- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Ez borzalmas, mit csinálnak ezek? Kétféle foglalat, mindkettőbe i7, ugyanolyan név alatt 2féle mag (i5), i5 nem tud VT-t lol. Egy darabig marad nekem a core2 az biztos.
-
Ant@
senior tag
... visszatér a turbo ... hö hö ... csak remélem nem 16 MHz-en fog rohangálni ... he he ...
-
Dr. Romano
veterán
Basszus "Turbo Boost"
Hogy nekem erről miért mindig a Knight Rider jut eszembe? -
Hardzsi
tag
Egyetértek. Az Intel C2D/C2Q utáni variálása a foglalatokkal és a szerverekre optimalizált, homeuser-meg-k@pjabe iX vonal eléggé unszimpatikus. Ha 2 év múlva váltáskor az árszintek és teljesítményarányok nem nagyon változnak, lehet én is AMD irányba lépek.
"Az információk szerint először a négymagos Core 2 Quad processzorok tűnnek el a piacról, mivel veszélyeztetik az új rendszerek elterjedését."
Még szép, hogy veszélyeztetik, ha egy teljes i5 platform 3x annyiba van, mint egy -játékra és napi felhasználásra- kb. ugyanolyan teljesítményű quad-os konfig. -
dezz
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #96 üzenetére
Szerintem nem volt különösebben sértő az a mondat. Azt akarta ironikusan kifejezni, hogy ismert tag, és általában lehet bízni az információiban. De persze nyilván nem ismerheti mindenki.
-
nkmedve
őstag
Azért egy jó quadhoz képest nem lesz egy napból pár óra, 20-30% különbség kijön, de több nem. Ez a többlet azoknak éri meg akik sokat renderelnek, tömöritenek. Amolyan 24/7-ben, persze jelképesen irtam
Az i7ről nem is nyilatkoztam olyan durván, annak is nyilván megvan a maga felhasználási köre, csak sokan nem arra használják (lásd sokan játékra veszik). Nem nekem tervezték és amig nem árt az olcsóbb szegmensnek és az LGA775nek addig egye fene.
Nekem leginkább az i5 böki a csőrömet, ami miatt ki fogják vonni a jól bevált quadokat és ezért ha valaki fejleszt akkor komplett platformot kell vegyen. Ráadásul még virtualizáció sem lesz mindegyikben.Nálam ezek után egyértelműen AMD következik amikor új proci (platform) kell.
-
marcee
addikt
"Miért, van egyáltalán valaki akinek nem felesleges most az a teljesitmény? Kivéve persze azokat akik renderelnek rajta vagy videót tömöritenek 24/24-ben."
Ez elég gyakran előkerül a fórumokon, hogy "minek erősebb, jó a mostani is!" Akinek elég a mostani, az ne fejlesszen. Akinek meg nem, annak meg jó ha megvan rá a lehetősége.
Neked legalább eszedbe jutott, hogy létezik olyan, akár otthoni felhasználás is a játékon kívül, ami igényli a teljesítményt. Jómagam is tömörítgetek filmeket a saját szórakozásomra, illetve látványtervezgetéssel, rendereléssel is foglalatoskodok a saját, otthoni gépemen. Egy szintén gyakran előforduló hibás meglátás mégis benne maradt a hsz-edben: nem kell ahhoz 24/7 100%-on pörgetni a processzort, hogy szüksége legyen az embernek a nagy teljesítményre. Ha munka van, az az esetek többségében azonnalra kell és olyankor nagyon nem mindegy, hogy egy kép pár óra, vagy egy nap alatt készül-e el. De van olyan építész kollégám, aki bejelentette, hogy 5-10 percnél hosszabb renderidőt egy-egy képre nem hajlandó elfogadni, így az esetében általában butítanom kell a jelenetet a saját elvárásaimhoz képest.
Mondjuk kezd kialakulni megoldás, net-es renderfarmon is lehet renderelni, 512 magos gépen, q6600-nál 120x gyorsabban, de elég húzós ára van.
-
marcias
őstag
válasz
VaniliásRönk #115 üzenetére
Sztem megint addig fognak szarakodni Intelék (hiszen most jól megy a szekér), amíg AMD újfent feljön, beelőz (lásd Athlon64).
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #115 üzenetére
Így tőrtént. Most még lehet kapni, le kell mondani a nyaralást vagy + melót vállalni és venni kell egy q-t. A jobb használt prociknak is felfele fog mozogni az ára. Hiszen ez még így is olcsóbb mint mindent kukázni.
Ja a vt-ről meg nem is beszélek. Pedig mindjárt itt a 7-s rajtja. -
marcias
őstag
Az Intel is tisztában van vele, hogy az átlag usernél ma már a processzor nem szűk keresztmetszet. A fejlesztést ki kell kényszeríteni.
Mondjuk valami azt súgja, hogy pár éven belül szofter oldalról lesz majd megint igény a számítási teljesítményre, de amikor az emberek többsége XP-t használ, és Firefoxot, meg Word-öt indítja el az esetek 80%-ában, akkor 4-magosokról beszélni, háát... -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #108 üzenetére
Nyilván való. Amig van q addig kivesz i-t? Senki. Mer teljesitményben nem nagyon marad el. AZ ára viszont kedvezőbb annál. Sokan arra spekuláltak eddigis, hogy nem váltanak platformot, hanem vesznek egy 4 magost és azzal sokáig elvannak. Na most ők kaptak egy pofont. De ez az inteltől nem meglepő.
-
leviske
veterán
válasz
Joachim21 #72 üzenetére
Mindig jössz ezzel a 165W-os TDP-vel... Nem emelkedik párhuzamosan az órajelemeléssel a fogyasztás és még csak most lépték át a 125W-os TDP fogyasztást. Ebből ítélve minden komolyabb változtatás nélkül beleférhetnek a 140W-os TDP osztályba még egy 4GHz-es procival is.
Csak azt kell elérni, hogy adott feszültség mellett magasabb órajelet bírjon a CPU, amit a Phenom I-nél minden komolyabb bejelentés nélkül eltudtak érni (ugye ennek gyümölcse lett a 125W-os TDP osztályba sorolt 9950BE, év végén, amivel, ha jól emlékszem el is érték a 4GHz-et)
Sőt, tovább megyek. Ha kijönnek a 6magos Hydra-val, valószínűleg azzal sem fogják megnyitni az első 140+W-os TDP-vel rendelkező processzorok sorát.
-
VaniliásRönk
nagyúr
"Az információk szerint először a négymagos Core 2 Quad processzorok tűnnek el a piacról..."
-
Gyuri27
félisten
Ne virtualizáljál parszt szól az intel. Lol a cég termékpolitikája.
-
Bluegene
addikt
félreértettél, a quad, az i5/i7 azok vannak nagyjából egyszinten 20%-on belül, most a srác beleöl mittommén 80K-t a gépébe oszt szinte ugyanott van, erre mondtam h nem éri meg egyszinten vannak, pláne Q9450--->i5
a sandy bridge vagy a bulldozer minőségi előrelépés lesz vadonatúj architektúra(ezek hoznak dupla növekedést is akár vagy többet), nem csak toldozott-foltozott core(nehalem), vagy K8(phenom2)
-
nkmedve
őstag
Miért, van egyáltalán valaki akinek nem felesleges most az a teljesitmény? Kivéve persze azokat akik renderelnek rajta vagy videót tömöritenek 24/24-ben.
Elhiszem, hogy a négymagosoknak általában van értelmük, jobban fog menni a gép (nekem két mag egyelőre elég), de amikor az ősrégi húzott Q6600 is bőven megteszi mindenre akkor nagy értelme nincs ezeknek az újdonságoknak. Itt leginkább i5re gondolok, i7nek még van értelme azok között akik munkára használják vagy túl sok pénzük van.
Mentek volna rá inkább a fogyasztás, melegedés, ár javitására, nem arra hogy lecserélik az amúgy is drága Core2Q-t egy még drágább dologra (i5) aminek sok gyakorlati haszna nincs, csak megpróbálnak vele minél több embert megfejni a kötelező váltással.
Ha én mondjuk egy év mulva úgy gondolnám, hogy lecserélem a Pentiumot, valami négymagosra akkor persze kell cserélni mindent, mert nem lesz több Quad.Virtualizációl már inkább ne beszéljünk...
-
Henkei
tag
válasz
bakosgabor57 #101 üzenetére
A forum nyelve magyar. (idezet az alapelvekbol)
-
Oliverda
titán
válasz
bakosgabor57 #96 üzenetére
Én is viszont!
-
Killing
addikt
De jó az Intelnek hogy saját magával versenyez.
-
afterburner_
őstag
valahogy engem a 423-478 - Rd-Ddr ram időszakra emlékeztet ez a mostani két foglalat + a 2 vs 3 csatornás mem vezérlő.
-
Annyuk p*csáját, és ezt ők elhiszik?
2 év múlva 10% lesz az LGA775?
ugggyanmá'
Hát nem tudom de én simán megmerném kockáztatni, hogy Magyarországon a S478 napjainkban is bőven 10% fölött van... Szerintem a 775ös foglalat 10%os aránya olyan 4-5év múlva lesz vagy még később -
marcee
addikt
Totál illogikusak az elnevezések, kinyírják a quad-ot, hogy a meghosszabbított 775 élettartam alatt nehogy fejleszteni lehessen a meglévő gépeket... Király!
-
Findzs
addikt
eddig se volt szimpatikus az intel de ugy látom ezután sem lesz
-
zed1983
őstag
Látom a Pentiumokat tovább viszik és a Celeronok?
-
Korábban arról volt azó, hogy a Windows7 miatt az intel minden jövőbeli procijába beépíti a VT-t. Erre most nézem több nem fogja támogatni. Olyan jól tudnak ezek is hazudni, hánynom kell tőlük...
-
Bluegene
addikt
sztem AMD-nél sokkal jobb, legalábbis hűtő szempontjából
van egy drága Asus Silent knight hűtőm, S775-öt és AM2-t támogat, de sztem felfog menni az AM3-ra és AM3+-ra ami a bulldozer procira is jó lesz sztem
bezzeg intel vonalon nem is álmodhatok h rárakhatom a sandy bridgere vagy a i3/i5/i7-re
persze erre az a válasz h cseréljem le, de az megint egy tizes, még egy ok h AMD
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Már korábban is lehetett olyat hallani, hogy ezentúl egy foglalat egy generációt szolgál majd ki. Még akkor is megvágják a kompatibilitást, ha az technikailag lehetséges lenne. Nyilván az új alaplap nekik is pénz.
Joachim21: A Socket AM2+, AM3 alaplapok többsége 140 W-ra van tervezve. Vannak top lapok amik keményebbek e téren, de a többség számít. Aki nagyobb órajelet akar, az meg feljebb viszi a szorzót. Idén valószínűleg még egy emelés lesz, jövőre pedig kettő, 2010 közepére a 4 GHz a cél. Ennél tovább nem hiszem, hogy mennek, mert a Bulldozer lesz a fejlesztések középpontjában.
-
Bluegene
addikt
válasz
LackoMester #74 üzenetére
hát sztemnem éri meg, belepumpálsz a gépbe több Deák Ferencet és nyersz 15%-ot
2011-be fogja megéri váltani a sandy bridgere vagy a bulldozerre ezek nagyjából egyszinten vannak
-
Oliverda
titán
válasz
bakosgabor57 #67 üzenetére
Ha tudnád hogy ki az a Hiroshige Goto akkor nem kérdeznél ilyeneket.
-
LackoMester
addikt
jövöre ha sikerül (talán nyár elején)szeretném lecserélmi a q9450-met(amivel tökéletesen elégedet vagyok)..Core i7-860 néz ki ezek közül a legjobb választásnak,de majd meglátjuk.Egyébként érdekes az Intel hozzállása a VT-hez
-
Joachim21
őstag
Hova fejleszti az AMD a Phenomot? Majd kidobja a P2 975-öt, 165Wos TDPvel?
Azonkívül a lynnfieldnek meglesz az az előnye is a jól optimalizált többmagot kihasználni képes programok korában, hogy egyszerre 8 szálon tud dolgozni.Nyilván játékokban nem fog kijönni a különbség megintcsak, ott az i7, vagyis a bloomfield sem tudott mit csinálni.
Majd mindenki eldönti hogy mit vesz ha gépvásárlásra kerül a sor, és a vásárlók úgyis ítéletet mondanak arról h életképes-e ez a dolog így, hülye névrendszerrel, és drága CPUkkal együtt.
-
Bluegene
addikt
sztem erre az i5-re lesz AMD-nek életképes válasza, hisz gyengébb lesz az i7-től, az AMD pedig továbbfejleszti a phenom2-őt és jó eséllyel közel egy szintre landolnak, akkor elég nyerő lenne az AMD
-
Bluegene
addikt
hogy végleg elavuljon a S775ös platformom, aminek kb 4évet adok, ugyanmár, a window7 még egy pentium2 233-on elfut akkor miről beszélünk
kivonják a quadokat? sztem jövőre már nem fogják gyártani és folyamatosan csökkentik a termelését, nehogy akinek kétmagos c2d-je van, még véletlenül olcsón tudjon fejleszteni
az a lényeg h vegyél új alaplapot+memóriát is drágán, az a lénegy h minnél több pénzt kihúzzanak az ember zsebéből(jó erről szól a kapitalizmus de akkoris), még szerencse hogy jön az AMD a propusszal olcsón
-
devast
addikt
A zsigereimben érzem, hogy a q6600-amnak amd utódja lesz, igaz nem a közeljövőben
-
szab.tam
nagyúr
"Az öregedő LGA775 tokozású processzorokról is döntött az Intel. A foglalatba a vállalat már nem tervez új terméket,..."
ezek szerint nem lesz akkor E8700 és Q7500 sem? pedig volt róluk szó...
mert esetleg mindkettő érdekelt volna...izéljék meg az összes i7-üket. úgy fognak járnni, mint billigeci a vista-val. nem fog úgy fogyni, mint szeretnék.
-
marcias
őstag
Az elnevezésekben az zavar hogy nem illeszkedik a foglalathoz. Azt hittem hogy az i7-ek lesznek az X-be, i5-ösök meg az Y-ba. Ehelyett...
Zájec: Hű, megérinthetlek?
-
Zájec
veterán
miket csinál ez az intel
még szerencse hogy most 2db core i7 platformom van
nincs min gondolkoznom....hát ez a core i5 nem lesz olcsó...
sőt ,drága lesz.... az AMD jobban megéri majd.... ők árban jobbak..
-
leviske
veterán
Eddig meg azt hittem, hogy csak félreírogatnak.
Értelmezni viszont nem tudom, hogy minek vezetik be. Mire az LGA1156 elkezdene komolyabb eladásokat produkálni, elkezdik az LGA1155-el összenyomni.
Ezzel szinte szándékosan irányítják a felhasználókat az AMD-hez.
Vagy az LGA1155-ös alaplapok lesznek a CPU+IGP kompatibilis lapok? Bár akkor sem látom sok értelmét, plusz foglalat nélkül is meg lehetett volna ezt oldani ebben az esetben. Gondolom az AMD sem tervez plusz foglalatot a Fusion procik alá...
-
Oliverda
titán
2011-től már 4 különféle foglalat is forgalomban lesz desktop-ra.
-
Oliverda
titán
válasz
#72042496 #50 üzenetére
A Sempron-on kívül az összes támogatja AM2 ill. Socket S1 óta.
"AMD markets its virtualization extensions to the 64-bit x86 architecture as AMD Virtualization, abbreviated AMD-V. It is still referred to as "Pacifica", the AMD internal project code name.
On May 23, 2006, AMD released the Athlon 64 ("Orleans"), the Athlon 64 X2 ("Windsor") and the Athlon 64 FX ("Windsor") as the first AMD processors to support this technology.
AMD-V capability is also available on Athlon 64 and Athlon 64 X2 family of processors with "F" or "G" stepping on socket AM2 (not 939), Turion 64 X2, Opteron 2nd generation[1] and 3rd-generation,[2] Phenom and Phenom II processors. Sempron processors do not include support for AMD-V." -
-
Ari18
őstag
tud valaki valamit, hogy lapok mikor jönnek ezekhez a procikhoz? LGA1366
-
Ari18
őstag
Én már ki is néztem magamnak a Core i7-870. Remélem 60k-ból kijön majd.
-
leviske
veterán
válasz
darkarthur #29 üzenetére
"AMD jelöléseket meg már nem is nézegetem, egyszerűen halál."
Érdekes, én nézegetem és amennyire eltérnek az Inteltől benne, azzal pont az érthetőséget szolgálják.
(#42) Abu85: A betűt???
És akkor mire utal az "i", vagy ezek csak elnevezések és semmire nem utalnak?
-
Ja, hogy bötüt cserélnek. Akkor meg kezdhették volna rögtön az a-val, és nézett volna ki így, hogy Core a7-870 mondjuk. ABC sorrendben még követni tudná az ember fia, vélhetőleg sokan ismerik a dolgot. De most akkor mi? Legközelebb mondjuk u, aztán b, z, w, x, q. Meg még mi nem jön. Én így sem fogom tudni, hogy éppen, hogyan hívják a procimat, vagy, hogy a mostani, az előző, vagy éppen az 5 évvel ezelőtti széria. Legalábbis alapos utánanézést követel a dolog, felhasználóbarátság a maximumon. Értelmetlen zagyvaság az egész.
-
Én vágom ezt a dolgot, hogy állandó számozás, csak nem látom az értelmét. Most, ha megveszem a legfrankóbb Intel procit, mert véletlen megnyertem az ötöst, akkor hónapok múltán dinamikusan változik a neve, ahogy jönnek ki ugyanazzal a névvel az új csúcsmodellek? Mert, ha igen, akkor de gáz már, havonta nézegethetem az Everest-et, hogy most, hogy hívják a procimat éppen. Persze gondolom nem ez lesz a helyzet, akkor meg miből fogom tudni, hogy ez a proci amit éppen veszek, a legújabb, egyel régebbi, vagy már 5 évvel ezelőtti szériából való? Hisz a neve ugyanaz, főleg használtba. A csillagos nemjóját nekik.
-
darkarthur
senior tag
Olyan jó volt ez a Core 2 vonal.... ez a Core i7, i5 i bizé nem nagyon tetszik nekem. Vagy csak félek a változástól?
-
total90
veterán
Hínye, ez a Core i7-870 jóféle
Gondolom szénné lehet majd húúúzni
-
Misi 007
őstag
"Az információk szerint először a négymagos Core 2 Quad processzorok tűnnek el a piacról, mivel veszélyeztetik az új rendszerek elterjedését."
Gondolom jó drágák lesznek ezek is és csodálkoznak majd hogy nem viszik!
Nem bánnám ha az AMD odavágná ismét az Intelt mert kezd undorító lenni amit csinálnak... -
ThaBoss
senior tag
Azért én maradok még a piros oldalon, akárhogyan is muzsikálnak majd ezek élesben
-
rootkiller
őstag
Kupleráj van úgy látom. Nah mind1 úgyis maj' sztem 999$ MacBookot veszek, és nem érdekel hogy mi van benn, működjön. Bár az legkorábban jövőre fog bekövetkezni, jó ez a P4 még egy darabig.
-
Stiky
senior tag
Ennek az integrált vga megoldásnak minimum egy 46xx ha nem 4770-es szintjét kellene hozni, hogy ne csak a helyet foglalja majd.
Persze jó lesz ha a 43xx -at befogja...
-
bolvar
senior tag
arról világosítson fel valaki miért kellett ez 2 foglalat
.
darkarthur
.ha valamit kivonnak nem biztos hogy megy le az ára példa erre a 939 4800+
mivel nemlehet kapni ritkább lesz persze ez nem feltétlen igaz mindenre -
shark300
tag
Innen:
Az Intel már jelezte, hogy mire megjelenik a Windows 7, addigra minden piacon lévő processzora megkapja az Intel VT támogatást, így a virtualizáció szempontjából időben felzárkóznak majd az AMD processzoraihoz.Érdekesen értelmezik a "minden" fogalmát...
Nekem is T5800-asom van, szóval haragszom rájuk
-
darkarthur
senior tag
Hát, a kétféle tokozás valóban eléggé érdekes, meg ez a jelölés rendszer is! a Core 2 prociknál olyan jól kitalálták, nem tudom miért ne lehetne itt is hasonló a dolog. AMD jelöléseket meg már nem is nézegetem, egyszerűen halál.
Ez meg, hogy a Quadokat kivonják... hát remélem sok olcsó használt Quad lesz a PH-n, meg P45-ös, esetleg X48-as lap. Én jelenlegi álláspont szerint, mivel akkora teljesítményre nem lesz mostanság szükségem, és mivel a válság is érződik, ezért nem hiszem, hogy komoly platformváltáson gondolkoznék! Szerintem a felhasználók többsége ugyan így van ezzel. Nem tudom sokszor kiket fizetnek ezek az egyszerű dolgok kiötléséért, de elég gyér gondolkodásmódú emberkéket az biztos!Pénz Pénz Pénz
-
kulerr
őstag
sztem egy 3,5gigán felül pörgetett q9400-q9550-öt az i5-re tutira nem szabad lecserélni...mondjuk kíváncsi lennék arra a "valamivel gyorsab"-bra is majd
, mert kötve hiszem...
-
leviske
veterán
Azt én értem, de marhaságnak tartom. Most a következő generációnál már jöhet a Core i7 9000 a Core i5 7000, stb és bent ragadunk egy periódusban, hogy "egyszer 3 szám, egyszer 4 szám, egyszer 3 szám, egyszer 4 szám..."
Bár lehet, hogy mégsem értem és az első nagyobb hírverésű kavarcnál majd felfogom, hogy mit akartak ebből kihozni. Lehetségesnek tartom, hogy lesznek még ebből vicces dolgok.
-
keIdor
titán
válasz
Depression #23 üzenetére
Hát 6 magosok idején se lesz ez a kat. olcsóbb.
-
Depression
veterán
Miért van az az érzésem, hogy az ezer éves Q6600-omról semmi értelme nem lenne váltani ezekre?
Esetleg majd az i9 tájékán. -
Limonade Joe
csendes tag
Jók, jók a nyavajás Intel procik, de az AMD inkább gondol a gyalog felhasználókra kompatibilitás téren. Az intel példát vehetne. De az a rohadt pénz.....
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Elvileg ez a számozási elv állandó lesz. Értsd: Ha jön egy új csúcsmodell, akkor a leggyengébb Core i7 forgalmazása megszűnik, és kiadnak egy hasonló teljesítményű processzort, ami majd a legerősebb Core i5 lesz. Vágod?
Tiszta sor az egész, jönnek-mennek a procik negyedévente.
-
leviske
veterán
Ez mind szép és jó, de a későbbiekben az i3/i5/i7/i7EE utáni számozás hogy fog alakulni? Megint visszatér a 4 szám?
Szerény véleményem szerint több értelme lett volna annak, ha az i+szám jelzi a generációt és az utána következő pediga pontos típust. Mondjuk így:
Intel Core i3 900/800/700/600/500/300 vagy esetleg a régi berögződésekre alapozva egyszerűen Intel Core 3 900/800/stb.
Processzorok terén nem túl kifizetődő az ATi/AMD féle számozás, de valamit már kéne alkotni, mert vicc, hogy generációnként élnek át a marketingesek katarzist és gondolják alapjaiban újra a számozást.
-
törölt tag
Valaki leírhatná mi a különbség a Lynnfield és a Clarkdale közt.
Ha jól sejtem az előbbi 45nm-es, GPU nélkül. Az utóbbi meg 32 nm-es, de tartalmaz egy grafikus processzort is.
-
.mf
veterán
válasz
afterburner_ #10 üzenetére
Kb olyanokat, mint a többi Nehalem. Láttam már screenshotot 230 bclk-val is, asszem vagy 4,6 vagy 4,8G ln2-vel, de nem volt stabil. 4G alsóbb tartományaiban többet láttam, de simán lehet, hogy csak a béta alaplapok fogták vissza őket. A turbo magasabb szorzója miatt fognak ezek menni rendesen
-
Möhe
addikt
Miért kell 2 foglalatot behozni az Intelnek? Az 1366-os miért nem jó az összes leendő procinak? Vagy a kisebb 1156-os? Ráadásul az i7-ből 2 féle tokozású is lesz. Minek ekkora kavarás? Kínai ez nekem. Kérek szépen felhomályosítást.
-
afterburner_
őstag
várhatóan mit mennek tuningban az i5-ök nincsenek kiszivárgott "reális" eredmények?:-)
-
.mf
veterán
Core i5 7x0 szériában nincs HT, 4 mag - 4 szál. Core i5: max 4 szál (4 magos Lynnfield és 2 magos de 4 szálas Clarkdale).
HT Lynnfieldnél csak Core i7 8x0 szériában van, 4 mag - 8 szál.
Javítsátok a táblázatban. -
robyeger
addikt
"mivel veszélyeztetik az új rendszerek elterjedését."; ezért nem hozták ki Core2 E8700 procit sem. Így ezekből a gyatra órajelű drága 45nm Lynnfield procikból nem igen lesz AM3 killer az tuti
-
hát én is egyre jobban szemezgetek AMD-vel, deee megvárom hogy végleg elavuljon a S775ös platformom, aminek kb 4évet adok, de az garantált, hogy még a sz/rt is kifogom préselni belőle
Aztán majd utána meglátjuk...
Ezt az új számozást még egy picit emésztenem kell, de annyira talán nem bonyolult -
Gyusz
őstag
Minek hagyják még mindig ki a virtualizációt?
"Az információk szerint először a négymagos Core 2 Quad processzorok tűnnek el a piacról"
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e igazán olcsón négymagos proci LGA775-be, vagy gyorsan kivonják őket a forgalomból. Bár szerintem használt procival fogok fejleszteni, ha egyáltalán cserélek, szerintem inkább komplett platform csere lesz majd.(#5) Oliverda
Majd visszatérek AMD-re, úgyis oda húz a szívem.
-
zuchy
őstag
Marha jó akkor Quad helyet lehet venni butított bloomfield-et.
-
bartucc
addikt
Kicsivel gyorsabb lesz náluk várhatóan, de váltja őket, szval nem is elvárás hogy agyonverje őket.
-
FRENK1988
veterán
Oszt' ez az i5 leveri majd a Quadokat? Árban majd megegyeznek egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- LG LCD és LED TV-k
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest