- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
De bizony kell (legalább is az én mobilomon igen), és kártyafüggetlen telefonom van.
A nagyobb baj az hogy saját digitális aláírást nem lehet telepíteni a keystore-ba, csak max hackelt firmware esetén, azt pedig nem teszek fel elvből. Pedig akkor lehetne aláírni a progit saját aláírással (minden megvan hozzá a fejlesztői eszközben) és működne is. Nemértem miért hagyták ezt a lehetőséget ki. Állítólag újabb mobilokban már lehet saját kulcsot is telepíteni
[Szerkesztve] -
DarkByte
addikt
Ilyen ''ne kérdezzen rá ezerszer a fájl hozzáférésre'' patch-et kidobhatnának más telókhoz is, pl. az én kis k750i-mhez is. Többek között ez akadályoz abban hogy valamilyen memóriakártyáról olvasó progit írkáljak (pl. komolyabb ebook olvasó)
Több 100 ezer forintom meg nincsen digitális aláírásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest