- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
félreértettél, a quad, az i5/i7 azok vannak nagyjából egyszinten 20%-on belül, most a srác beleöl mittommén 80K-t a gépébe oszt szinte ugyanott van, erre mondtam h nem éri meg egyszinten vannak, pláne Q9450--->i5
a sandy bridge vagy a bulldozer minőségi előrelépés lesz vadonatúj architektúra(ezek hoznak dupla növekedést is akár vagy többet), nem csak toldozott-foltozott core(nehalem), vagy K8(phenom2)
-
Bluegene
addikt
sztem AMD-nél sokkal jobb, legalábbis hűtő szempontjából
van egy drága Asus Silent knight hűtőm, S775-öt és AM2-t támogat, de sztem felfog menni az AM3-ra és AM3+-ra ami a bulldozer procira is jó lesz sztem
bezzeg intel vonalon nem is álmodhatok h rárakhatom a sandy bridgere vagy a i3/i5/i7-re
persze erre az a válasz h cseréljem le, de az megint egy tizes, még egy ok h AMD
-
Bluegene
addikt
válasz
LackoMester #74 üzenetére
hát sztemnem éri meg, belepumpálsz a gépbe több Deák Ferencet és nyersz 15%-ot
2011-be fogja megéri váltani a sandy bridgere vagy a bulldozerre ezek nagyjából egyszinten vannak
-
Bluegene
addikt
sztem erre az i5-re lesz AMD-nek életképes válasza, hisz gyengébb lesz az i7-től, az AMD pedig továbbfejleszti a phenom2-őt és jó eséllyel közel egy szintre landolnak, akkor elég nyerő lenne az AMD
-
Bluegene
addikt
hogy végleg elavuljon a S775ös platformom, aminek kb 4évet adok, ugyanmár, a window7 még egy pentium2 233-on elfut akkor miről beszélünk
kivonják a quadokat? sztem jövőre már nem fogják gyártani és folyamatosan csökkentik a termelését, nehogy akinek kétmagos c2d-je van, még véletlenül olcsón tudjon fejleszteni
az a lényeg h vegyél új alaplapot+memóriát is drágán, az a lénegy h minnél több pénzt kihúzzanak az ember zsebéből(jó erről szól a kapitalizmus de akkoris), még szerencse hogy jön az AMD a propusszal olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- BestBuy ruhás topik
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest