- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRinyo
aktív tag
Ez előtt asus p5b-e lapom volt. 2db kingmax modullal elballagott 320on. 3db-bal meg sem rezzent tuningban a cucc. Amikor a 4. modul is bekerült, nem POST-olt a lap. Most egy Conroe945GDVI-ban csücsül 4giga ram és a proci 2,66GHz-en ketyeg, teljes nyugalommal...
Nekem tetszik a lap. Jó lenne tényleg tudnom a procit, mert mostanság tervezem egy hasonló cucc vételét 2. gépnek... -
eziskamu
addikt
Nekem az nem volt szimpi az Asrock lapokban hogy nem birták a hideget. 3 fok környékén első indításnál lehalt a windows boot, de másodikra nem volt gond, valamint másik lappal is simán indult a gép. Jégverem rulez
.
Na viccet félretéve, a memókra való olyan fokú finnyássága nem tetszett, hogy a suspendbe belefagyott adott tipusú memcsivel, de maga a windows rendben volt, és a memtest86-ban sem hibázott, egy bizonyos pqi memóval meg el sem indult, de szerintem ez fele részben a sis sara, mert sis alapú volt a szentem (k7s8x). Egyébként a megszorítások végett megint Asrockot vennék.
[Szerkesztve] -
BioNiCMaN
addikt
Lehet, hogy örökletes
, de nekem sincs semmi bajom az ASRock-val, sőt szép emlékeim fűződnek hozzá.
Anno még a 3.2-es Venice-met hajtottam egy 939Dual-SATA2-ben 2500-ön, gyári hűtővel, majd (miután már nem kellett az AGP - PCI-E kombó) lecseréltem a lapot egy DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D -re (+14k-ért), na ebben Ninjával tudott 2660-at. Szal tényleg szar az ASRock.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- E-roller topik
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minecraft
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest