Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
affli
tag
Sajna a manual maradt, a tartozékok részletes leírásán kívül semmi utalás nincs, hogy is kellene az 1es részegységeket beépíteni... épp tegnap raktam össze egy konfigot 3000B-be és kis időbe tellett mire rájöttem, hogy csak az ''előlap'' levétele után lehetséges 5.25-ös cucc beszerelése...
1ébként pont egy A64-es lap ment bele, kb 3-4 centivel van ''elcsúszva'' a kürtő, de nem vészes... Talán érdemes megemlíteni, hogy a hátsó 12 centis ventit egy 3 állású kapcsolóval lehet kisebb-nagyobb sebességre bírni (lo-mid-hi)
Mindent összevetve nekem tetszett a ház, bár a cikkben említett 16k bruttónál nálunk jóval drágább...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged