- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erőt vettem magamon, és elvittem szervizbe, 3 hét javítást mondtak. Bemondtam a csíkosodást is, de szerintem nem foglalkoznak vele. Nálam az Opera böngésző fektette meg, más nem nagyon volt használva, Locus elfutott rajta, de erre is vettem elsősorban, bringás computernek, meg vésztartaléknak. Sajnos a gps sem a legpontosabb, de ez általánosan igaz az MTK-ra, szabadban mindenesetre el lehet lenni vele. Használtam rajta a Waze-t is, ott azért komolyabb fagyásokat csinált, lemerevedett a kép út közben, elvesztette a jelet és nem találta meg, ilyesmi.
Én egyértelműen szoftveres korlátnak érzem a telefon működését, használtam korábban jóval gyengébb Coolpad F1-et, de az nem akadozott annyira, mint ezl a gyárival. Majd megnézem menthető-e egy másik rommal, ha van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest