- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokesz007
aktív tag
Hy
távol álljön tőleg h leszóljalak, meg ilyenek,DE ha mindíg vársz a legújabb dolgokra, soha sem lesz semmid....Pl én most fogok hamarosan TFT-t venni, és lexarom h 2-3 múlva már nem lehet menőzni h ekkora meg akkora TFT-m van,bár manapság semmi nem biztos, lehet h csinálnak olyan TFT-t majd ami veri az új technológiákat és akkor bummm...akkar majd mindenki arra gyűjt és hamar elfelejti az OLED ill más kijelzőket...szal így kategórikusan kijelenteni h ezt azért nem veszek mert majd egy vacsi új technikára várok ami még full gyerekcipőben jár, és ellentmondó adatok jelennek meg róla, szerintem kissé felelőtlen (lagábbis nekem)...De egy tutti, nálunk nem fogja soha olyan szinten lenyomni az új technológia a régi árát mint külföldön...Magyar kerskedők suxxx, jó lehúzzák az embert ahogy csak tudják....
Új hozzászólás Aktív témák
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest