- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AmPeX
aktív tag
btw, a mutlituchos meg apple megoldások 2 darab ujjal működnek. mint a mellékelt videók is mutatják, a ms cucc ezen az rendesen túlmutat.
Esélyes h nem láttad a multitouchos videót, ha ezt mondod... Azzal kezdi a pali, hogy húz 3 csíkot 3 ujjával, majd húz 2-t aztán keresztbehúzza még2vel.[link] ez már minimum 4. amúgy a multitouchnak pont ez a lényege.. az iphone méretéből adódik hogy csak 2 ujjal lehet ügyeskedni rajta.. de nem is arról beszéltem.
Asszem letisztáztam már a cikkíróval az aggályaimat, megértettem hogy ez csak egy ügyes marketing cucc, tele jópfa ötletekkel. ennyi -
AmPeX
aktív tag
válasz
janpotocki #29 üzenetére
Na, kb te voltál az egyetlen, aki normálisan tudott érvelni a termék mellett. Tehát tulajdonképpen nem technikai újdonságról van szó, hanem arról, hogy mostmár kapható a dolog. Hm.. na akkor ma nem megyek el mekibe, és akkor holnap meg tudom venni a megmaradt pénzből
-
AmPeX
aktív tag
Nemtudom, hogy kinek a fejlesztése, de az apple védette le. Bárokban már van ilyen, és nem Microsoft... értem én h jó, és egy csomó mindenre lehet használni, de gyakorlatilag semmit sem fejlesztett ezen, csak ő is kidobott egy ilyen cuccot a piacra. Fotóalbum pakolászás eddig is volt, videó eddig is volt, rárakható tárgyak felismerése, hozzájuk valamilyen funkció csatolása eddig is volt, stb... és igen, végignéztem mind a 3 bemutatól a cikkben linkelt oldalon, de abban egyetlen újdonságot sem láttam... Nem az apple-t védem, hanem a Microsoft-tól kérdezem, hol ebben az újdonság?
-
AmPeX
aktív tag
Na microfos megint feltalálta a spanyolviaszt. évek óta jelenlévő technológiát koppintottak le az apple-től. (muli touch) Ez már a iphone ban is bennevan, könyörgöm. Mi ebben az új? Az h Microsoft? le merem fogadni h ez elterjedtebb lesz, mint almás társai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robot fűnyírók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magisk
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest