- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Azért egy jó quadhoz képest nem lesz egy napból pár óra, 20-30% különbség kijön, de több nem. Ez a többlet azoknak éri meg akik sokat renderelnek, tömöritenek. Amolyan 24/7-ben, persze jelképesen irtam
Az i7ről nem is nyilatkoztam olyan durván, annak is nyilván megvan a maga felhasználási köre, csak sokan nem arra használják (lásd sokan játékra veszik). Nem nekem tervezték és amig nem árt az olcsóbb szegmensnek és az LGA775nek addig egye fene.
Nekem leginkább az i5 böki a csőrömet, ami miatt ki fogják vonni a jól bevált quadokat és ezért ha valaki fejleszt akkor komplett platformot kell vegyen. Ráadásul még virtualizáció sem lesz mindegyikben.Nálam ezek után egyértelműen AMD következik amikor új proci (platform) kell.
-
nkmedve
őstag
Miért, van egyáltalán valaki akinek nem felesleges most az a teljesitmény? Kivéve persze azokat akik renderelnek rajta vagy videót tömöritenek 24/24-ben.
Elhiszem, hogy a négymagosoknak általában van értelmük, jobban fog menni a gép (nekem két mag egyelőre elég), de amikor az ősrégi húzott Q6600 is bőven megteszi mindenre akkor nagy értelme nincs ezeknek az újdonságoknak. Itt leginkább i5re gondolok, i7nek még van értelme azok között akik munkára használják vagy túl sok pénzük van.
Mentek volna rá inkább a fogyasztás, melegedés, ár javitására, nem arra hogy lecserélik az amúgy is drága Core2Q-t egy még drágább dologra (i5) aminek sok gyakorlati haszna nincs, csak megpróbálnak vele minél több embert megfejni a kötelező váltással.
Ha én mondjuk egy év mulva úgy gondolnám, hogy lecserélem a Pentiumot, valami négymagosra akkor persze kell cserélni mindent, mert nem lesz több Quad.Virtualizációl már inkább ne beszéljünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest