- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zé_Mester #145 üzenetére
Saját gép, itt figyel mellettem.
Még léghűtéses, egyelőre csak a radiátor és a kiegyenlítő került a helyére. A tervek szerint pár hét, s másfél éves gyűjtögetés, tervezgetés, álmodozás után végre meglesz a víz.
A vízhűtés topicban a napokban írtam róla kicsit bővebben.
jugeen: Valóban szubjektív. Számomra ez a legszebb.Talán mert nem szúrtam el a tetejének a kivágását...
[Szerkesztve] -
törölt tag
Azt írta, 85-ért vette. Lehet, visszaigényelte az ÁFA-t, vagy csak olcsóbban hozzájutott, nem tudom.
[link]
Zé_Mester: Na igen... A codegen-es példád mondjuk túlzó, de az alapgondolattal egyetértek.
Calibos: Igen, ezért is írtam, hogy nem vonom kétségbe, hogy tetszett Neki, gyűjtött rá, megvette. Mondjuk sosem fogom megérteni, mi fogta meg ennyire abban a házban, de ezzel szemlátomást nem csak én vagyok így.
Szó mi szó, ettől függetlenül remek gép lett, bár nekem ez még mindig jobban tetszik: [link], [link]
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Zé_Mester #136 üzenetére
Abból, hogy ilyen gépe van, ilyen házzal, még nem következik, hogy kőgazdag. Simán el tudom képzelni, hogy spórolt, gyűjtött rá, s mikor összejött a pénz, elköltötte gépre.
A ház alapvetően tetszik, bár nálam negyedáron sem kerülne ki a zsiráf kategóriából. (Szép-szép, de otthonra nem kéne.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest