- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
érdekes.
1. nem értem, h miért 0.4-es beta állapotú alaplappal nézték. OK, h mutatni kell vmit, meg P4 mellett SLI, de ez enyhén szólva érdekes eredményeket, és konklúziót szül.
2. az egészet belengi az, hogy az elején deklarálták, h még a ForceWare-ből is 1db van, ami kezeli rendesen az SLI-t, és lehet h ez okoz gondokat, mert beta az is, stb. kérdezem én: akkor hogy a viharba' csinálta pl az xbitlabs vagy az anandtech a teljesen korrekt SLI tesztjeit?
3. megláttam az alaplapot és majdnem elsírtam magam! teljesen olyan érzésem volt/van, hogy csak meghosszabbították, hogy ne Micro-ATX hanem full ATX-ként lehessen árulni. méltatlan ez az alaplap a Gigabyte nevéhez!
4. ha valaki SLI-t akar a P4-e mellé, akkor szerintem várja meg azt a (nem kevés) időt, amíg az nVidia kihozza a chipseteket, és akkor ugráljon, a hibrid megoldásokat pedig hanyagolja, ha jót akar. mert ez, ebben a formájában nagyon messze van a jótól.
röviden ennyi. -
anulu
félisten
''Remélem ez csak egy papírtermék lesz, és nem kerül kereskedelni forgalomba.''
ez a mondat nem erre vall:
''Információink szerint a SuperMicro alaplapjára hazánkban sem kell sokáig várni: forgalmazását 2005 elején kezdik meg 56 900 forintos nettó áron.''
amúgy nem tudom, hogy pl ehhez a megoldáshoz mit szólna egy pár SLI-s 6800GT, merthogy az egész alaplap felépítése messze nem hasonlít az nForce4 SLI chipsetesekére. pl nincs meg az a kis ''lapocska'' (sorry, jobb szót nem tudok rá), ami megfelelő állásban az alaplapba rakva határozza meg h 1 vagy 2 vidkártya van benne (talán a HardOCP-n levő nF4 SLI tesztben voltak róla képek)
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest