Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tasker
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
válasz
feketepeti #65 üzenetére
Igen, kapott anno bőven elég kritikát, de azóta sokat javítottak rajta az újabb fw-kben, rengeteget fejlődött, tény, hogy nem egy sebesség-bajnok, de nekem bőven megfelel, és ez a lényeg. Egyébként máshol újan még mindig elég magas áron mérik, ez alól kivételt képez jelenleg az MM, de a későbbi szállítmány újra magasabb áron lesz.
Véleményem szerint nagyon kevés esély van rá, hogy 150k alatt nyitna a P1, főleg kicsiny hazánkban... -
feketepeti
aktív tag
Ha jól fogyott volna, most nem adnák ennyiért...
Rengeteg negatív kritikát kapott a használhatósága, sebessége, üzemideje miatt. Ehhez képest túl nagy. Én ezzel csakis egyetérteni tudok, bár vitathatatlan, hogy van benne néhány nagyszerű ötlet.
De mindegy, ez a topic nem erről szól, viszont a bevezető ára ennek sem volt kevés. -
Ck.
addikt
válasz
feketepeti #63 üzenetére
Nem értek egyet Veled. A trés valóban egy elbaszott széria, de a független verziókkal nincs gond (általában). Attól, hogy kifogtál egy xart, nem kell általánosítani.
-
kb így lepett meg ez a telefon. amint megláttam az első képeket... wáá ez gyönyörű, amúgy is imádom az M600-at meg a P990-t is... őrület mikre nem képesek ezek a szonierikkszonék
mennyiért várható? csak mert M600 kártyafüggetlenül 80k-körül van, P990 meg kártyafüggetlenül akcióban 75k... sztem sacc/kábé 110-130 körül fog pottyanni -
feketepeti
aktív tag
Attól még nem lesz bizniszebb semmivel.
Mindkettő marha nagy tudású, ismerik az összes bizniszfóntól elvárható protokollt, normális mail kliensük van, stb. stb.
Viszont mindkettő fejlett multimédiás képességekkel rendelkezik.
Totál egy kategória. Az érintőképernyőt meg van aki szereti, van aki utálja, majd választ. -
DarkByte
addikt
Köszi a képeket. Nos akkor visszavonom amit írtam. Ezek a képek nagyon jól sikerültek.
El sem tudom hinni hogy ekkora javulást jelenthet egy firmware frissítés. Pontosabban azt nem tudom hogy ezt miért nem tudják már az első gyártósorról legördülő darabokban ilyenre belőni. Azt hiszem szétnézek a P990i teszt táján is.
-
tuskooo
addikt
válasz
feketepeti #33 üzenetére
Pl. az érintőképernyővel.
-
Most olvastam a my-symbian.com-on; állítólag 80Mb szabad ramja van
az amúgy 128Mb-ból.
-
AMD Power
titán
-
Skipqer
tag
Hát, akkora mobilt nem szívesen cipelnék
Csak azért írtam, mert szóba került, hogy a kis kijelzőn nem érezni a szaggatást. Általában nem a telefonon nézem vissza a készített videót hanem a TV-n vagy számítógépen. Egyébként a TV nem HD-s így a felbontás csak 852 x 480 (HD-ben lenne 1366 x 768), az itthoni TV adások sem érik el még ezt a felbonsát sem! Szóval ez a 320*240 azért nem olyan rossz!
Persze az igaz, hogy nem mobillal kell videózgatni, hülyéskedni jó de tényleges videó rögzítésre ma már a DV kamerák mellett kevés... -
Peat;)
veterán
''Viszont egy 42''-os plazma már nem kis kijelző''-na ez hogy a fenébe jött ide...
, telefonokról van szó, vagy neked 42''-es plazmakijelzős telefonod van?
Vagy a videot nyomod ki tv-re? Mert ilyen felbontást 42''-es (1024*768-as gondolom) tévére hááát....merész
(szerintem)
Video a sonyericsson gyengéje, ez van, egyenlőre szerintem a fényképező fejlesztése az elsődleges célpont abban meg nagyon jó..video meg majd ha 640*480 lesz akkortól okés, de nem nokia módra. (a video náluk jó, csak a fényképezés nem..) -
DarkByte
addikt
Válaszolnék is magamra. A gsmarena által tesztelt modell szerintem már igen jó képeket lő, és nem nagyon látni festmény effektet sem, ami megintcsak egy plusz pont számomra.
A videó jó hogy 320x240, ám a letöltött példa videók alapján van egy két gond:
- csak 15 fps
- hangot nem AAC-ben rögzíti, hanem továbbra is a konzervdoboz minőségű 8khz-es AMR Narrowband-be (ezt igazán lecserélhették volna)
Egyébként nagyon tetszetős telefon, és fel is került a k750i utód-listámra.. mostmár csak várnom kell egy-két évet és elérhető árban lesz.
[Szerkesztve] -
DarkByte
addikt
Nos én képeket csak ebben a tesztben láttam a P990-től: [link] és azok a képek jóval az általam lőtt jobban sikerült k750i képek alatt vannak minőségben (főleg a festményszerű elkenéstől áll fel a hátamon a szőr), pedig nem vagyok profi semmilyen téren sem a fényképezésben. Viszont ezt megcáfolhatod egy saját képpel.. én legalább ilyen képeket szeretnék látni a P1-től: [link]
Mod: közben látom már linkeltek is teszteket a többiek. Gyorsan neki is futok.
[Szerkesztve] -
invidia
tag
ennyi épp elég sztem. edge hiányát sajnálom, ill nekem jobban teccett az m600 minimalista kialakítáa, de ugy gondolom érdemes lesz erre beruházni, már csak az ára a kérdés, de gondolom (remélem) a hiányosságai árában visszaköszönnek, és aki tényleg nagy dobásra vágyik annak ott lesz a full extrás p990i utód
hail -
Sebhelyes
senior tag
Mennyi a free RAM boot után? Ez a kulcskérdés.
-
Ahogy írtam,nem sok az ujdonság.A P990i-is 320x240 15FPS-os videót rögzít.Szerintem ez a P1i olyan mint az N93i,könnyebb,kissebb,vékonabb de nem tud sokkal többet mint az elődje.
-
mrlujoak
veterán
Nagyon jól néz ki a teló, a videóra pedig visszatérve igaz, hogy 320x240 a felbontás, csak mindez 15 fps sebességgel.
Nem baj, legalább lesz mind majd a későbbiekben javítani...
A többi funkció okés, az ''édzs'' pedig jól jött volna, de akkor már inkább háromG és wifi.
mrlujoak -
AS
félisten
Most nézem jobb képet készit mint k800 k810..
-
AS
félisten
Enyi negativumot találtak:
Main disadvantages:
* Awkward keyboard
* No HSDPA support
* No EDGE support
Minden más szuper az tesztelök szerint.
Bár bill az egyénfügö dolog
viszont EDGE és HSDPA hiánya már hiba. -
Bog
HÁZIGAZDA
Gyorsak voltak! És a jelek szerint alaposak.
Egyébként alapvetően itt jön ki a különbség az SE és a Nokia piacradobási politikája között. Mire egy SE modellt bejelentenek, addigra csaknem végleges soft van rajta és tesztelhető, a Nokia meg ül még rajta fél évet, aztán esetleg kijön a végleges soft-tal... Az is igaz, hogy emiatt az SE cuccról megjelenés előtt már igen sok dolog kiszivárog. -
AS
félisten
Teszt!
kamera is!
[link] -
AMD Power
titán
3,2 megapixeles autofókuszos optika
Ez jól hangzik nagyon. De viszont a videorögzítés az vajon mekkora lesz?! -
-
Gh0sT
addikt
Kb. mekkora ez a telefon? Nem tűnik valami nagynak...
-
bubuka71
aktív tag
Mennyibe kerül a teló ?
-
bubuka71
aktív tag
Mennyibe kerül a teló ?
-
T-Nagyon
tag
Nekem tetszik, viszont az edge szerintem igen jól mutatna benne mivel errefelé ez jobban ki van építve mint a 3g.
-
KrAt
veterán
Elég jónak néz ki
-
Keveslem az ujdonságokat.Nekem pl nem érné meg P990i-ről P1-re váltani.
Szerintem nem kéne egy N95 mellé állítani,mert a P1 bussiness kategória mint minden P-s telefon.
Meg lesz a SE válasza az N95-re is
Ha van UMTS akkor minek az EDGE?Ezt sosem értettem.Csak azért hogy legyen? -
ha tudsz szerezni engem is érdekel
egyébként már tudom mire fogom cserélni a p990-esemeterre
kisebb könnyebb jobb, ja és picit okosabb
aki a cikkben azt írta hogy teljesen új uiq3.0 az ássa el kérem magát mert már a p990 is meg a w950 meg a m600 is uiq 3-as telcsi. De legalább egyre több szoftver lesz rájuk
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
Szerintem bétás teló alapján nem kéne elsietni a tesztet... ez szvsz. Esetleg egy ''ízelítőt'' vagy valami hasonlót lehetne (mint a külföldi oldalakon a ''preview'') ereszteni ezzel is bemutatva a konkurenciának, de én azért nem hagynám ki a végleges telefont a képletből.
-
DarkByte
addikt
Mármint a telefon nálad van? Akkor megint gyorsak voltatok
Megkérdezhetem hogy a teszt publikálását mikorra tervezitek?
Amúgy végre egy jól kinéző telefon. Ezen a design vonalon kellene továbbhaladniuk. Az EDGE hiánya tényleg problémás, főleg egy üzelti modellben. De még kárpótolhatják egy k750i-t verő (vagy legalább azonos szintű) kamerával, és egy minimum 320x240@30fps videófelvevővel. Kíváncsian várom a tesztet. -
Skipqer
tag
Én azt a hihetetlen újdonság hatást nem érzem sehol. Kétszer is elolvastam és az eredmény ugyan az: ez nem más mint M600 2.0-ás bőrbe csomagolt P990...
-
blueye
veterán
Elsőre nálam marad a P990.
Főleg ha a tudásbeli különbség mellé teszem a leendő árkülönbséget. -
kohi
tag
Reménykedtem benne, hogy júniusig megjelenik
M600-at vennék de hiányzik a wlan
p990i meg nem tetszik igazán.
Ez már több mint jó lenne de így megint nem tudok dönteni mobil téren -
zozo28
tag
Valamivel a Nokia N95 mellé kéne állni, de az nem a P1 lesz, szerintem.
-
-
Jadro
veterán
Érdekes, nekem az M600 nem igazán jön be, de ez mégis tetszik. Lehet hogy csak az első kézbevételig. Kíváncsi leszek, milyen árral startol.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
Ezek a legelső információk, lehet, hogy csak a sajtóanyag felejtette el megemlíteni.
-
czipaocsi
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
pláne egy csúcsmodellből
ha ebből-abból kihagyják, na bumm
de ez a teló egy új korszak kezdetét jelentheti a P1 elnevezéssel és egy ilyen filléres dolgot hagynak ki belőle ja és a HSDPA is megéret már annyira h belekerüljön....
érdekesen gondolkodik a SE, ennek ellenére ez egy remek telefon lesz, bár formailag semmi újat nem hoz (ismét)
[Szerkesztve] -
-
czipaocsi
aktív tag
Nos, P1 lett a neve a Sony Ericsson új csúcskészülékének. WLAN, 2,6''-os touchscreen, 3,2 mp-es kamera, QWERTY billentyűzet. Okos és szép is egyben
Sikere jó ár esetén borítékolható!! Bíztató kezdet...
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Beleadtak apait-anyait, de a formaterv az M sorozatból építkezik.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest