- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
''...ami a fényképek 90%-ánál tök szükségtelen.
Tipikus SE beszólás. De bármilyen más fórumon ugyanez megy - a SE ezt a kis pontot úgy beépítette saját hívői gondolatmenetébe, hogy önkéntelenül minden telefon rossz, ha abban nincs ilyen.''
Én ingatlanos vagyok, a fényképek 90%-át lakásokban készítem, ahol rendre gyenge a megvilágítás, pl: 3,5 nm-es fürdőszoba egy 40 W-os izzóval. Unom már már hogy 2 telefon, fényképező meg mittudoménmi. És mindegyiket töltögetni. Ezért vágyom egy összeépített gépre, ami elfér a zsebemben. Ezért kell a vaku. És valszeg ezért veszem meg a K800i-t, mivel nincs jelenleg más alternatíva. A saját kis gondolatmenetembe ezért van beleépítve a vaku. Csak hát jó lenne, ha tudná kezelni az office file-okat.
Na tessék: még egy SE!
Csak én igazából sok más emberrel azért vagyok pipa, mert minden technika, amit szeretnék, ki van fejlesztve, csak apránként csepegtetik. És erről pedig csak mi, a vevők tehetünk, mert egy széles réteg egyből rohan, és megveszi a legújabbat. Ha mindenki kivárna a cserénél 3 generációt, ne féljetek, megszűnne ez az aprólékos etetés. Csakhát ez a gyakorlatban marketing szempontból és a verseny miatt lehetetlen idealizmus és rettentő buta gondolat.
Na, ezt jól megbeszéltem megammal!
[Szerkesztve] -
szab.tam
nagyúr
válasz
Viktor0610 #31 üzenetére
Én pl nem vagyok örök elégedetlen ember, de azért tudok hiányolni belőle valamit: amit az összes telefonból, a K800i-t kivéve, azt a nyamvadt xenon vakut!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest