- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toto89
csendes tag
A Nokia garanciák nemzatköziek, de ha uj telefont veszek (nyilván nem hivatalos forgalmazók akik interneten árulják az uj telókat nevetséges áron) ahhoz nem adnak számlát, ha használtra licitálok, ott szinte mindig jár hozzá az eredeti számla, amivel az illető vette.
Az én problémám az, hogy ezek a nem hivatalos forgalmazók hiába adnak garanciát a készülékekre, számla hiányában nem tudom őket használni sehol.
Másik furcsaság, hogy a garanciák az internetes árusítoknál hol 1,hol 2, hol 4 évre szólnak, ezeknek elvileg egységesnek kellene lenni nem? -
-
-
shev7
veterán
mar megint ezek a szoftveres dolgok... a szoftvere a telonak nagyon konnyen frissitheto. HA letezne, akkor ez lenne a legkisebb problema, mint azt mar korabban irtam. Hogy mi hianyzik ezekbol az ''ebay-es'' telokbol, azt egy szoban ossze tudom foglalni: minden...
[Szerkesztve] -
sbazsi
veterán
Nem hülyéztelek le. Csak megfogadtam egy tanácsot. Ismered a mondást, akinek nem inge...
Ennek semmi köze a rangokhoz.
nem biztos , hogy minden úgy van ahogy te mondod, mert te adiikt vagy én meg csak fanatikus.
Ezzel egyetértek.
Itt a PH-n a fejesek mindig csak a rang alapján ítélnek.
És aki kisebb rangú mint ők akkor az már hülye.
Ezzel nem. Magam részéről az alapján ítélek, amit leír egy másik ember.
De igyexem többet nem a lelkedbe gázolni, szólok is az ebay-eseknek, hogy szedjék le, és ne foglalkozzanak azzal, hogy sok vevőjüket becsapják, mert TE biztos vagy abban, hogy az ebay-en hirdetett N95-ös telefonok azok léteznek.
[link]
Segítesz megírni az üzenetet az ebay-nek? Nem tudom olyan hitelességgel megírni, mint Te! -
sbazsi
veterán
Épp ezért vagy eltévedve.
És mégis, elárulod, hogy mi hiányzik belőle? Talán a wifi? Vagy a bluetooth? Esetleg a GPS?
Tegyük fel igazad van. A Nokia kiadta az N95 várható specifikációit. Tehát ha valaki rendel egyet, és nincs mondjuk benne GPS vagy WiFi, vagy Bluetooth, vagy akármi, az megy vissza reklamálni.
Ha igazad van, akkor miért nem adják ki mondjuk N94 néven?
Továbbá most beírtam az ebay keresőbe, hogy Nokia N95
Rákattintottam az egyikre:
''This listing (200038693085) has been removed or is no longer available. Please make sure you entered the right item number.
If the listing was removed by eBay, consider it canceled. Note: Listings that have ended more than 90 days ago will no longer appear on eBay.''
Gondolkozz! Nem árt! -
-
sbazsi
veterán
3-4 év???
és közben hány telefon fog kijönni, amire szívesen lecserélnéd?
ezért veszek általában kisebbet-olcsóbbat.
úgy vagyok vele, hogy max 50-et adok egy telefonért.
ebbe ma belefér a 6234.
néztem ma az e50-est, ami elvileg hasonló árban lesz, de nem igazán győzött meg a sebessége.
és majd 1-2 év múlva veszek egy másikat. -
Gubro
senior tag
Gyorsan hozzáteszem, hogy minden 3 és 3,5G-s, nagy színes kijezővel ellátott telefon akksija hamar merül.
Sokan lovagolnak ezen, és nem igazán értem. Miért probléma az, ha lefekvéskor töltőre teszed? Átlagos használattal egy napot simán elmennek. Mindegyik lítiumos akksival szerelt, tehát rátölthetsz gond nélkül.
Bocs, de nem értem. -
joey04
titán
-
Dare2Live
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest