- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Köszi a képeket. Nos akkor visszavonom amit írtam. Ezek a képek nagyon jól sikerültek.
El sem tudom hinni hogy ekkora javulást jelenthet egy firmware frissítés. Pontosabban azt nem tudom hogy ezt miért nem tudják már az első gyártósorról legördülő darabokban ilyenre belőni. Azt hiszem szétnézek a P990i teszt táján is.
-
DarkByte
addikt
Nos én képeket csak ebben a tesztben láttam a P990-től: [link] és azok a képek jóval az általam lőtt jobban sikerült k750i képek alatt vannak minőségben (főleg a festményszerű elkenéstől áll fel a hátamon a szőr), pedig nem vagyok profi semmilyen téren sem a fényképezésben. Viszont ezt megcáfolhatod egy saját képpel.. én legalább ilyen képeket szeretnék látni a P1-től: [link]
Mod: közben látom már linkeltek is teszteket a többiek. Gyorsan neki is futok.
[Szerkesztve] -
invidia
tag
ennyi épp elég sztem. edge hiányát sajnálom, ill nekem jobban teccett az m600 minimalista kialakítáa, de ugy gondolom érdemes lesz erre beruházni, már csak az ára a kérdés, de gondolom (remélem) a hiányosságai árában visszaköszönnek, és aki tényleg nagy dobásra vágyik annak ott lesz a full extrás p990i utód
hail
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crypto Trade
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged