- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Nagyon szép, vagány ház, max 30K-t adnák érte.
-
-
törölt tag
válasz
Zé_Mester #145 üzenetére
Saját gép, itt figyel mellettem.
Még léghűtéses, egyelőre csak a radiátor és a kiegyenlítő került a helyére. A tervek szerint pár hét, s másfél éves gyűjtögetés, tervezgetés, álmodozás után végre meglesz a víz.
A vízhűtés topicban a napokban írtam róla kicsit bővebben.
jugeen: Valóban szubjektív. Számomra ez a legszebb.Talán mert nem szúrtam el a tetejének a kivágását...
[Szerkesztve] -
törölt tag
Azt írta, 85-ért vette. Lehet, visszaigényelte az ÁFA-t, vagy csak olcsóbban hozzájutott, nem tudom.
[link]
Zé_Mester: Na igen... A codegen-es példád mondjuk túlzó, de az alapgondolattal egyetértek.
Calibos: Igen, ezért is írtam, hogy nem vonom kétségbe, hogy tetszett Neki, gyűjtött rá, megvette. Mondjuk sosem fogom megérteni, mi fogta meg ennyire abban a házban, de ezzel szemlátomást nem csak én vagyok így.
Szó mi szó, ettől függetlenül remek gép lett, bár nekem ez még mindig jobban tetszik: [link], [link]
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
-
törölt tag
válasz
Zé_Mester #136 üzenetére
Abból, hogy ilyen gépe van, ilyen házzal, még nem következik, hogy kőgazdag. Simán el tudom képzelni, hogy spórolt, gyűjtött rá, s mikor összejött a pénz, elköltötte gépre.
A ház alapvetően tetszik, bár nálam negyedáron sem kerülne ki a zsiráf kategóriából. (Szép-szép, de otthonra nem kéne.) -
Zé_Mester
őstag
válasz
Csapi007 #135 üzenetére
hááát, nem akarok senkit se bántani, meg megsérteni, de nekem ez olyan NO COMMENT dolog.
el is mondom miért hogy ne az legyen hogy : persze csak azért mondom mert irigy vagyok !!
1 : aki ilyen házra pályázik (asszem 80e körül van ha jól tudom) az biztos rengeteget koplal csakhogy megvehesse -->> ahaa, hát persze.
2 : belenézve a házba, az alkatrészekre gondolva biztos azok is valami ócska 3 generációval ezelőtti dolgok--->> hát persze. azért villog kifele a ROG alaplap meg az Infinity meg hasonlók.
nem is értem miért vesznek az emberek ilyen házat, pláne ennyiért.
mert sztem semmivel nem különbözik egy sima háztól, annyi a kül hogy ez tele van pakolva ventikkel, meg rajta van egy FATALITY felirat. ÉÉÉÉSSSSSSSS?? ezért megéri????
ennyi pénzért simán veszek 2 STACKER-t is akár,2 normális 600W-os táppal és az 1000000szer különb mint ez, mind méretre mind árra.de tegyük fel csak egyet veszek egy normális táppal, akkor is jobban járok mert olyan ház lesz amibe minden elfér a világon, és hasznosság szempontjából is jobb. jaaaaaa, és abba is tudok pakolni annyi ventit, amennyit csak akarok.
bocsa hogy ezt mind idefirkáltam, de azért mert valamire rá van firkálva 2 név (ZALMAN, FATALITY), azért nem hiszem hogy megérne akár feleennyi pénzt is. -
Csapi007
veterán
Van itt Ph-n egy gyerek akinek ilyenje van:
[link] -
dani0907
csendes tag
annyira drága
pedig belészerettem
mire lemegy az ára nem lesz kapható se mert gondolom limited
((
-
Ez az ár akkor lenne reális, ha adnának hozzá egy teljesen hangtalan nagyteljesítményű komplett vízhűtést (CPU, 2db GPU, NB, stb.), és egy min. 500W-os halk (nyilván extra minőségű) tápot.
Ezek nélkül az igazi gyökereknek való a ház. Meg az amcsiknak. Vagy az ugyanaz??? -
shteer
titán
válasz
bagyulajuve #131 üzenetére
aranyárban van
-
bagyulajuve
addikt
108k, enyhe túlzásssal az egész gépem nem ér annyit
hát ezt nem fogják vinni, mint a cukrot -
Thommyboj
aktív tag
jaja, és szerintem van kb úgyanilyen ház márkás persze és minőségi olcsóbban is, ez alapon azért is drága mert Fatal1ty van ráírva.
Ez a vízsugaras vágós terv is király, biztos egy igazi handyman vagy akkor.
Sok sikert hozzá, meg majd fényképeket is megnéznénk ha elkészül a ház. -
Nippon
őstag
Kibaszott jó a ház. Többször is volt alkalmam megnézni élőben. Nagyon exkluzív, csak kicsi és drága. A Pixelben mondta a srác mosolyogva, hogy lesz ez olcsóbb, de kétlem, hogy sokkal. Ők is tudják, hogy egy darabot sem fognak eladni belőle.
Azon töröm a fejem, hogy 3-4mm-es alumíniumtáblából vízzel kivágatok és összerakok magamnak egy nagyon hasonlót, és feketére eloxáltatom. Nekem 5-6db 5.25 helyre van szükségem, mert a vinyókat is oda szerelem, nem kell nekem az a kereszbe gagyi szarság. -
Achill3uS
nagyúr
ha nem lenne ráírva h Fatal1ty még jól is nézne ki, az ára meg egy lol.. meg amugyis, mit tud az a gyerek ahhoz hogy a házamra legyen írva a neve?
-
LeC
addikt
108 000 forint
és van aki ennyit kiad egy házra? -
KriszBoy
senior tag
-
Szipi
aktív tag
válasz
venember83 #121 üzenetére
Szerintem valami hasonló lehet oda írva:
Az oldallap kifele nyílik!
Az oldallap kinyitása előtt a rögzítő csavarokat az óra járásával ellentétes irányba csavarjuk ki!
Egyéb okos dolgok amik baromira nem egyértelműek. -
venember83
nagyúr
Kivancsi lennek mit ir a haz jobb oldlalapjanak a bal also sarkaban, csak hogy rohoghessek picit az amcsikon
-
Omega81
senior tag
LOL, cikk: [link]
Pár hete új taggal bővült a neves játékosról, Johnathan „Fatal1ty” Wendelről elnevezett hardverek sora. A Zalman extra megjelenésű FC-ZE1 háza a mester eszközeinek fekete-piros színvilágát viszi tovább. A vaskos alumíniumlemezekből felépített masina oldalát és elejét is védjegyek díszítik. A 480 x 220 x 430 milliméteres ház tömege a könnyűfém ellenére is 12,5 kilogramm, amiben még nincs benne a tápegység. A számokból kiolvasható, hogy nem egy hatalmas házról van szó, így csak ATX vagy mATX alaplapok, négy 5,25”-os és ugyanennyi 3,5”-os meghajtó fér el benne. Az utóbbiak közül egy érhető el az előlap felől is.
A frontra audio, USB és FireWire csatlakozókat telepítettek. A szellőzést nagyon stílusosan és hatásosan oldották meg. Elöl, a homlokzat alján, két 92 mm-es vörös légkavaró szívja be a hideget, hátul pedig egy szintén vörös 120-as távolítja el a meleget. Természetesen egy ilyen házba további Fatal1ty kiegészítők illenek, amiket majd az ablakos oldalfalon keresztül mutogathatunk. Sajnos az új Zalman ház csöppet sem olcsó; 108 000 forintos ára az igényes alapanyaggal és exkluzivitásával magyarázható. Stackerekkel a legtöbb LAN partin össze lehet futni, de Fatal1ty házból valószínűleg nem sokkal.Tapsoljuk meg!
Ez LOL! Ennyi pénzből csúcs táppal/házzal/házhűtéssel felszerelhető a gép, vagy okosan egy ház/táp/vízhűtéssel, esetleg egy meglevő jó házas/tápos rendszerbe profi vízhűtés rakható.
Ez viccnek is rossz... nem néz ki rosszul, a feliratokat mondjuk lehagyhatták volna róla, de még az sem gáz. A piros színt nem szeretem, de ennek jól áll. Azonban ilyen ár mellett.... -
KriszBoy
senior tag
90.000,- nettó a P*X*Lben!
LOL! -
KriszBoy
senior tag
Ithon mindenki hány ettől a Fatalytitől... Akkor mi a fenéért van még? A sok ''másországbeli'' odavanérte egyáltalán?
-
Harry Potter
csendes tag
Jó ház nagyon tetszik de szerintem 100e lesz az ára vagy fölötte táp nélkül ez tuti
-
Hun'reeth
őstag
Jó a ház csak biztos felárazzák rendesen.
Pedig elviselném otthon.
-
ballington
addikt
sztem azért ilyen kicsi ez a ház, mert ha akkorát csináltak volna, mint amilyen pölö egy stalker vagy a csíftek lbx-ek, akkor még inkább feltornászná a sztem amúgy is horribilis árat.
-
Stalker-2572
veterán
Ha az a tartó 55 dolcsi, akkor a ház lesz vagy 70e forint
-
oettinger01
őstag
az én thermaltake xaser V damier házamnál még mindíg nem tudtak jobbat csinálni
-
keopsz
HÁZIGAZDA
kár, h sehol az égadta neten nem találni infót a notihűtőben forgó ventik nagyságára vonatkozólag.. mindenesetre jó jel, h pl. a coolermaster notepaljához képest csak 2 db van belőlük (és tuti nagyobbak mint 6cm), és végre normális helyre fújnak. kár amúgy, h a notik kapcsán alig rúghatnak labdába az asztali hűtési megoldásokat gyártó cégek, kivéve azt a párat, aki mégis. mert ha tehetném, én szívesen elköltenék ''bármennyi'' pénzt arra, h a subnoteszembe a scythe heatlane-es hűtését pakolva 5-8(..) fokkal hűvösebb legyen - nevetséges, h egy 0.7voltos dothan, ami 600on megy szinte mindig, képes felmenni 45 fokra..
-
kevin.1
csendes tag
Súlyt nem írtak..Csak a procihűtő 1kg. Aki költözik, vagy el akarja vinni a gépet máshova, az megizzad mire elcipeli.
-
CriticalHit
addikt
A matricák vagy a szitázás nélkül egy sima, de jól kinéző 16-18K-s ház. Semmi különös.
Vincsi keret kiforgatva, ami csak a levegő áramlást akadályozza. Többet nem ér. -
Humamage
tag
Nemtudom ki szülte meg Zalmanéknál, hogy Fatalitis cuccokat kell gyártani.. a srác már egy jóideje nem menő szerintem.. ez persze magánvélemény, mert a ház maga nem lenne ronda, a csak a kvéker neve miatt nem adnék ki rá lovettát. ha jóltudom már párszor elkenték a száját neki abban amiben anno régen király volt..
-
macilaci78
nagyúr
Stendahl: Vörös és fekete, utáltam...
A notihűtő nem rossz ötlet, 1,2kg már annál inkább. A méreteinél fogva viszont DTR alá rakni, hát... Talán nem billen le róla... -
EQMontoya
veterán
válasz
Szten Márs #100 üzenetére
Nézd, amig a sok lámer megveszi, és a cégek ebből jól keresnek, meg a névadó is, addig ez igy lesz... Abban igazad van, hogy kezdik túlzásba vinni, annyiban viszont jó, hogy ezek a termékek jók szoktak lenni (abit lapok, zalman hütők pl).
-
Szten Márs
nagyúr
Most velem van gond, vagy tényleg már kezd kicsit sok lenni, hogy egy FPS őrült monitorfejű kissrácról neveznek el mindent a számtechben lassan, az egyébként neves gyártók... eskü már ezért nem vennék ilyen termékeket... ehh felkavarodott a gyomrom
-
asdasd22
csendes tag
válasz
7Heads Drago #81 üzenetére
vagy elszámolja a költségek nagyrészét a cég.
-
Arnold2
őstag
Hát nem vagyok paff tőle,de ha utánamdobnák akkor elfogadnám. Meg észrevettem, h az Abit új lapját is tudja fogadni,és miért ne tenné
S bár semmi bajom nincs a kék színnel,de végre egy kis változatosság. Meg még az is bejön hogy belül is ki van festve.
10-ből én egy 8-at adnék. -
7Heads Drago
veterán
Szerintem kiraly a ház , csak egy picit lehet hogy kicsi!
Meg a vinyo tarto lehetne forditva is!
Tényleg minek rá ez a sok szöveg?
Nincs hozzá leírás?
Drága a papir? -
orbano
félisten
válasz
7Heads Drago #92 üzenetére
de most ugye a ház nehézsége volt a kérdés, a cikk kapcsán. a reserator az minden házhoz kell, ha egyszer az van az embernek, ugyanígy az ups vagy a monitor. ezek állandó tételek, nincs velük mit számolni. egyébként aki 16 kilós UPSt és reseratort visz lanpartyba az meg is érdemli
-
slayer006
addikt
Neked ahova viszed a házad
orbano mi vagy te, csiga -
PpenoO
őstag
válasz
venember83 #86 üzenetére
Kis fizika...15cm fülön, 2 felfüggesztéssen lóg egy 20kg tárgy, szerinted ha befordulsz vele 90 fokban, az majd követni fog téged? Jobban megcsavarja kezed, mint ha dobozba viszed szvsz
+ Antec nem ad hozzá 5cm vastag hungarocellt, és speckó védelmet sem láttam fotón, mik a sarkokat védenék...
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
válasz
7Heads Drago #72 üzenetére
én nem tok passzív zalman tápról, de az tény, hogy van bennük anyag. a 23 kiló meg nem 30.
-
PpenoO
őstag
válasz
7Heads Drago #79 üzenetére
2 éve járok partira így és páran már nekemjöttek képzelheted... ha nehezebb ember jön nekem mint én + a gép...( 110+20kg ) még akkor sincsen gond, de szerintem a tapasztalat bizonyít
Árára visszatérve, mindenki addig nyújtózkodjon míg a takarója ér...vagy hogyis van?Akinek drága ne vegye meg, akinek meg van rá pénze hogy ''penge'' házat vegyen, annak meg télleg mindegy..szvsz.
Nekem bevállt a porszívó, nem oljan erős mint a kezemDe a te megoldásod is szimpi, bár szilikózist kapni nem egy kifizetődő dolog, de gondolom maszkot használsz mikor hajszárítózod meg ecseteled.
-
venember83
nagyúr
válasz
7Heads Drago #84 üzenetére
antec nem szokott trutymo dolgokat kesziteni, de rendben van, nektek van igazatok, halleluja!
uff, en beszeltem! -
7Heads Drago
veterán
válasz
venember83 #82 üzenetére
Király a cucc!
Szerintem nem sokára piacra dobják majd a kinai kuli-s verziót is!
Ezek a kinaiak ilyenek!
És inkább ne esünk hasra! -
PpenoO
őstag
válasz
venember83 #82 üzenetére
Ilyet kaptam DFi alaplaphoz, de tudod ki viszi csupaszon...aki eltud taknyolni egy 20Kg dobozzal, az tuti odaveri házat valahova ezzel a megoldással....20kg ház beleng...képzelheted mennyire élvezheti HDD meg procihűtő...
U.I.: ezt asszem nem ingyen osztogatják moszkva téren, az origi dobozt meg megkapod, ha külön házat veszel, ha meg configot veszel...kérd el a dobozt, szerintem azért nem fognak pénzt kérni... -
7Heads Drago
veterán
válasz
venember83 #80 üzenetére
Ok!
Ki az az átlagos user aki 50-60 k közt vesz CSAK házat? Szerintem inkább Gamer vagy milliomos! -
venember83
nagyúr
válasz
...s ha az ember megvett 1 passziv Zalman tapot meg 7700as prochutot, meg vf900 vgahutot, akkor ahhoz illik 1 TNN 500, s akkor mar ki tudja hany kilonal vagyunk, szoval atlag Zalman Fatal1ty-tulajdonos userrol van szo, nem kell mindent tulzasba vinni!
[Szerkesztve] -
7Heads Drago
veterán
Ezen humorizálhatsz!
De ha nincs nálad semmi se, akkor is eshetsz egyet! Csak mert ilyen az élet!
Mi van ha van nálad 20 kiló, és valaki meglök, vagy rádnyitják az ajtót!
Szerintem nagyon is nem mindegy hogy mennyi az ára!
Mert a felirat miatt ez a ház relativ drága! Az én házam is 31 k volt, de már ezt is sokalotam.
Pedig ha a Thermaltake Kandalf egy kicsit olcsóbb lett volna...................
Én nem szeretem a porszívót, inkább a hajszáritora szavazok + ecset! Az nem tudja magát rászivni egy alkatrészre sem!
[Szerkesztve] -
PpenoO
őstag
Aki a házát csupaszon szállítja, az meg is érdemli, hogy nincs sehol fogantyú....megkell őrizni gyári dobozt hungarocellel együtt és ha vinni kell valahova, annál jobb eszköz nem létezik.
Saját példámat tudom felhozni:
Cooler Master Praetorian ház, chieftec 460w táp, 7700 zalman hűtő, 3 vinyó, 2 optikai meghajtó...ha megyek partiba zenélni, origi doboz elővesz, belerak és alaplap hátfala felé eldönt, hogy zalman ne húzza alaplapot...ennyi. ( aki meg nem bír el 20 kilót így, az gyúrjon rá).
Ház első ránézésre nem rossz..ledeket lehet inaktiválni, szitázások 2 perc alatt lejönnek, sok port meg porszívóval 5 perc eltávolítani ( ha valaki ennyit nem tesz meg egy ilyen minőségű házért, az ne vegyen ilyet).. azt viszont nem tudom oldalburkolat csak így nyitható mint a fotón, vagy leszedhető hagyományos módon.
Az igaz hogy ennyi pénzért vannak jobb házak is, de aki ilyen házat vesz szerintem mindegy neki hogy 30-40 vagy 60e. Vagy nem? -
PpenoO
őstag
Aki a házát csupaszon szállítja, az meg is érdemli, hogy nincs sehol fogantyú....megkell őrizni gyári dobozt hungarocellel együtt és ha vinni kell valahova, annál jobb eszköz nem létezik.
Saját példámat tudom felhozni:
Cooler Master Praetorian ház, chieftec 460w táp, 7700 zalman hűtő, 3 vinyó, 2 optikai meghajtó...ha megyek partiba zenélni, origi doboz elővesz, belerak és alaplap hátfala felé eldönt, hogy zalman ne húzza alaplapot...ennyi. ( aki meg nem bír el 20 kilót így, az gyúrjon rá).[/OFF]
Ház első ránézésre nem rossz..ledeket lehet inaktiválni, szitázások 2 perc alatt lejönnek, sok port meg porszívóval 5 perc eltávolítani ( ha valaki ennyit nem tesz meg egy ilyen minőségű házért, az ne vegyen ilyet).. azt viszont nem tudom oldalburkolat csak így nyitható mint a fotón, vagy leszedhető hagyományos módon.
Az igaz hogy ennyi pénzért vannak jobb házak is, de aki ilyen házat vesz szerintem mindegy neki hogy 30-40 vagy 60e. Vagy nem? -
Gaben01
őstag
Nekem kifejezetten tetszik a ház,csak az a rengeteg noname felirat nem kéne rá
Valószínű hogy a jó kis szimpla fekete casetek 1016-om megmarad még egy jó ideig,azt a pénzt meg amit egy ilyen házra költenék,elköltöm pár üveg jófajta borra -
asdasd22
csendes tag
válasz
szép.
képzelem mindenki mint a husboltba az oldalast rádobja a gépét a mérlegre -
7Heads Drago
veterán
A vizről ne is beszéljünk, mert akkor biztos 30 kg fölött vagy!
-
7Heads Drago
veterán
Na lemértem!
A 6 kg aurora házban 2 db vinyo 2 db optikai egységgel, 1db 7900 gt, 1db tv kari, coolink 500 táp, zalman 7000b és ez =17 KG
Akkor ehhez adj hozzá még 6 kg (ennyivel nehezebb a ház), és most nekem sincs itthon a dvd-rw-m!
Zalman házba pedig zalman táp való (szerintem), az meg általában passziv és az kb 3 kg!
És már 25 kg -nál tartasz!
[Szerkesztve] -
asdasd22
csendes tag
egyfélpillanatot várj
, ami a fotóról lemaradt az egy APC szünetmentes (most ha nemgond nem huzom le a gépről, 16 kilós)
[link]
TT Armor 8000 BWS ház - 17kg
vinyók 4db 2kg
TT W0050 paszivhűtésűtáp 3kg / a kép alját ne nézzétek [link]
zalman torony (soksokliter vizzel benne) 6,5kg a torony, + 3 liter vizzel + hutőblokkok kitesznek még félkilót, = 10
APC táp + 16
------------------
48
nagyjából.
(régebben a szekrény aljában elfért a gép, de azóta nagyobb házam lett, igy már átlóg a másik szekrényrészbe)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
7Heads Drago
veterán
válasz
venember83 #61 üzenetére
Lehet hogy egy picit sok, de nem Passziv zalmant számoltál!
Legyen akkor 25 kg!
Majd lemérem a 3D Aurorám (és az üresen csak 6 kg) -
orbano
félisten
válasz
7Heads Drago #59 üzenetére
hogy lesz neked abból 30 kiló? fél kiló alatt van egy meghajtó, és igazából minden alkatrész, bőven. ha minden darabra fél kilót számolsz, akkor sem éred el a huszat
lanpartyra tudtommal nem busszal megy az ember, a csomagtartóban elfér... nem olyan nehéz 15-20 kiló. a 15 éves gyereket úgyis a szülei viszik -
asdasd22
csendes tag
válasz
a kis gépem félmázsa felett van.. (igen, rátettem mérlegre) (+monitor)
[Szerkesztve] -
szatocs
őstag
válasz
venember83 #61 üzenetére
Ez így van, nekem alapból valami 17-18 kila körül van, van még mellette egy táp, 2 optikai meghajtó, 2 winchester, meg minden ami kell (alaplap, vga, hasonlók), de így is 22 kila körül van az egész.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
Hat nagyon elszamoltad magad, ne haragudj, 2 vidkari, 3 optikai egyseg, 3 hdd, alaplap, prochuto, ramok hutobordaval + haz tappal, akkor sem vagy sokkal 20kg folottm ha nem hiszed, szamolj!
-
7Heads Drago
veterán
válasz
L|zsidoboz #58 üzenetére
Csak a ház 15 kg , táppal kb.!
Akkor beleteszel mondjuk 2 vinyót, 3 db optikai, + ez az (kinek mi van)!
Könnyen 30 kiló föllöt vagy , fogás semmi!
És hát ezt a drága házat csak ugy fél kézzel nem viszed , mert félted (gondolom)!
És akkor még viszel bill., egeret, moncsit!
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
válasz
7Heads Drago #49 üzenetére
gyúrni kell 15 kilóhoz?
-
zsulboy
senior tag
Nem néz ki rosszul ez a kuckó!
Bár az ára engem is érdekelne,több lesz az mint 30k szerintem,a zalman házak eleve nem olcsók + még rájön Fatal1ty név is!
(de a ventik színe nagyon ott van!!) -
szatocs
őstag
válasz
Én mit szóljak a mindenestül 22 kilás Stackeremmel? Semmit, nagyon is tetszik, hogy legyőzhetetlen
-
orbano
félisten
válasz
venember83 #50 üzenetére
semmi, meggondoltam magam
-
orbano
félisten
válasz
minek mozgatni? a mosógépet, vagy az ágyadat mozgatod? vagy a tévédet? nem arra gyártották... egyébként a jó kis antec p180-ra emlékeztet, az is jó combos darab
ráadásul gumi talpai vannak...
-
7Heads Drago
veterán
Aki ilyen házat akkar az elmehet máris gyúrni ha arébb akarja tenni!
12 kg + bele egy passziv zalman és leszakad a 10-15 gyerek keze!
Nem beszélve az 1kg 9500-ról! -
orbano
félisten
válasz
venember83 #46 üzenetére
.
[Szerkesztve] -
szatocs
őstag
Egész jól néz ki...
-
zsiga667
addikt
válasz
venember83 #42 üzenetére
Lassú vagyok...
[Szerkesztve] -
cucka
addikt
válasz
venember83 #42 üzenetére
[link]
tehát nem környezeti zajhoz köthető és nem is az abszolut szó rövidítése, hanem egy, az emberi hallás sajátosságai alapján kitalált súlyozás.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun #40 üzenetére
van abszolut ertek es van relativ ertek, es szerintem az A azt jeloli, hogy abszolut, szvsz, ha valaki okosabb, akkor hajra!
kornyezeti - ertsd kornyezethez viszonyitott
[Szerkesztve] -
Squirrel
őstag
Szép házikó lenne, ha nem lenne annak a k****gnek a neve rajta minden alkatrészen 5x, szerintem is a 60k a reálisabb, mint a 30k... Bár feliratok nélkül lehet h. csak 30k lenne
-
ftc
nagyúr
Hát ezen a házon se fogott meg semmi...Azt gondoltam,hogy végre vége a világítós kütyük ideje erre megint itt egy....
-
orbano
félisten
válasz
Winner_hun #34 üzenetére
ha jól tom, akkor az azt jelenti, hogy a környzeti zajhoz viszonyított decibel értékről van szó
-
Winner_hun
félisten
dB(A)
A zárójeles A az mi? -
D.Orion
veterán
Hát ez igen. Nekem nagyon tetszik, bár az oldallapon is elférhetett volna egy venti a vga magassábában. Az árával kapcsolatban egy 30K-t és is simán megkockáztatok.
-
bagyulajuve
addikt
nagyon szép
az ára valszeg magas lesz -
CYBERIA
őstag
Elég indusztriális. Nem rossz!
-
törölt tag
Végre nem az az idegesítő kék világítás van egy házban.
-
ehhh, egy srác már 1 hónapja ezzel nyaggat hogy hozzunk neki ilyen házat. mondom nincs, még
mosmá lesz
-
Loretto
veterán
válasz
Silencer83 #7 üzenetére
Akkor simán 3D Aurórát vennék.
Amúgy küllemre nagyon markáns domináns ez a ház, talán az első Fatal1ty termék ami igazán megfogott. -
drstein
tag
Nem néz ki rosszul, de én nem cserélném el a fekete CT Dragonomat erre.
-
venember83
nagyúr
Szep haz, valszeg jo is, ismerve Zalmanekat, de teny, hogy az amerikai piacnak keszul, azert is van ennyire teleirkalva meg brandelve. Ara miatt nem sok ember fogja megvenni, de igy van ez sok Zalman cuccal, csak ez nagy -fizikailag- s azert is sokkal jobban erzodni fog rajta Zalmanek arkepzese, ami nem user-friendly, ugye...
-
dante3
addikt
válasz
Silencer83 #23 üzenetére
-
X@b3e
addikt
Hát nemtom, nekem nem jön be. A neve tuti eladja, rengeteg önjelölt ''gamerkirály'' bukni fog már csak a feliratra is.
No de ízlések és pofonok... -
Csapi007
veterán
Szép, szép de mennyi az ára?
janpotocki: Hol találtad azokat a képeket?
[Szerkesztve] -
dante3
addikt
válasz
Silencer83 #9 üzenetére
Gondolom,főleg nagy nyári hőségben!
-
zsiga667
addikt
Az a kis Abit Northbridge-kávédaráló elrontja az összhatást, de egyébként tényleg egész korrektül néz ki. Bár belülről nagyon szűkösnek tűnik, a régi Morex házamra (meg KamikazeBoci Ventojára...) emlékeztet, amit rémálom volt szerelni, annyira nem volt benne hely...
-
edipqe
senior tag
1ébként akkkor már inkábbbb a TT Mozart
asszem az a neve
az nekem jobban bejön -
simonzé
addikt
Vaz, én konrétan besz*rtam.
Szép hát, de a vinyók nincsenek a két első ventillátor légáramának az útjában? Mintha azok egy falra fújnák az ajjert.
A notebookhűtő meg a hülye tevezők hibáját kprübálja korrigálni. Tényleg van olyan barom, aki a hűtőventit a noteszgép aljára teszi, ahol persze a levegő útjában van az asztal/terítő/stb. Nagyon hatékony, gratula. mondjuk én nem vennék ilyen gépet, de pl. a cégnél több ilyen DTR-t használnak, azoknál jól jöhet. -
A notihűtő jó ötlet, de mi a helyzet a docking station-el vagy a port replicatorral? az fityegni fog ha azzal akarunk notit használni?
-
Frenky89
addikt
nagyon ratyi
-
dokesz007
aktív tag
mondjuk a sok írkafirka kissé zavaró, meg tul, miért is brandelnek össze minden szemetet ''fatálistévedés'' miatt????
már bebizonyosodott, h néha rosszabb a ''fatális'' mint a hagyományos, ezt hívják FELBUTÍTÁSNAK
Ősember: sajnos még mindíg nem általános hátul a 12cm-s venti, pláne nem a 2db....
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
az egyetlen ami talán jo pont, hogy széles és jo nagy passziv procihütöt lehet beetenni, de minden más vagy standard vagy rosszabb
én biza marhára berezeltem amikor láttam hogy milyen fekete és piros. biztos jol megrémültetek ti is. biztosan erös gép
érted a célzást?!
mod: dante3 nekem 2 12es van hátul, mekkora isten vagyok
[Szerkesztve] -
edipqe
senior tag
bejön !nagyon!
1*ű a vonal vezetés semmi csicsázás kemény férfias jó a színe és bejön nah fasza ház nincs valakinek olcsón a gyárból lopva? -
dante3
addikt
Nekem nagyon tetszik a ház külsőre,főleg a 12-es venti hátul!
-
killahdrums
senior tag
Én ettől a ''Fatal1ty'' dologtól hányok... amugy a ház nem lenne rossz, ha nem lenne rászitázva ennek a gyökérnek a neve. Mondjuk engem nem mozgat, már úton a SOLO-m.
-
Benyaking
aktív tag
Tényleg jól néz ki , de bisztos lesz vagy 25k itthon!
-
KriszBoy
senior tag
Hasonló a véleményem az előttem szólóhoz, legalábbis a házat illetően...
UI.: Engem is nagyon érdekelne az ára... -
Face8814
őstag
Ez a ''Fatális'' ház tényleg pofás kis darab.
Viszont félek tőle, hogy az ára meg elég pofátlan lesz!
Pontosítok, pofátlanul magas!
-
dokesz007
aktív tag
a kuckó az tetszik, olyan kis sallang mentes, elegáns....már csak az ára kérdéses...
ez egy vicc.....mármint a notihűtő
egy DTR gép hogyan férne el egy ilyen kis alapon, azért utánna kellett volna nézniük, h mit is hívnak DTR-nek és hogy azok mekkorák....
ritkán mondok ilyet de ez tényleg LOL
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest