- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Na lemértem!
A 6 kg aurora házban 2 db vinyo 2 db optikai egységgel, 1db 7900 gt, 1db tv kari, coolink 500 táp, zalman 7000b és ez =17 KG
Akkor ehhez adj hozzá még 6 kg (ennyivel nehezebb a ház), és most nekem sincs itthon a dvd-rw-m!
Zalman házba pedig zalman táp való (szerintem), az meg általában passziv és az kb 3 kg!
És már 25 kg -nál tartasz!
[Szerkesztve] -
asdasd22
csendes tag
egyfélpillanatot várj
, ami a fotóról lemaradt az egy APC szünetmentes (most ha nemgond nem huzom le a gépről, 16 kilós)
[link]
TT Armor 8000 BWS ház - 17kg
vinyók 4db 2kg
TT W0050 paszivhűtésűtáp 3kg / a kép alját ne nézzétek [link]
zalman torony (soksokliter vizzel benne) 6,5kg a torony, + 3 liter vizzel + hutőblokkok kitesznek még félkilót, = 10
APC táp + 16
------------------
48
nagyjából.
(régebben a szekrény aljában elfért a gép, de azóta nagyobb házam lett, igy már átlóg a másik szekrényrészbe)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest