- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balzak83
senior tag
Ez ilyen, kettőt tehetsz, nem rakod repülő módba, csak némítod, vagy szolgáltatónál kéred, hogy alapértelmezetten küldje el a számod kimenő hívásnál. Ha T-s vagy, akkor az appból könnyen át tudod állítani.
A teló nekem is visszajött, kijelző csere+új szoft. Kernel alapján ez februári, de a biztonsági szint nem frissült.
-
Balzak83
senior tag
Erőt vettem magamon, és elvittem szervizbe, 3 hét javítást mondtak. Bemondtam a csíkosodást is, de szerintem nem foglalkoznak vele. Nálam az Opera böngésző fektette meg, más nem nagyon volt használva, Locus elfutott rajta, de erre is vettem elsősorban, bringás computernek, meg vésztartaléknak. Sajnos a gps sem a legpontosabb, de ez általánosan igaz az MTK-ra, szabadban mindenesetre el lehet lenni vele. Használtam rajta a Waze-t is, ott azért komolyabb fagyásokat csinált, lemerevedett a kép út közben, elvesztette a jelet és nem találta meg, ilyesmi.
Én egyértelműen szoftveres korlátnak érzem a telefon működését, használtam korábban jóval gyengébb Coolpad F1-et, de az nem akadozott annyira, mint ezl a gyárival. Majd megnézem menthető-e egy másik rommal, ha van rá. -
Balzak83
senior tag
Egyelőre a fiókban pihen, de elő van készítve, hogy beviszem megnézetni a Wayteknél. Csak ne lenne olyan r*hadt messze a szervizük. Kíváncsi leszek mit mondanak rá, bár szerintem elhajtanak egy szoftverfrissítéssel.
Képernyő nem csíkosodik függőlegesen, szürke háttérnél? Ha melegszik a telefon, egyből látszanak, olyanok mint ha börtönrács lenne, elég zavaró.
-
Balzak83
senior tag
Mekis, mávos wifi is megy, minden ok vele. Viszont a gyári rom elég gyengére sikerült, percekre képes lehalni úgy, hogy a fizikai gombokra sem reagál. nagyon tolja kinának a kameraképeket, rögzített hanganyagot
Ha ez a belassulás nem lenne, egy teljesen jó, használható telefon lenne. Kijelző nagyon szép, kategóriában szerintem kimagaslik. Lassan 3 hete nyúzom, p10 után, de G6 váltani fogja. A köztes pár hetet volt hivatott kitölteni, és nálam jól megállta a helyét, a leírtaktól eltekintve.
-
Balzak83
senior tag
Én egy hete nyúzom, és még marad is 1 hétig legalább. A p10em összefsta magát, kellett sos egy másik, ezt találtam. Abszolút vállalható. Gps gyenge, waze alig talál jelet. kijelző nagyon rendben, mondom ezt p10 után. Kicsit lassú, opera meg tudja akasztani, pedig az nem egy éhes fajta. Hangminőség fülesen kb 4/10. Kicsit doboz hangzás, visszafogott mélyekkel. Üzemidőben nem roszabb mint a p10 pedig két kártyával megy. Ami idegesít: számkijelzést random letiltja. Nem jöttem rá miért. Összességében: 18ért vettem, ennyit kapok majd érte ha eladom. De szerintem nem fogom. Akinek ennyije van rá az vegye, aki rá tud dobni annak inkáb egy tetszőleges redmi, pl. 4a kicsit drágább csak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged