heads Drago #44 üzenetére
Ez egy egyszerű blog, ami ráadásul 3 éves.
Valami konkrétabb dolog jó lenne. -
7Heads Drago
veterán
válasz
7Heads Drago #43 üzenetére
Eddig a Firstphone hivatalos forgalmazó volt, viszont most nem látom a nevüket a listában. [link]
Viszonta szervizes listában meg bene vannak. -
7Heads Drago
veterán
válasz
magmakamra #19 üzenetére
Hivatalos magyar garis cuccként nem rossz a telekom. Én előzőleg vodás voltam ott nulla a kedvezmény a telo vásárlásnal. Legutóbb P10et hoztam ki a T-től elég jó áron. Az ősszel meg a mate 10 pro volt jó áron leakciózva.
-
Doki42
őstag
Inkább p20 pro....................
Szerintem -
Quqesz
nagyúr
Én 170e vettem vodában, nem részletre és nem szolg miatt még áprilisban a P30-at.
De maradjunk a cikknél, amiért köszönet.
A teló jó, de a kamera szuper macro része kuka. Az aksi mérete elég lesz, mert kb P30 ega, és aod-vel 5 óra sot után is marad 35%. Az emui meg lehet nem tetszik vkinek azt elfogadom, de samsung után felüdülés(S8+) .Mindenesetre én inkább picit rárakva P30-at vennék,
-
DanielVon
csendes tag
Azzal, hogy ujabb, es emiatt 40 ezerel drágább, es több a kamerája. Marpedig manapság a fogyasztók többségét meg kell fogni valamivel, es ez nem a forumokon elolvasott tobb szaz fogyasztoi viaszajelzes lesz, hanem a külsőleg megjelo trendek. Amugy az egyre olcsobba valo mate 20 pro, p30, es view 20 a valodi konkurensek, nem a cikkben szereplo xiaomi es asus phone. Sot, mivel az elobb emlitett keszulekek 2-6 honapja a boltokban vannak, igy mostanra mar tele van a piac olyan keszulekekkel, amiket par honap használatát utan valami okbol eladnak nagyon kedvezo aron....
-
thomboy
tag
Nem rossz, lehet még érdekelne is.
Egy egyszerű kérdés, mivel is tud többet ez a készülék mint a Honor View 20? -
callmeakos
veterán
Az első pillanattól kezdve szimpatikus ez a telefon, és S10 tulajként mondom, a bal oldali kameralyuk szerintem messze ízlésesebb, ráadásul megpróbálták itt tényleg a lehető legjobban a sarokba tenni a lyukat, míg az S10-nél van egy kis házag. Kár lett volna ezért a telefonért ha eltűnik a süllyesztőben.
-
Atomgeszi
nagyúr
" a mindennapokban jellemző kijelzőidők pedig 4-5 órásak voltak a statisztika szerint."
"Legijesztőbb konkurensként nyilván a Xiaomi Mi 9-et említhetjük, ami jobb kijelzővel és erősebb hardverrel, viszont gyengébb üzemidővel és"
Mi9-cel is bőven kijön 5 óra SOT 2 kártyával, mobilnettel, GPS-el, BT, NFC-vel.
Az árról, és a kameráról nem is beszélve ezeket a képeket és videókat elnézve.
Nem értem ez hogy lehetett egy 10-essel hosszabban és gyengébben ugyanúgy ajánlott IPS-el(tudom ez sok embernek szög a cipőjében, de akkor is)Max ami jobban hangozna a ~400mAh több akksi, de ahogy látom az sem jön ki gyakorlatban pluszként.
-
DanielVon
csendes tag
HEHE, írtam kb egy full oldalas cikket,hogy miért nem érdemes ezt megvenni egy P30-cal vagy View 20-al szemben, de nem mentettem el, és kiléptem. :-) :-)
-
Ákos45
csendes tag
https://turbado.hu/telefonok/huawei/huawei-p30-128gb-dual-sim-black-eu
2 év teljes körű garival -
K0vasz
aktív tag
válasz
magmakamra #19 üzenetére
csak akkor éri meg szolgáltatónál venni, ha valami drágább csomaggal veszed. ha viszont neked elég valami alapcsomag, mert keveset telefonálsz meg nem szoktál egész nap mobilnetről youtube-ot nézni, akkor már nagyon vadászni kell azokat az ajánlatokat, ahol tényleg jobban megéri szolgáltatónál venni.
ja, illetve még annyi előny van a szolgáltatónál, hogy ott meg tudod venni kamatmentes részletre, de ha neked nem gond, hogy egy összegben kell kifizetni a készüléket, akkor ugye ez se nyom sokat a latba -
atike
nagyúr
"ami 4 centiméteres távolságból, kiváló fényviszonyok mellett tud vállalható fotókat csinálni"
A tesztben szereplő ilyen módon készült képek közül melyik a vállalható...?
Részemről inkább fotóznám le normál módban és vágnám ki a részletet amire szükségem van - még az is normálisabb eredményt adna...
-
Koszi a tesztet✌🏼
Jo kis telefon lett a kicsike.
A PRO-t fogjatok mostansag tesztelni? -
dastier
tag
500 évet késett ez a készülék. Gyönyörű reneszánsz festményeket készít.
Persze fészbukra jó a kép az átlagnak, de engem kiráz a hideg tőlük, még mindig jobban elviselem a zajt mint az agyatlan zajszűrést fényes nappal is. És ehhez még csak nem is kell natív felbontásban nézni 1:1 zoomban. Egyszerűen borzalom.Kár mert amúgy a színek kellemesek és aránylag helyesek.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
magmakamra #19 üzenetére
Az árukeresőn is vannak áfacsaló cégek, amik emiatt nyilván olcsóbban is tudnak adni termékeket. Nézd meg, a legolcsóbb pár bolt után mindig jön egy nagyobb ugrás és a nevesebb helyek ott kerülnek elő - mert ők nem csalnak áfát.
A telefon pedig tetszik, igaz a Pro változatra leszek inkább kíváncsi.
-
szkaroly
senior tag
válasz
magmakamra #19 üzenetére
Némelyik dzsunka gsmben persze hogy olcsók az árak. Ettől függetlenül a szolgáltatók árképzése is elég rossz általában.
-
magmakamra
csendes újonc
Kicsit off a hozzászólásom, de olyan mintha valamit nagyon nem értenék a telekomos konstrukciókkal kapcsolatban. Ebben és számos más tesztben említve van, hogy amennyiben a szolgáltató felveszi a kínálatába, akkor ott kedvezőbb áron vásárolható meg. Na ehhez képest a telekomnál az elvileg kedvezményes áraknál eddig minden esetben találtam olcsóbbat kedvezmény nélkül at arukeresőn. Sőt olyat is láttam már, hogy a telekomos akciós ár drágább volt bármilyen más lehetőségnél! Ezek után nem igazán értem, hogy miért vásárol vki a telekomnál készüléket. Kérem vki világosítson fel ha vmit teljesen félreértek. KSzép napot és kösz előre is.
-
Atocha
senior tag
Én konkrétan totálisan semmit nem értek hüvely fronton. Készülék készülék hátán. Mind ugyanolyannak tűnik. Nem rosszak, csak éppen fogalmam sincs mi a különbség. p10, p20, p30, liteok, heavyk, artyk... ja nem az már a wot-ban van hogy szakadna rájuk egy mázsa *zar.
Aztán van .... fogalmam sincs de még van nekik vagy 100 másik ugyanilyen telojuk xy néven.
Van bármilyen olyan oldal ahol egy táblázatba van ez rendezve? Érti bárki is melyik telo merre? -
-
Emericus Max
tag
Hát nincs wow érzésem és must buy érzésem sem. Annó szerettem a Honor8-at, de nem érzem hogy sokat fejlődött volna a dolog azóta. Kinézet is szinte ugyanaz, viszont nekem a lyukas kijelző, LCD, nincs tok a dobozban, szar kamerák, csúnya fém megmunkálás és az ár sem világbajnok. Pozitívum a gyorstöltés és az akksi mérete. De mindent egybe vetve a Mate 20 pro, Mi 9, Mi Mix 3 is jobb vétel szerintem. Szolgáltatói kínálatban lehet csak jó max. 100e Ft körül...
-
Megértem, hogy számodra ezek olyan tényezők, ami miatt nem értékes a telefon.
Ugyanakkor a felhasználók döntő többsége még mindig tokban hordja a készülékét.
Az EMUI vs más és az IPS vs AMOLED pedig izlés kérdése, ki melyiket preferálja inkább, azaz három olyan ttényezőt hozrál fel kritikaként, ami kifejezetten szubjektív.Én is inkább vennék egy MI 9T-t ehelyett, de nem a fenti okok miatt (sőt, számomra ott az AMOLED inkább hátrány)
-
bear_
aktív tag
Nem értem az ajánlott plecsnit. A telefon fogása valószínűleg borzalmas, mert ezen sincs lelapolva a hátoldal két éle. Az EMUI az egyik leggagyibb android fork a piacon. A kijelzője is IPS, a samsung és a xiaomi már 100 000 ft alatt is amoledet ad.
Egyetlen pozitívuma a high end hardver, meg talán az ára. -
Aryon87
félisten
160k árért vinni fogják mint a cukrot. Egy Lite vagy Y szériától sokkal jobb ajánlat. A kamerás dolgokért kár, de ismerve a Honor 8 és 9 amik voltak nekem régen, OIS nélkül se kell félteni majd, mert a szoftver gyors, nem érzékelteti hogy nincs benne. (én éjjel is tudtam velük jó képeket csinálni)
A Pro változatra kíváncsi leszek, főleg, hogy az szolgáltatónál is elérhető lesz-e? Családban a P9-et simán váltatnám rá. -
-
ghiottone
nagyúr
Kár az Ois hiánya miatt, az type c is lehetett volna gyorsabb. A fotók se nagyon tetszenek. Ennyiért jobbnak tűnik a Zenfone 6 alap verziója.
-
Mans20
addikt
A szokásos Huawej képalkotás. Most sem igazán sikerült a fejlődés.
-
mjani1172
addikt
Miért jobb ez valamiben is mint a P30? az 169900.- hivatalos viszonteladó, 2 év garancia.
A kamerát én gyengének látom, a P30 fotói sokkal szebbek. -
jololo89
tag
Na lássuk! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Különösen igaz ez a Honor 20-ra, ami remek felszereltséggel és kiemelkedő ár/érték aránnyal mutatkozott be, de már a piacra kerülése is bizonytalan volt.
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fotók, videók mobillal
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest