- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Integra
titán
a 30 centisben nem voltam biztos, mert az oldalán nem írtak semmit róla:( és képet sem láttam.
de ha ez igaz, akkor még a 12 centisek sem sem kellenek akkora számban:))))
nekem az tetszik a legjobban hogy úgy fogok tudni belerakni 4 hdd-t hogy a hdd-k között kimarad egy-egy hely, ezáltal az előtt levő 12 centis ventik ideálisan tudják lefújni róluk a meleget, vagyis kézelegnél nem lehet soha melegebb a vinyó még nyáron sem. a vantec rakcem 25 fokot mutat egy hét leállítás mentes üzem után, ha ilyenkor kiszedem a fiókból még csak langyosnak sem nevezhető a hdd:)
na ha ezt full alu fiók nélkül meglehet csinálni ezzel a házzal... isteni lesz:)
a tápon meg agyalok, mert egy brutál darabot szeretnék belerakni és az már támogassa a btx-et is. 500W körül. de ez még biztosan pár hónap.
ja, és kéne fekete előlap a pioneer slotin-hez:) -
Kraptor
őstag
CM STackert akartam venni, de sehol se találtam. Maradtam az Antecnél, ami jó és szép de azért mégse az amire számítottam. Stacker az nagyon állat mert könnyen beletudsz rakni egy vízhűtést és nem kell hozzá szétvágnod a házat, pl amit én csináltam szegény Anteckel:):)
CM Stacker honlapja
[L]http://www.coolermaster.com.br/index.php?LT=english&Language_s=6&url_place=product&p_serial=STC-T01&other_title=STC-T01CM%20Stacker[/L]
Nagyon baba...árat kitud mondani?
Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest