- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Pontosan...
De ez is egy elsőgenerációs professzionális felhasználásra szánt darab.
Azóta kicsit felgyorsult a piac, így szerintem egy maximum 5 év múlva ennek az utódját megvehetjük üzletben max 50e Ft os áton, kb 1,5TB os lemezekkel (darabja kb 2-3e FT).
Szerintem ez reális lenne, és nem elképzelhetetlen, ha van rá igény. -
macilaci78
nagyúr
Szerintem meg de, mindent meg lehet fizetni, van olyan magánszemély, aki most is kicsengetné rá a 3,5 millát. Csak felesleges.
Amúgy meg a sok beleölt K+F költség kerül 3,5 millába, maga az előállítási költség nagyobb szériában szvsz már 20k alá vihető... De be kell szedni a nagy lóvét, hogy fussa gyárat építeni.
Viccesek lesznek a következő évek: majd jönnek az első Holo-ready házak... Ezt a méretet és súlyt okosan elhelyezni a házban... -
Csak kötekedni akartam
Egyébként nem azt írtam, hogy feltörték, hanem hogy lehet másolni.
Lehet? Lehet.
Nem 50ezeret 3 év múlva, hanem 300ezeret két év múlva írtam. És tartomKét év múlva visszatérhetünk rá.
Természetesen azon feltételek teljesülése mellet, amiket szintén írtam... -
h-yle
addikt
Semmiért. Csak az a probléma, hogy az emberek nagy része nem fogja fel, mit jelent az ipari/nagyvállalati/professzionális jelző. Abban a szegmensben a biztonság az első. A legbiztonságosabb a legjobb. Szépen is néznék ki ha komoly több millió dollárt érő adatokat cska úgy BR vagy HD lemezre mentegetne egy cég...
Az meg hogy a vinyó is annyiba kerül, és hogy abból is van 300 giga, sőt egy tera is az ebből a szempontból teljesen lényegtelen. A miért kérdésre a választ pedig megkaphatjátok, némi elfojtott röhögés keretében, ha belejtetek mondjuk a Kürt Rt.-hez.
Itthonra, átlagusernek meg tökéletes a BR vagy a sima DVD adatmentésre. A holo ára meg egyszerűen azért annyi mert meg kell fizetni a technológiát, és azért fogják megfizetni mert a cégek nem 50-500K-t szánnak az ilyen rendszerekre hanem milliókat. Kereslet/kínálat megvan. Azthinni hogy minden számítástechnikai termék célközönsége Pistike aki 200fps-t akar Gothic 3-ban, 100/100as netet hogy gyorsan lejöjjön a film valamint 2 terát ezek tárolására, finoman szólva dőreség neadj isten balgaság lenne. -
Ezen 1xerűen nincs vitatkoznivaló. A jövőbe nem látunk - előbb-utóbb lesz ez 50kHUF, +még olcsóbb is, csak kérdés h mikor. (én remélem h előbb mint utóbb)
Összehasonlítani sem érdemes a CD-DVD-BLU-HD fejlesztésekkel és ár-lecsengéssel, mert más technológia, mások a fejlesztési ktg-ek, stb. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest