- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Azért egy jó quadhoz képest nem lesz egy napból pár óra, 20-30% különbség kijön, de több nem. Ez a többlet azoknak éri meg akik sokat renderelnek, tömöritenek. Amolyan 24/7-ben, persze jelképesen irtam
Az i7ről nem is nyilatkoztam olyan durván, annak is nyilván megvan a maga felhasználási köre, csak sokan nem arra használják (lásd sokan játékra veszik). Nem nekem tervezték és amig nem árt az olcsóbb szegmensnek és az LGA775nek addig egye fene.
Nekem leginkább az i5 böki a csőrömet, ami miatt ki fogják vonni a jól bevált quadokat és ezért ha valaki fejleszt akkor komplett platformot kell vegyen. Ráadásul még virtualizáció sem lesz mindegyikben.Nálam ezek után egyértelműen AMD következik amikor új proci (platform) kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest