Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kbali
nagyúr
Arra gondoltam csak, hogyha már warezol, akkor ne itt tegye.
Szép-szép a cucc, de nem fog eldobni a naviextras, ha frissíteni akarok? Ugyanis a c720 még mindig nincs a támogatott készülékek között.A leírásban meg nem látszik a 4 frissítés ígérete.
Azt jól látom/gondolom, hogy ez is úgy megy, hogy SD-be, elindul az Igo8, a keretrendszer funkciói (pl.: BT kihangosító) pedig nem működnek?
-
-
McRae81
tag
Lehet frissiteni! A www.naviextras.com kell regisztrálni és egy kliens progit letölteni. Most frissítettem. 2010 augusztusi az utolsó. A kártyát sem kell kiszedni a masinából. Ja és a képméret is megoldódott. Rossz kártyát küldtek, ami nem C720-ra van, de cserélték. Szóval részemről minden ok!
-
Kbali
nagyúr
-
-
kopja
csendes tag
hali.
szerintem a mio térképek a c sorozatra megszüntek létezni.
aki ebből él hogy az utakon dolgozik annak friss térképek és poi-k kellenek.a gép maga jó(hardver)a primó is simán fut rajta.aki nem csak azért vesz pna-t mert jól mutat a szélvédőn annak csak az sd karis megoldás a járható út szerintem.Bocsi hogy beleszóltam.üdv! -
Kbali
nagyúr
Szerintem illegális - azzal, hogy csak az Airisre van hivatalos naviextras.com-os frissítési lehetőség és egyetlen Mio-ra sincs a felsoroltak közül - árban pedig nem olcsóbb, mint a Mio saját frissítése 70€-ért.
Ahhoz, hogy Mio c720-on SD-ről fusson a szoftver, biztosan bele kellett nyúlni az Igo-ba. Ráadásul ekkor a készülék egyéb beépített funkciói sem lesznek használhatók a navigáció alatt.
Szerintem ez még mindig zsákutca. -
Kbali
nagyúr
Nekem se lenne szükségem új szoft-ra, csak legalább a v3.3 alá való hazai friss térkép kellene. A Hungaroflotta nekem is ajánlgatta az idei frissítést 7-8 ezer között, de külön SD, stb... inkább nem mentem bele. Lehet, megvárom, míg lesz olyan térkép, amin már az M31 is rajta lesz.
-
F_Petii
csendes tag
Nézd, mivel én nem tudok olyan módot amivel legálisan igo8at lehetne rakni rá, ezért gondoltam, ha már ezt szeretné csinálni akkor biztos ő is tisztában van vele, hogy ezt a törvény keretein belül nem lehet megvalósítani. Vagy ha te olyan ügyes és okos vagy akkor javasolj neki törvényes módszert... de mivel senki nem tette már több mint két hete és már maga az is illegális, amit csinálni szeretne, merészkedtem neki küldeni egy linket. Igen természetesen én vagyok a primitív... De mondom mégegyszer, ha neked van legális módszered igo futtatására 720-ason, akkor kiváncsian várom.... Tanácsot pedig egyet sem adtam, nekem semmi érdekem nem volt abban hogy segítettem neki, csak megtettem azt amit kért. Azt, hogy ebben hol a primitivizmus és a szerencsétlenség azt komolyan nem értem....
-
Kbali
nagyúr
Valahogy én is így vagyok vele, csak jó lenne már M7 új szakasz, M0 új szakasz, stb...
2 hét múlva megyünk "nyaralni", pont ezek a részek kellenének.
Majd megnézem, hogy mi van a jelenlegi licensz file-ban, hátha hekkelhető. Az is lehet, hogy csak a térképet kell átrakni, mivel Mo-hoz eredetileg is volt licensz a gépen. -
Kbali
nagyúr
Ma ezt kaptam mail-ben: “A “C” szériás frissítőcsomag megvásárlása egyelőre még nem vált elérhetővé Magyarországon.
Ugyanakkor a Mio Technology Corporation legfrissebb közlemény szerint, a Mio “C” sorozattal ellátott navigációs eszközök frissítésének elérhető tétele, 2010 1. negyedévére esedékes, ami SD-kártya formában fog megjelenni. Az SD-kártya tartalmazza új navigációs programot (MioMap 2008), valamint a hozzátartozó 38 országos Európa térképeket.”
Intéztem hozzájuk további kérdést is, kíváncsi vagyok...
Egyébként tavaly is volt ilyen TopMap akció, csak Mo. térkép valami 5-7 ezerért. -
Livius
őstag
Olvasd el VÉGIG, aztán rájössz hogy mi a mocsokságuk.
-
Livius
őstag
Csak mondom, hogy én úgy tudom hogy pont a navngo maitt mondhatni kuka a C720, mert nem fejlesztenek már rá frissítést, térképfrissítésről meg ne is beszéljünk. Azt hiszem ezek után hogy még hivatalosan se lehet venni rá Igo8 at hát igen csak megérdemlik hogy ne új gépet vegyek egyben az ő szoftverükkel, hanem használjam az illegálisat, ha már kicsesztek velem.
-
Kbali
nagyúr
Még nem jártam utána, de szerintem nem frissíthető. Megvárom a válaszukat, már írtam nekik, hogy mi lesz a decemberi frissítéssel, ami eredetileg nyárra volt vala ígérve.
Ha nagyon nem akaródzik nekik frissíteni, akkor valszeg bepróbálom az iGo-t (bárt nekem az iGo8 inkább parasztvakító a 2006+-hoz képest). -
Livius
őstag
De igenis lehet, és nagyon jól megy rajta az IGO 8. Csak lényegében el kell hitetni vele, hogy a felrakott IGO az a miomap, és utána már indítja is, és tökéletesen használható. Akit érdekel írjon PM-ben, úgy tudom nagyon hallot a C720 supportja már, szóval marad az IGO alternatívaként.
-
Kbali
nagyúr
Már van is infóm a TMS-ről:
"A frissítés ára a bemutatóteremben:
2500Ft+áfa Klubkártyásoknak
3500Ft+áfa Tisztaforrás kampányban résztvetteknek
4500Ft+áfa egyik sem
Az SD kártya a bemutatóteremben, postai utánvéttel illetve néhány nagyobb partnerünknél érhető el.
kb 1-2 héten belül.
A fenti árak a bemutatótermi vásárlásra érvényesek.
Következő gyári frissítés elérhetőségéről még nem rendelkezünk információval, amennyiben a jelenlegi frissítést nem veszi igénybe, úgy a következőt sem fogja tudni telepíteni."Rám az "egyik sem" opció vonatkozik
Egyébként kijön még egy frissítés az idén, az már 2009-es térképekkel lesz. -
Kbali
nagyúr
Én olyan infót kaptam, hogy az SD-n 2008-as szoft.(Moov) van, pont ezért nem szeret beszélgetni a hardver többi részével, ha csak ez van elindítva.
Egyébként nekem is volt egy olyan sanda gyanúm, hogy a sok reklamáció miatt az LCP okoskodott ki valamit, én még arra is gondoltam, hogy simán egy "hekkelt" iGO-t fognak adni, hogy valami legalább fusson, de ezt cáfolták.
Egyébként nem csak az itthon eladott készülékekre áll ez a promóció, hanem Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Romániára is - bár nem tudom, hogy ott milyen az LCP érdekeltsége.
A regisztrációnál egyébként a telefonszámot ilyen formátumban kell megadni: 36xxxxxxxxx, különben nem tudod kinyomtatni a regisztrációs űrlapot - erre persze semmilyen hibaüzenet nem figyelmeztet, fel kellett hívnom a Mio hotline-t. No comment... -
Kbali
nagyúr
A 287-es hsz-ben leírtam, hogy milyen választ kaptam, igaz nem az LCP-től (ők nem is válaszoltak a megkeresésemre), hanem a Speedshoptól (én ott vettem a készüléket).
Lehet próbálkozni, de akkor én már olyanban gondolkoznék (esetleg jogásszal konzultálva), hogy 1:1-ben cseréljenek.
Egyébként az első tesztek után jöttek ki frissítések a Moov-hoz is, de akkor már senki nem tesztelte, tapasztalatokról sem olvastam.
Ha esetleg lesz infód, ne tartsd vissza- az IconX-ről egyébként egy olyan hsz-t is láttam az egyik itteni fórumban, hogy nagyon gyenge a minősége - nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- MacBook Pro M1 /8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4338
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged