- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kszthly
senior tag
-
Aethelstone
addikt
válasz
mark1998 #8353 üzenetére
Nekem merült. Ennyi
Valszeg user error volt
Mindenesetre befejeztem a CM-ek próbálgatását. Tény, hogy gyors meg akksit is kíméli, ez is járt minden nap a fejemben, amikor a hányingert leküzdve használni próbáltam, de annak idején a MIUI miatt döntöttem a Xiaomi mellett, így visszatértem a MIUI6-hoz. Egészen egyszerűen hiányzott.....a teljes napot ez is hozza, aztán meg tök mind1, hogy este 40%-on vagy 10%-on rakom fel a töltőre
Szóval, jó ez a CM, de a MIUI-tól lesz ez a telefon az, ami
Ez kb. olyan, mint amikor az ember a Mac-jára Windowst vagy Linuxot hekkel...megy, meg minden, de az egész már nem olyan
-
zeno79
őstag
válasz
mark1998 #8348 üzenetére
Mi a gond az r22-vel? Nálam remekül működik. Nem mérem órával meg mit tudom én mivel a töltöttséget, de szerintem nem rossz. Úgysincs két egyforma nap, ugyanolyan használat, térerő, akármi. Nem érzem hogy "elfolyna" mint R19 előtt.
Én nem vettem észre semmi különöset r22-nél sem, lehet azért mert nem játszok a telón, csak telefonálok, zenét hallgatok, email, böngésző, fényképezés, ilyesmi.
Meg hát 2 napja van csak kint az r22, ez nem valami sok egy alapos véleményre.
Ma vagy 30 fényképet és videót csináltam a margitszigeti biciklizésem/sétám közben, ki-be kapcsolgattam a fényképezőt, vagy épp sokáig nem, és alig fogyasztott. Direkt nem jegyeztem pontosan hány %-on állt mielőtt elindultam, de 2-3 óra múlva is még kellően sok volt, alig csökkent. Elégedett vagyok vele. Gyorsan lehet fotózni, egész jó képeket csináltam, maradt BŐVEN akku, a gép pontosan azt csinálta amit akartam. Kell ennél több? -
kszthly
senior tag
válasz
mark1998 #8342 üzenetére
Már régóta létezik üzemképes 5.0.
Persze csak ha nem akarsz telefonálni vele.
Az a RIL nem tűnik egyszerű problémának. Nem csodálkoznék, ha csak akkor lenne megoldás amikor a Xiaomi is kiadja a hivatalos nyalókát. -
balika011
senior tag
válasz
mark1998 #8329 üzenetére
Van még vele munka bőven, már pár appot visszafejtettünk, és készítjük a módosításokat.
A rom semmilyen formában nem fog kommunikálni a xiaomi szervereivel.
Sajáttal fog, de ez kb. annyiban ki is merül, hogy téma és ota.
A CM11-ét sosem. Ennek az oka a témázhatóság és a ki nézet. Az CM hányásul néz ki, használ 3 színt és le van ejtve. -
kszthly
senior tag
válasz
mark1998 #8321 üzenetére
Néha már közel jártam hozzá.
Természetesen csakis a legszükségesebb dolgok vannak rajta.
Ha esetleg úgy adódik hogy Grönland -ról kell Kuala Lumpur -ba navigálni és közben megnéznék néhány évadot a kedvenc sorozatomból, akkor sem esek kétségbe.
A mérés nem lenne mérvadó, az enyém nem ez a típus. -
zeno79
őstag
válasz
mark1998 #8310 üzenetére
Nem tudom, nálam r22 van, ma vagy két órán keresztül hallgattam zenét utazás közben, és kb. 10%-ot merült. Nem rossz. És persze nem akadt meg, illetve jó, bevallom, egyszer megakadt egy pillanatra, de tényleg csak egyszer 2 óra alatt, és lehet hogy a térerő-adótorony-változás miatt, mindegy is, ez nem volt zavaró.
Lehet jobb az R22 mint az r21, r20
Tökéletes rendszer nincs, de a CM még mindig a legjobb választás szerintem. -
-
Roxkex
senior tag
válasz
mark1998 #8297 üzenetére
Hát iszonyat jó
- Karma egy kicsit rám járt :\ De legalább megúszta ! Járhattam volna SOKKAL .....
iPhone hátlapot alieről vettem[link] Bár ahogy látom most nincs (sajna) leárazva , amikor én vettem kb 1300volt .. Nekem jött hozzá egy fólia is , ami azért ha nincs az embernek temperedje akkor jó
És igen üveg (elvileg tempered a hátlap) az is
Szerintem én is hozatok majd egyet megint :3 -
zeno79
őstag
válasz
mark1998 #8293 üzenetére
A miui camera-portot is próbáltam. Nem rossz-nem rossz, de valahogy nem győzött meg, vagy már nem is tudom miért, de nem használom. Azt tudom, hogy a dátumot meg ezt-azt nem írja be az exif-be.
A snap-pel akkor teszek még egypár próbát, érdekes, az élességet 0-ra levenni... ?
Méretre minden esetre jó nagy képeket tud csinálni, lehet hogy csak nem jól állítom be.
-
zeno79
őstag
-
Roxkex
senior tag
válasz
mark1998 #8252 üzenetére
Nem rossz , bár nekem nem olyan rég (pontosabban tegnap) a CM11 r20 egy új egyéni rekordot döntött .. 2,5 órát volt képernyőn és 50%ot merült .. Ami nálam még egy romnál se fordult elő , szal nekem jól mükszik az r20 is .. A Aethelstone kolléga által említett térerő dobálást se tapasztaltam .. Bár a koliban amúgy is nagyon rossz a térerő ... (Amikor jobb térerős helyen tartózkodok több ideig , akkor is folyton zöld a csík , szal "jó" .. nem éreztem MÉG a dobálást ...)
Talán megnézem az r21-et még nem hiszem , mert ez most pöpececske :3
-
-
Roxkex
senior tag
válasz
mark1998 #8194 üzenetére
Sajnos én egy is részen alá nyúltam :\ Ott nem is ragad vissza :\ De annyira nem zavaró
Meg van a bal alsó sarokban egy CSÍK ahol olyan mint , ha valami a fólia alatt lenne , mert ott máshogy tapad meg rajta a lenyomat mint a többi részen .. Érdekes
De legalább rajta van és nem jön le
xD
-
-
-
-
Stonerice
őstag
válasz
mark1998 #8171 üzenetére
Utána keresve ezt találtam hirtelen:
A Baseband (telefonálásért, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolatért felelős chip és szoftver egysége) leggyakrabban azért frissül, hogy a telefonbeszélgetések közben jobb legyen a hangminőség, avagy olyan helyen is érzékelje a telefonod a Wi-Fi,2G/3G hálózatot, ahol korábban nem tette -
Roxkex
senior tag
válasz
mark1998 #8164 üzenetére
Dehogy kockultam annyit
Csak , amikor vártam a tanárra , vagy unalmas volt az előadás esetleg vártam , hogy felforrjon a víz .. stb addig játszogattam , meg olykor olykor messengereztem
Ennyi , még nem raktam fel a témát , se a swapot
Szerk.: - Megsokszor zenét hallgattam és egyszerre játszottam , meg messenger .. ilyesmik , meg én elég sok appot is raktam fel (timely , messenger , simcity , firefox, swiftkey, google drive , proxydroid [sajnos kell - csak így jó a messenger proxyval
] cpu spy, titanium backup, skyward)
-
Roxkex
senior tag
-
zeno79
őstag
válasz
mark1998 #8128 üzenetére
A google kamera app ilyen, azzal teljes körpanorámát (többsorosat is) csinálhatsz, vagy mondjuk 4x4-est (4 sorban 4 kép pl.), vagy akár 1 "oszlop" és 3-4 "sor"ban, vagy bárhogy. Nagyon jó, szerintem veri az összes mobilos pano-appot. Felbontásban meg pláne. A visszajátszása meg külön élvezet a körpanorámaképnél (akár a csak 2-3 képből álló is
).
Nyilván a legtökéletesebb panorámát hagyományos módon, számítógépen összeillesztve lehet elérni, de a google-é is nagyon jó. (4.4.4 android kell neki) 5-6-7000-es képméret is lehet a végeredmény, nem terheli meg a CM11-et :-) -
Stonerice
őstag
válasz
mark1998 #7967 üzenetére
Az alacsonyabb órajel nem minden esetben csökkenti a fogyasztást. Vannak feladatok amit a processzornak órajelcsökkentéssel jóval tovább tart megoldania. Asztali processzorokkal mértek is fogyasztást kwh-ban.
Hasonlatként, ha egy kádat meg kellene tölteni távolabbról szállított vízzel, akkor vödörrel kevesebbet fordulva kevésbé fárad el a dolgozó, és kevesebb kalóriát éget el, mintha ugyanezt pohárral tenné meg.
Persze a hatékonyságot a stepping, tehát az órajel és a hozzá tartozó feszültség befolyásolja.
-
zeno79
őstag
válasz
mark1998 #7953 üzenetére
akksikezelessel menet kozben eddig sem volt igazan gond az esti elszivargast leszamitva. a miui5-höz kepest (sensor bug -> melegedes -> lemerules)is jobb volt mar akkor a CM. nalam nincs jatek, de en is megfigyeltem mar h gyorsabb,porgosebb,lag-mentes. nem lo ki programokat,nem tolti ujra a launchert (a weather app okozza miuin), a galeriaban a kepeket is gyorsabban, akadas nelkul betolti.
szoval most baratkozok vele es tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
- OLCSÓ MONITOROK
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest