- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
De bizony kell (legalább is az én mobilomon igen), és kártyafüggetlen telefonom van.
A nagyobb baj az hogy saját digitális aláírást nem lehet telepíteni a keystore-ba, csak max hackelt firmware esetén, azt pedig nem teszek fel elvből. Pedig akkor lehetne aláírni a progit saját aláírással (minden megvan hozzá a fejlesztői eszközben) és működne is. Nemértem miért hagyták ezt a lehetőséget ki. Állítólag újabb mobilokban már lehet saját kulcsot is telepíteni
[Szerkesztve] -
polip
addikt
régóta van m600i-m, de még nem láttam soha ennek szükségét...ettől független perze nem rossz dolog
-
DarkByte
addikt
Ilyen ''ne kérdezzen rá ezerszer a fájl hozzáférésre'' patch-et kidobhatnának más telókhoz is, pl. az én kis k750i-mhez is. Többek között ez akadályoz abban hogy valamilyen memóriakártyáról olvasó progit írkáljak (pl. komolyabb ebook olvasó)
Több 100 ezer forintom meg nincsen digitális aláírásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest