- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
affli
tag
Hmmm tévedtem... ~16k itt is
-
gege71.hu
addikt
Feltalálta az ANTEC a spanyolviaszt.
Milyen érdekes a hasonlóság az új SLK BQE 3700-ból ''továbbfejlesztett'' változata és a saját moddingom közt (ld link-en a képeim). Csak az enyém még szebb és az oldalhűtés 12-es ventis
Bővebben: link
szerk:
a html albumcímben elírtam . természetesen slk BQE és nem BKE
[Szerkesztve] -
Obi-1
őstag
Az SLK2650-B (miditorony táp nélkül) ára mennyi lesz?Ha 16 a nagyobb, ez egész jó vétel lehetne.
-
Scream007
őstag
az a pár nappal elötti Yesico porrá alázza ezt a házat. szerintem
-
-
affli
tag
Sajna a manual maradt, a tartozékok részletes leírásán kívül semmi utalás nincs, hogy is kellene az 1es részegységeket beépíteni... épp tegnap raktam össze egy konfigot 3000B-be és kis időbe tellett mire rájöttem, hogy csak az ''előlap'' levétele után lehetséges 5.25-ös cucc beszerelése...
1ébként pont egy A64-es lap ment bele, kb 3-4 centivel van ''elcsúszva'' a kürtő, de nem vészes... Talán érdemes megemlíteni, hogy a hátsó 12 centis ventit egy 3 állású kapcsolóval lehet kisebb-nagyobb sebességre bírni (lo-mid-hi)
Mindent összevetve nekem tetszett a ház, bár a cikkben említett 16k bruttónál nálunk jóval drágább... -
Slax
senior tag
Hm, az a légzőcső az oldallapon A64 lapokhoz nem jó, mert azokon a proc nem ott van. Kis átalakítás kell neki (hajlítható cső). Kicsit hasonlít az oldallap kiképzése a Foxconn házainak oldallapjához (vagy az ehhez
).
-
válasz
-= CsoCso =- #4 üzenetére
30 nettóért az a minimum, hogy jobban tetsziik
(mármint a sonata)
szerintem szerencsésebb döntés lett volna, ha a 3000B-nél az oldallapra nem 8centis, hanem 12centis ventit lehet felrakni, de ez már csak az én személyes hóbortom. [OFF]remélem az antec mostanra már megtanult értelmes összeszerelési manualokat gyártani, mert amit még anno a 3700bqe-hez adtak, annak az információtartama a nullával volt egyenlő.[OFF] -
-= CsoCso =-
tag
Hááát nem is tudom...
akkor már a Sonata jobban tetszik!
-
_az
senior tag
rulzanak
-
A midi tetszik. Kicsit lehetne hosszabb is (méllyebb) és akkor a következő gépem így nézne ki kívülről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest