- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Lehet ezt már itthon kapni?
köszke
uff -
Vassili
tag
Nekem is ASRock 939 Dual SATA2 -őm van vagy mi arák a neve, és Kurva jó!!!! Lehet húzni mint a disznó nincs vele kompatibilitási probléme mert mindent tud
Ja és 1,5 éves.... annak ideején egy nagyon kis best buy lap volt szerintem! Semmi bajom az ASrockal, egy két nagyobb gyártó inkább szétnézhetne a háza tályán.... Pl MSI!!!!
-
Tommee
aktív tag
válasz
zombikiller #53 üzenetére
1MB a cache - lásd #25 hsz
-
zombikiller
tag
hát akkor megint csak egy újabb parasztvakítással van dolgunk, gondolom lesz jópár olyan ember aki majd azt hiszi, hogy alapon 2664MHz a CPU órajele, főleg, hogy hivatalosan nem is közölték, hogy mennyi a Cache így aztán még sejtésük sem lehet róla ....
egyébként külön-külön a két cucc max pár rugóval lenne olcsóbb, szóval ha úgy vesszük megéri
-
as_Rock
őstag
válasz
TomBoy1986 #51 üzenetére
Gondolom az első itteni vétel, vagy a neten található teszt után már lehet tudni cpu-Z alapján mi van pontosan benne...
Ahogy nézem alapon nem sok a különbség a mostani X2-m és a 2140 között, tuning meg nem érdekel, de ha valaki szereti a tuningot annak ideális ez a combo -
xuldar
addikt
válasz
macilaci78 #49 üzenetére
1MB cache, nem kell félned a melegedéstől. Itt egy teszt: [link] Igaz, alapórajelen mérték a fogyasztást, de az arányokat láthatod.
-
macilaci78
nagyúr
Aha, adnak egy lapot és benne egy húzot procit és a hűtő? Csak olyan oknál fogva kérdem, hogy ők beállították 2,66GHz-re a rendszert, de mekkor átkúrás lenne, ha ezt mondjuk kompresszoros hűtés mellett tudná csak üzembiztosan.
Szóval csak arról hadoválok, hogy jó lenne biztosat tudni a CPU-ról, már csak hőtermelése miatt is. -
válasz
TomBoy1986 #42 üzenetére
Ó, egy céget nagyon is érdekli, hogy ugyanazért (vagy kicsit több) pénzért, jóval nagyobb teljesítményt kap, garanciálisan. Ennek a procinak a gyári órajele 1,6GHz, és 66%-ban van túlhajtva, vagyis ennyivel nagyobb a teljesítménye. EZ, sokat számít.
-
BRinyo
aktív tag
válasz
hunnylander #41 üzenetére
ő a te barátod: [link]
-
BRinyo
aktív tag
Ez előtt asus p5b-e lapom volt. 2db kingmax modullal elballagott 320on. 3db-bal meg sem rezzent tuningban a cucc. Amikor a 4. modul is bekerült, nem POST-olt a lap. Most egy Conroe945GDVI-ban csücsül 4giga ram és a proci 2,66GHz-en ketyeg, teljes nyugalommal...
Nekem tetszik a lap. Jó lenne tényleg tudnom a procit, mert mostanság tervezem egy hasonló cucc vételét 2. gépnek... -
dabadab
titán
válasz
TomBoy1986 #42 üzenetére
Nalunk az irodaban van egy alkalmazas-szerver (veletlenul abban is Asrock alaplap van meg egy A64 X2), oda pl tokeletes lett volna, ha par honappal elobb jon ki. Attol, hogy valami irodaban van, nem jelenti azt, hogy idonkent nem kell a teljesitmeny.
-
Mercutio_
félisten
válasz
TomBoy1986 #42 üzenetére
Ja, és a D805 lenyomja a 4500-at...2140-es proc lesz ez valszeg, annyiért meg htpc-alapnak tökéletes a DVI-os verzió, de játékra is megfelelő, beletolsz egy rendes vga-t 2-4GB ramot ''oszt jónapot''
-
TomBoy1986
veterán
Sokakat olvastam, hogy örülnek neki...
Én elgondolkodtam, hogy ennek ki a célközönsége?
Iroda? Kit érdekel az irodában, hogy jól túl lehet hajtani?
Több fős család? Talán...de nem hiszem, hogy óriási sikert fog aratni... bár egy-két Tesco - továbbiakban tacskós gépben lehet megjelenik.
OEM gyártók? Mi a tökömnek vennék ezt?
Szóval nem értem...
''Sokakat olvastam, hogy örülnek neki...''
És meg is vennétek? Úgy hogy akármilyen proci is lehet benne? Lehet, hogy egy D805-ről van szó. Az is 2.66GHz-n ment.
[Szerkesztve] -
hunnylander
őstag
Nálunk olcsóbb lesz. Állítólag. Azt azért ne feledjük, hogy ez egy trükkösen és gyárilag tuningolt proci-alaplap kettős, 1333 MHz-es FSB-vel. Garanciás cucc, és veri az E4500-at. Ezenkívül pl. én szeretem az integrált Intel VGA-t is. Az én munkámhoz az tökéletesen megfelelő. Ha nem akarnék a közeljövőben quad-ra váltani a processzorigényes feladataim miatt, én vennék egy ilyen ASRock lapot. Most is ASRock-ban fut a D805-öm, húzva.
-
válasz
hunnylander #28 üzenetére
40 rugóba kerül, az már nem éri meg...
-
Elydan
aktív tag
Nem rossz elgondolás ez. Aki nem akar atomerőművet otthonra annak ideális megoldás lehet szvsz.
-
PpenoO
őstag
Sajnos lemaradtam guzmos hsz.éről. Mit írhatott, hogy moderálni kellett?
Asrock lapok, 1-2, najó 3-4 szériát kivéve eléggé stabilnak tünnek tapasztalataim szerint.
Többet is építtetettem, évek óta működik mindegyik gond nélkül. Najó ez nem igaz, elemet már kellett cserélnem pár darabba. -
szab.tam
nagyúr
na még valaki, akinek fázott a gépe.
nekem egy régi, 9600pro-m nem bírta a hideget. télen nyitott ablaknál, szellőztetés közben 2x kellett indítani, mert szemetes volt kép. leszedtem a dupla bordás zalman hűtőről a nagy ventit, és rögtön nem volt ''hidege'', probl. megszűnt...
-
eziskamu
addikt
Nekem az nem volt szimpi az Asrock lapokban hogy nem birták a hideget. 3 fok környékén első indításnál lehalt a windows boot, de másodikra nem volt gond, valamint másik lappal is simán indult a gép. Jégverem rulez
.
Na viccet félretéve, a memókra való olyan fokú finnyássága nem tetszett, hogy a suspendbe belefagyott adott tipusú memcsivel, de maga a windows rendben volt, és a memtest86-ban sem hibázott, egy bizonyos pqi memóval meg el sem indult, de szerintem ez fele részben a sis sara, mert sis alapú volt a szentem (k7s8x). Egyébként a megszorítások végett megint Asrockot vennék.
[Szerkesztve] -
BioNiCMaN
addikt
Lehet, hogy örökletes
, de nekem sincs semmi bajom az ASRock-val, sőt szép emlékeim fűződnek hozzá.
Anno még a 3.2-es Venice-met hajtottam egy 939Dual-SATA2-ben 2500-ön, gyári hűtővel, majd (miután már nem kellett az AGP - PCI-E kombó) lecseréltem a lapot egy DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D -re (+14k-ért), na ebben Ninjával tudott 2660-at. Szal tényleg szar az ASRock. -
Shadows
senior tag
ez tök jó ötlet!! támogatom csak nehogy rendszer legyen belőle
-
hunnylander
őstag
Van egy erős tippem: Intel Pentium E2140 [link]
[Szerkesztve] -
törölt tag
Az Asrock eddig nekem sem jött be komolyabb feladatokra. Bár az is igaz hogy jelenleg is használok legalább 3-féle Asrock lapot, mert olcsó. Viszont az már döfi hogy Intel procit raknak a lapba. Ez igen! Ez olyan mint mikor a légfrissítő mellé csomagolnak egy mercédeszt is.
-
greatchaos
addikt
összességében neme rossz ütlet, majd az első tesztel után várom majd a visszajelzéseket... hogy ténylegesen is mit tud...
-
azbest
félisten
Ha a user nyom egy load bios default-sot akkor 1.6os lesz a procija?
Vagy elképzelhető, hogy az intel gyártott nekik máshogy beszorzózott fsb-zett 1M caches procikat?
Nézem a manuáljában, nem írja ki a proci típusát:
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Csakhát Asrock ugye
-
Tuco Ramirez
őstag
Na, végre egy értelmes árukapcsolás! Ráadásul egész jó áron.
-
csizs
aktív tag
itt volt az ideje annak, hogy legyen valami ilyen fogás is. Ez legalább garantálja az áraT
-
szab.tam
nagyúr
még múltkor humorizáltunk, (amikor láttuk az integrált ramokkal kijött lapot), hogy jöhetne integrált cpu-val is... hát majdnem.
egy ügyes marketingfogás, ami végre nem csak a vevő átkúrásáról szól, hanem még hasznos is lehet. -
Fáraó
őstag
Legalább ötletesen adnak túl a raktárkészleten, nem úgy mint a Gainward az 1GB-os VGA-val.
-
hunnylander
őstag
Állati nagy húzás!
Ez lehetne trend is. -
Gaben01
őstag
Az ötlet tetszik,de annak aki a pci-e slot mellé tette a tápcsatlakozót biztos letörném a kezét
Viszont ha a pár hsz-el arrébb linkelt árak közel állnak a valósághoz,akkor jó vételnek tűnik. -
hétalvó
addikt
Az ár alapján ez egy E2140-es lesz, ami teljesen hihető.
2664/333=8
És ugye az a proci 8*200-on megy. De akármelyik 8-as szorzós megefelel a célnak. Viszont ár alapján csak ez jöhet szóba. -
csizs
aktív tag
az jól hangzik
-
csizs
aktív tag
és hol lehet ilyen csodát kapni???? Nem hangzik rosszul?
-
HERR Z
veterán
itthon már rendelhető:
MBO ASROCK 2Core1333-2.66G (LGA775, INTEL) 2 ÉV 24 055
MBO ASROCK 2Core1333DVI-2.66G (LGA775, INTEL) 2 ÉV 27 071 -
arpeen2
senior tag
Legalább 2 helyesírási hiba is van a cikkben, amúgy jó cikk lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest