- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myers
senior tag
Te egy nagyon intelligens ember vagy. Örökre ki kéne dobni téged erről a fórumról. Személyeskedsz, nem ide való.
Figyi, ha nem tudod megfizetni, akkor ne nézd. Ha nekem nincs pénzem valamire, akkor nem lopom el.
Az nagyon gyenge érv, hogy fizikailag nem tulajdonítod el a DVD lemezt. Mert ugye átcsorog a kábelen, megfoghatatlan, tömege nincs.Ezzel az erővel az sem lopás, ha feltörik a gépedet, leszedik a fényképeidet, és felrakják egy publikus képtároló oldalra. Na ez se lopás???
Ja, hogy megnézni jó lenne a filmet, de fizetni meg büdös? Az a szerencse, hogy az ilyenek mint te, a károgáson kívül semmit nem tehetnek.
-
törölt tag
Fórumon vagy kultúrált emberek között. Én úgy gondolom hogy elvárható az illem még akkor is ha van 1 világképed és azt a többik nem akarják elfogadni.
Egyébként a film lwtöltés LOPÁS, mivel nem fizetsz érte, azért amiért más megdolgozott és bevételt várna belőle. Az hogy te mivel nyugtatod magad az más tészta.
-
arnyekxxx
veterán
Tényleg nem jobb. Ingyen a legjobb. Én meg kérek egy Ingyen Ferrarit, mert nincs rá pénzem, de kell a lelki békémnek.
ja igen tudatlan balfax vagyok. Kösz, hogy megmondtad, régóta kínzó kérdésként gyötört az önnön szellemi képességem megismerése.
Izé te ezt irtad: A sorozatok 15 ezerbe kerülnek. Ez eléggé messze van attól, hogy a sorozatok 5-8 ezer között vannak de lehet elvétve találni 15e-ért is bár erre nem adok továbbra se linket, de esküszöm.
-
arnyekxxx
veterán
hazudni "csak szépen, ahogy a csillag megy az égen, ugy érdemes":
[link]Újdonságok legdrágább teljes évad sorozat 7600Ft
9e-ért strawars I-III vagy IV-VI diszdobozban 4-6db dvd-n és ennél minden más olcsóbb.
Szoval ha nálatok 15e egy évad, akkor keress másik boltot mert ott keményen szopatnak téged.
-
ArGab
őstag
Akkor rossz boltba jársz, ideje újat keresned.
Ha pedig 6000-ért korlátlan számban kölcsönözhetsz, akkor hol a probléma? Máris olcsóbb mint az a párszázezres tétel, amiket számolgattál.
Amúgy meg milyen ebay-es trükközés? Csak azért kevertem bele külföldi árakat, mert BD sorozatokról beszéltél, amit nálunk akkor sem kapsz, ha az általad említett árat ajánlod érte a boltokban.arnyekxxx: ha valakinek van ideje napi két filmet végignézni, akkor vagy nagyon is megengedheti magának, vagy valóban sok lenne neki az 500 is.
-
ArGab
őstag
Úgy látom nem nagyon vagy képben a valós árakkal. A megjelenő új DVD kiadások túlnyomó többsége a 2-3000 forintos kategóriában nyit, a kiemelt, esetleg többlemezes kiadványok 3-3500 forint körül. Az említett Avatar listaára megjelenésekor 3290, de a T*scoban kb 2000-ért adták már akkor is vevőcsalogatóként. A legtöbb 3000 körüli kiadvány pedig 1 éven belül be szokott kerülni 2000 forint körüli akcióba. A BD itthon valóban drága, 6-9000 között mozog, de külföldön 3-4000-ért szinte mindent meg lehet venni.
Sorozatévadok felénk inkább 6-7000 körül mozognak, de ha rövidebb évadosak, ennél olcsóbbak is szoktak lenni. Akciósan 4-5000 körül szoktak lenni. BD sorozat nálunk talán ha egy megjelent, szóval nem tudom magyar árakat mi alapján mondasz rá. Kintről BD sorozatot meg rohadt jó árakon be lehet szerezni, Amazonról akár 4-5000/évad áron is. Én nemrég vettem meg az eredeti Star Treket, 7 BD/évad, és évadonként nem volt 9000, ami sorozatok között még egész magas ár akciósan is.Abban viszont egyetértek, hogy nagyon hiányzik egy olyan online kölcsönző szolgáltatás, ahol mondjuk 5-700 forintért kikölcsönözhetsz egy megtekintésre egy filmet HD minőségben. Egy ilyennel már rengeteget lehetne javítani a helyzeten, a legtöbben a legtöbb filmet úgyis csak egyszer nézik meg, és szerintem sok letöltő váltana át egy ilyen lehetőség esetén legális módira. Én biztosan.
-
arnyekxxx
veterán
Linkeljél már nekem 10.000Ft-os dvd-t
Ja, hogy a 2800 is drága egy fél éve mozikba került filmért? Értem én, neked ingyenkell az ami tegnap ment először moziba. Ezt tényleg nem tudja egyetlen cég se nyujtani, igazad van.
Vazze most olvastalak tovább. Szóval neked az az elképzelésed a világról, hogy jár neked ingyen a bluray minőség a megjelenés másnapján.
Feladtam, ezzel nem tudok, de nem is akarok vitába szállni.
-
arnyekxxx
veterán
Viszont amíg egy újabb filmért akár 10 ezer Ft feletti összeget is elkérnek,
Jóember, az agyonhájpolt és nem olyan régi Avatar DVD 2800Ft, miféle tizezezerről beszélsz?
[link]Majd ha a Magyarországon árusított filmek, játékok, szoftverek árát a magyar minimálbérhez szabják (hogy a minimálbérből élők is hozzájuthassanak ezekhez a dolgokhoz)
Most komolyan ugy gondolod, hogy a szórakozás költségeit a minimálbérhez kellene igazitani? Esetleg Az autók árát nem kellene? Ha SL mercit nem tudsz megfizetni havi nyolcvanból, akkor elviheted másét mert neked az jár (nem ellopásrol beszélek, csak simán "kölcsönbe" pár körre csak a szórakozás kedvéért, aztán persze visszavinnéd)?
Hihetetlen elképzelései vannak egyeseknek a világról meg arról, hogy mi JÁR nekik. De ha a lakatos familia elviszi az udvarról a bringát mert nekik nem fussa rá de kell bringa, akkor persze a lakatosék rohadt tolvaj banda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest