- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
De bizony kell (legalább is az én mobilomon igen), és kártyafüggetlen telefonom van.
A nagyobb baj az hogy saját digitális aláírást nem lehet telepíteni a keystore-ba, csak max hackelt firmware esetén, azt pedig nem teszek fel elvből. Pedig akkor lehetne aláírni a progit saját aláírással (minden megvan hozzá a fejlesztői eszközben) és működne is. Nemértem miért hagyták ezt a lehetőséget ki. Állítólag újabb mobilokban már lehet saját kulcsot is telepíteni
[Szerkesztve] -
polip
addikt
régóta van m600i-m, de még nem láttam soha ennek szükségét...ettől független perze nem rossz dolog
-
DarkByte
addikt
Ilyen ''ne kérdezzen rá ezerszer a fájl hozzáférésre'' patch-et kidobhatnának más telókhoz is, pl. az én kis k750i-mhez is. Többek között ez akadályoz abban hogy valamilyen memóriakártyáról olvasó progit írkáljak (pl. komolyabb ebook olvasó)
Több 100 ezer forintom meg nincsen digitális aláírásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest