- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
GeorgeBerger #24 üzenetére
HL2-ben engem nagyon megfogott a dolog... Persze az a fizika meg nagyon tavol van attol amit en elvarnek, de a jatekelmenyt sokkal jobban meg tudna dobni szamomra, mint egy uj csilli-villi grafikai effekt. Pl nem artana ha a kilott golyok ugy pattannanak le a targyakrol ahogy a valosagban, es pl. tok poen lenne ha sajat magam, vagy az ellent lonem le egy visszapattano golyoval...
-
Loha
veterán
válasz
GeorgeBerger #16 üzenetére
Sztem nincs ebben semmilyen osszeeskuves... Arrol van szo szerintem, hogy hirtelen eloterbe kerult a PPU az Aegia-nak koszonhetoen, es most mindket VGA gyarto meglatta a dologban a lehetoseget. Az SLI(vagy CF) eddig sztem nem volt tul vonzo alternativa, de ha a 2.dik VGA fizikat is szamolhat, akkor talan egy picit vonzobba valik, es a nagy biznisz a tobbkartyas megoldasokban van...
Fizikai szamitasokhoz meg kell a kraft, a vilag jelenleg legyorsabb szamitogepe is ezzel foglalatoskodik ha jol tudom... -
Loha
veterán
a Havok motorja már évek óta végez fizikai számításokat,
Havok honlapjan: Los Angeles, CA, May 9, 2006
Havok, the game industry's leading supplier of cross-platform middleware solutions, broke new ground at this year's Electronic Entertainment Expo with the announcement of GPU-accelerated physics in cutting edge titles from leading cross-platform developers such as Flagship Studios and Eden Games.
[link]
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Arról nem szól, hogy ugyanazon a GPU egyszerre vígan számolható grafika és fizika.
Na persze, de milyen szintu? Mai kartyakban nincs annyi kraft, hogy komoly fizikat szamoljanak a grafika mellett. Ennyi erovel a CPU masodik magja is szamolhatja, mert akkor legalabb nem kell visszavenni a grafikat... Gondolom, hogy azert gondolkodik mindket gyarto 2 kartyas megoldasban, mert egy GPU olyan lazan elboldogul vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 25
- Steam Deck
- Horgász topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest