Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
válasz
GeorgeBerger #33 üzenetére
Nem játszottam az unreal 2003-mal, meg nem is olvastam, hogy ilyen dolgokat támogatna. De az Ageia honlapján új effektek, a test deformálódás( hajlik az acél), folyadékok folyása, meg a gázok terjedés(vagy nem tudom azok mit csinálnak
), na is ki ne hagyjuk a szövetek szimulálását. Zászló a cellfactorból, kb a csapból is az a zászló folyt vagy 2 hétig
pl, itt van egy két techdemo
[link]
[Szerkesztve] -
Fecow
aktív tag
válasz
GeorgeBerger #24 üzenetére
Végülis minek akkor 3d-s ábrázolás tovább fejlődése, most az hogy 100 poligannal többöl egy test. Vagy minek akkor már 3ds ábrázolás, azért hogy ne csak beállított szögekből nézhess, hanem mondjuk a player lába közül is. Szvsz ez rossz hozzáállás sztem, ezek minden a realitás érzetet fokozzák. Látvány terén elég szép fejlődés ment végbe az évek során, már már a fotorealisztikát súrolják, de dinamikus mozgás ábrázolás terén még van mit fejlődni rendesen. És most vannak azon a szinten, hogy ezt ésszerű keretek közöt elkezdjék fejleszteni. Arról nem is beszélve, hogy a valósághűűb fizika, új problémákat, illetve teljesen újjátékélményt vihet/vihetne bele a játékba. De szvsz, erre nem sok reményt látok, mindenki az efffektekkel fog villogni.
Kb minden 2. játékban köd lesz, vagy vmi nagy füst .
Hopsz Yutani a mondandóm egy részével megelőzött.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
válasz
Szükség lehet, mert sokkal valósághűbb lehet megjelenítés.
Gondolj bele, mennyi vacak van egy ember szobájában. HA végigtolnál egy AK47 sorozatot a cuccok között, repülne minden szét a francba. Namost ezt játékban úgy látod manapság, hogy van néhány modell, a többi textura egy hasábon, és ha belelősz, akkor lesz rajtuk egy-két fekete folt. Namost a fizikai számolás a valós eset lemodellezéséhez kell.
Persze nem mindenki akarja szétlőni a szobáját, de most nem jutott eszembe más példa... -
Loha
veterán
válasz
HL2-ben engem nagyon megfogott a dolog... Persze az a fizika meg nagyon tavol van attol amit en elvarnek, de a jatekelmenyt sokkal jobban meg tudna dobni szamomra, mint egy uj csilli-villi grafikai effekt. Pl nem artana ha a kilott golyok ugy pattannanak le a targyakrol ahogy a valosagban, es pl. tok poen lenne ha sajat magam, vagy az ellent lonem le egy visszapattano golyoval...
-
válasz
GeorgeBerger #21 üzenetére
Hát, jó ha van egy szép grafika a játékélmény mellett.
Ennek ellenére ott van a Total Overdose: csak egy konzolátirat kb. Quake2 szintű grafikával (low poly models, low res texture), de olyan hangulata, atmoszférája volt, amit pl. számomra a csilli-villi FEAR nem tudott hozni. Persze ez utóbbi sem egy rossz játék azért. -
Loha
veterán
válasz
GeorgeBerger #16 üzenetére
Sztem nincs ebben semmilyen osszeeskuves... Arrol van szo szerintem, hogy hirtelen eloterbe kerult a PPU az Aegia-nak koszonhetoen, es most mindket VGA gyarto meglatta a dologban a lehetoseget. Az SLI(vagy CF) eddig sztem nem volt tul vonzo alternativa, de ha a 2.dik VGA fizikat is szamolhat, akkor talan egy picit vonzobba valik, es a nagy biznisz a tobbkartyas megoldasokban van...
Fizikai szamitasokhoz meg kell a kraft, a vilag jelenleg legyorsabb szamitogepe is ezzel foglalatoskodik ha jol tudom... -
válasz
GeorgeBerger #16 üzenetére
Nyugodtan fejleszthetik még a GPU gyártók a termékekiket, mert van sokkal magasabb szintje is a megjelenítésnek. Hogy mondjak egy példát: szerinted már elértük mondjuk egy FF: The Spirits Within animációs film grafikai szintjét?
Tehát a további fejlesztéshez nem szükséges ez a fizikai gyorsítás dolog, van hova fejlődni anélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest