Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Balzak83
üzenetére
Ilyen telót vettünk nagynénémnek. Neki is ez a gondja. Volt már bent T-nél is, hálózaton az az alapértelmezett, hogy küldje a számot, mégsem teszi a telefon, csak ha külön beállítja, hogy küldje a számot.

Kb 2-3 hét múlva tudok ránézni a telefonra, van valakinek ötlete, hogy mit kéne csinálni vele, hogy megszűnjön ez a gond?
Szoftverfrissítés megoldaná? Nem tudom milyen ROM van rajta, december eleje felé lett véve emagnál.
-
Nem én használom, de erre még nem panaszkodtak. Szoftvert csak újra tudják rakni, frissíteni nem, mivel nincs újabb rá, így valószínűleg ugyanolyan akadós lesz. Kicsit dühös vagyok magamra, mert csak a tesztet olvastam el (a fórumot nem), és az euStock-nál vettem, bízva abban, hogy színvonaltalan terméket nem árulnak. De ahogy nézem, már ők sem árulják...
Milyen programok futottak Nálad rajta?
-
Sikerült valamit kezdeni ezzel a lefagyással? Nálunk is ugyanez a helyzet, mintha elfogyna a memória, ilyenkor akár hosszabb időre is lefagy, használhatatlanná válik. Azért egy 2 GB RAM-os készüléknek illene gond nélkül elvinni a Facebook-ot és a Messengert. Más komolyabb program nincs is rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- iPhone SE 2022 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (153A)
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest