- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
sztem AMD-nél sokkal jobb, legalábbis hűtő szempontjából
van egy drága Asus Silent knight hűtőm, S775-öt és AM2-t támogat, de sztem felfog menni az AM3-ra és AM3+-ra ami a bulldozer procira is jó lesz sztem
bezzeg intel vonalon nem is álmodhatok h rárakhatom a sandy bridgere vagy a i3/i5/i7-re
persze erre az a válasz h cseréljem le, de az megint egy tizes, még egy ok h AMD
-
Ja, hogy bötüt cserélnek. Akkor meg kezdhették volna rögtön az a-val, és nézett volna ki így, hogy Core a7-870 mondjuk. ABC sorrendben még követni tudná az ember fia, vélhetőleg sokan ismerik a dolgot. De most akkor mi? Legközelebb mondjuk u, aztán b, z, w, x, q. Meg még mi nem jön. Én így sem fogom tudni, hogy éppen, hogyan hívják a procimat, vagy, hogy a mostani, az előző, vagy éppen az 5 évvel ezelőtti széria. Legalábbis alapos utánanézést követel a dolog, felhasználóbarátság a maximumon. Értelmetlen zagyvaság az egész.
-
Én vágom ezt a dolgot, hogy állandó számozás, csak nem látom az értelmét. Most, ha megveszem a legfrankóbb Intel procit, mert véletlen megnyertem az ötöst, akkor hónapok múltán dinamikusan változik a neve, ahogy jönnek ki ugyanazzal a névvel az új csúcsmodellek? Mert, ha igen, akkor de gáz már, havonta nézegethetem az Everest-et, hogy most, hogy hívják a procimat éppen. Persze gondolom nem ez lesz a helyzet, akkor meg miből fogom tudni, hogy ez a proci amit éppen veszek, a legújabb, egyel régebbi, vagy már 5 évvel ezelőtti szériából való? Hisz a neve ugyanaz, főleg használtba. A csillagos nemjóját nekik.
-
leviske
veterán
Azt én értem, de marhaságnak tartom. Most a következő generációnál már jöhet a Core i7 9000 a Core i5 7000, stb és bent ragadunk egy periódusban, hogy "egyszer 3 szám, egyszer 4 szám, egyszer 3 szám, egyszer 4 szám..."
Bár lehet, hogy mégsem értem és az első nagyobb hírverésű kavarcnál majd felfogom, hogy mit akartak ebből kihozni. Lehetségesnek tartom, hogy lesznek még ebből vicces dolgok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- MIUI / HyperOS topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Építő/felújító topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest