Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Köszi a képeket. Nos akkor visszavonom amit írtam. Ezek a képek nagyon jól sikerültek.
El sem tudom hinni hogy ekkora javulást jelenthet egy firmware frissítés. Pontosabban azt nem tudom hogy ezt miért nem tudják már az első gyártósorról legördülő darabokban ilyenre belőni. Azt hiszem szétnézek a P990i teszt táján is.
-
DarkByte
addikt
Válaszolnék is magamra. A gsmarena által tesztelt modell szerintem már igen jó képeket lő, és nem nagyon látni festmény effektet sem, ami megintcsak egy plusz pont számomra.
A videó jó hogy 320x240, ám a letöltött példa videók alapján van egy két gond:
- csak 15 fps
- hangot nem AAC-ben rögzíti, hanem továbbra is a konzervdoboz minőségű 8khz-es AMR Narrowband-be (ezt igazán lecserélhették volna)
Egyébként nagyon tetszetős telefon, és fel is került a k750i utód-listámra.. mostmár csak várnom kell egy-két évet és elérhető árban lesz.
[Szerkesztve] -
DarkByte
addikt
Nos én képeket csak ebben a tesztben láttam a P990-től: [link] és azok a képek jóval az általam lőtt jobban sikerült k750i képek alatt vannak minőségben (főleg a festményszerű elkenéstől áll fel a hátamon a szőr), pedig nem vagyok profi semmilyen téren sem a fényképezésben. Viszont ezt megcáfolhatod egy saját képpel.. én legalább ilyen képeket szeretnék látni a P1-től: [link]
Mod: közben látom már linkeltek is teszteket a többiek. Gyorsan neki is futok.
[Szerkesztve] -
DarkByte
addikt
Mármint a telefon nálad van? Akkor megint gyorsak voltatok
Megkérdezhetem hogy a teszt publikálását mikorra tervezitek?
Amúgy végre egy jól kinéző telefon. Ezen a design vonalon kellene továbbhaladniuk. Az EDGE hiánya tényleg problémás, főleg egy üzelti modellben. De még kárpótolhatják egy k750i-t verő (vagy legalább azonos szintű) kamerával, és egy minimum 320x240@30fps videófelvevővel. Kíváncsian várom a tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest