- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
Új hozzászólás Aktív témák
-
stamas80
tag
Szia!
Nekem a Redmi 1S éppen pont egy kicsivel bír többet, mint a SGS4 pedig abban 2,6Ah-s akku van!
Szerintem ez egyáltalán nem bírja rosszul!Akinek kevés az üzemidő, annak javaslok inkább egy Jiayu G4S-t, az a 3Ah-s akkuval, és az MTK SoC-vel ilyen szempontból majdnem verhetetlen!
-
jdeutsch
tag
Szép reggelt Neked és a csapatnak!
Sajnálom hogy nem vált be a tippem, talán még annyit, hogy ezek az aksik csak "teljesítményben" (mA/ó) na meg méretben (térfogat, kialakítás,) különböznek egymástól, ezért teljesen mindegy milyen teljesítményű töltővel töltöd. legfeljebb ha "gyenge" a töltő, akkor a töltési idő meg hosszabbodik, de akkor is fel kell hogy töltse az akku-t.Közelebb jutnál a megoldáshoz ha fel tudnád egy másik telefonnal tölteni az akku-t, mert akkor ki derülne, hogy az akkuval van-e a gond vagy a telefon töltő áramkörével. (hardware vs. software)
Meg kérdezhetem honnan rendelted a készüléket? esetlegesen a másik fórumtárs készüléke,- aki hasonló gondokkal küzd,- ugyanabból a forrásból érkezett?
Előre is köszönöm!
Üdv: DJ -
jdeutsch
tag
Szép napot Neked és minden fórumozónak!
Ha elfogadod, és még nem próbáltad ((egy "misét" megér!) veszíteni semmit nem fogsz)) tedd a telefont /akkuval együtt!/ töltésre 8-10 órára. (közben ne is foglalkozz vele. Előfordulhat hogy az akku "mély merülésben" van, és a töltés megkezdésekor a töltés megindulásakor a töltőáramkör túl nagy töltőáramot érzékel, ezért lekapcsolja a töltést. Nagy valószínűséggel ha nem hardveres hiba, akkor "magához fog térni a készülék."
Remélem tudtam segíteni.
Üdv: DJ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged