- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Pedig kell a f@sznak a CCE kiadásokon a sok szemét szinkronsáv. Úgy is eredeti hangon érdemes nézni mindenkinek, mert csak az van DTSHD-MA vagy TrueHD kodekkel tömörítve, a többi sima DTS vagy AC3 kódolású. Az már csak mellékes, hogy én ettől függetlenül is az eredeti hangra vagyok kíváncsi, nem a szinkronripacsok eltérő szájmozgás feletti pampogására (hanem a színész eredeti hangjára, és hangsúlyozására...).
Általában az extrák sem érdekelnek, de inkább tegyenek rá bármi más szemetet, ha zavarja őket a szabad hely. Sőt, mondjuk a kimaradt jelenetek, vagy a látványos filmeknél a CGI-ról szóló kisfilmek akár még érdekelnének is, de egy hosszú film esetén ezek már nem mindig férnek el a 6 szinkronsáv mellett, amiből legfeljebb is esetleg egy érinthetne. (És esetleg ilyen extra/gyűjtői = drága kiadásokban vannak ott a 2. lemezen...) -
arnyekxxx
veterán
arnyekxxx: ha valakinek van ideje napi két filmet végignézni, akkor vagy nagyon is megengedheti magának, vagy valóban sok lenne neki az 500 is.
Ne nekem mondd,csak P100 matematikájával számoltam ki hogy mennyire nem érné ez meg neki igy se, az ő korábban feltett képlete alapján, hogy ne kelljen fáradnia vele
-
arnyekxxx
veterán
, ahol mondjuk 5-700 forintért kikölcsönözhetsz egy megtekintésre egy filmet HD minőségben.
és szerinted aki az ingyen HD filmet tekinti a minimális elvárásnak, az fizetne akár csak 500Ftot egy megnézésért? Segitek nekik megmagyarázni, hogy ez is megfizethetetlen: "napi 2 HD filmet szeretnék megnézni, ez napi egy ezres, havi 30 ezer lenne, ennyi pénz a világon nincs és ezért ennyit nem adnék, ráadásul nem is lenne az enyém, hogy dögöljenek meg a tolvajok, hát mit képzelnek mikor ingyen is megnézhetem bluray minőségben?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest